Промени по сайта

Paffkata™
Регистриран: 19 ное 2004, 16:39

Re: Промени по сайта

Мнение от Paffkata™ » 29 окт 2014, 20:03

най-важното е да не могат да се сменят никовете, както преди и когато се наложи наказание и бан дс не може да се заобикаля! Най-важното е да има ред, съответно и модератори, които дс съблюдават, а не да дремят. Другите дребни кусури не са фатални и могат да се изчистват.

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Re: Re: Промени по сайта

Мнение от Sage » 29 окт 2014, 23:18

[Quote]@Sage - не би трябвало да е така, ще го проверя. Вече като кликнете на качена снимка във форума, излиза в цял размер.[/Quote]Здравей, Мишо
Корекция - грешки 2 и 3 са правилни - картинките ми са 300х135. Май сега ще трябва да ги увеличавам? Или да ги лепя една с друга.

bugmenot
Регистриран: 07 юли 2006, 14:44

Re: Re: Re: Re: Re: Промени по сайта

Мнение от bugmenot » 30 окт 2014, 02:30

Някои от получателите на бележките са сбити, не се четат, тези с по-дълъг ник (едната е към Екипът на MobileBulgaria.com, а другата към mishobehar)
http://prikachi.com/images/256/7693256z.png
Решение: Разширете колонките на Подател и Получател.
Хубаво е да се направи пак да мигат броя на получените бележки.

На бележките не пише дали са прочетени, или не, като кликнеш на ника на получателя, трябва да те праща към профила му, а не да отваря бележката, и чак след това да кликнеш пак на получателя за да те прати към профила му.
На пратена от теб бележка не трябва да има бутон "Отговори", на какво ще отговаряш...? и е правилно да пише "Изпратена на xx.xx.xxxx в xx:xx", а не "Получена на" при положение, че ти си я изпратил.
Също, не работи внасянето на един празен ред при писане на бележка, като я изпратиш и се вижда, че текста е преминал само на нов ред.

Общо взето това е за бележките, Ванката е писал да се увеличат броят на символите на 1000.
---------------------------------------------------------------------------
Не работи прикачването на изображение в .png формат - излиза чисто черно, и при прегледа на този пост ми показва, че е поставен на първата страница, а всъщност е на 4-та.
Веднъж прикачиш ли изображение чрез формата на сайта - няма махане или редактиране, а това е лошо.

При този начин на показване на даден линк с хиперлинк/връзка и само да пише "линк" е невъзможно да се види на телефон/таблет до какво води, а само с посочване с курсора на мишката на PC се вижда пълния линк, а това не е безопасно, може да води до къде ли не (вируси примерно) или някой сайт, който колекционира кукита и др. Бих искал да знам до къде ще ме отведе, а вие?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Преди за пазаруване от някой от търговците в сайта, си имаше отделен акаунт, а сега може да се пазарува и чрез този за форума - Въпроса ми е къде ми се дяна онзи акаунт за MobileShop (мисля че се казваше) съдържащ всякаква лична информация в него....В небитието май...доста подло, поне да имах възможност да го изтрия лично.
На Note 4 не ми показва Рейтинг на Магазините.
Как да видя изображенията на устройствата, по-стари от 2 години (на всичките от еди-коя-си година, примерно на LG от 2012-ста и преди това) ?.

Не може да се избира кои обяви от борсата, [B]на определен телефон[/B] да виждам > Купувам или Продавам. Говоря за бутона "Борса" на страницата на Note 4 примерно. А на самата Борса като нагласиш филтъра на някоя марка и кликнеш на която и да е страница, след 1-ва, ти заминава филтъра и показва iPhon-и, Нокии и какви ли не други.

------
Една тема като има само едно мнение, на "Мнения" показва "0", като има и отговор (=2) показва, че са "1"

Допълнителната информация на профил изчезна, а беше полезна, някои, си бяха написали какви у-ва са ползвали до момента, близък пък си беше написал историята на версиите на Android, вместо да проверява в WikiPedia, когато му потрябва.

Иначе, Да сайта се усеща, че е по-лек, но се чувствам като Beta тестер [i](за това обикновено се заплаща, но това е друга тема).[/i]

bugmenot
Регистриран: 07 юли 2006, 14:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промени по сайта

Мнение от bugmenot » 30 окт 2014, 04:50

[B]Кавичките не се изобразяват когато не си логнат[/B], показват се като [B]"[/B] , ако ги копираш от Word преди това и ги поставиш тук, са по-различни и си се изобразяват.
Сега видях, че и ударението (бутона кавички без Shift) не го показва правилно, не става и 2 ударения вместо кавички.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Заедно с новия дизайн са заминали и наколко теми, които си ги бях BookMark-нал за да ги чета:
Слух Galaxy S5 и ноут 4, може да получи Android L от нач на декем...
и
Android vs IOS

Сигурно и други ги е хванала липсата, или им се е сменил линка, а без търсачка ходи ги намери.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Относно - [u]Можете да редактирате Вашите мнения до 1 час след публикуването им във форума[/u]

@mishobehar
[Quote]давам ти възможност да се обосновеш и да ме убедиш в другото.[/Quote]

Не мисля да разтягам локуми...ще го кажа колкото се може по на кратко:
Лично на мен ми се налага да редактирам малкото си на брой мнения, доста често и през по-голям (от час) интервал от време, по много пъти, а не ми се постват по 10K мнения за едно и също. Харесва ми да комбинирам всичко в едно мнение от дадена тема, а не да гоня бройка за ден, като някои потребители, които така или иначе и преди не си ги редактираха и като почнат от рано сутрин до вечерта пълнят страници с мнения (живеят в форума). Така е и по-трудно да се изчете тема с повечко страници, защото всеки ще поства на ново вместо да може да редактира предишния си пост (до 12ч. след постването - както беше преди). Който смята да си редактира изцяло мнението след като са му отговорили, ще го направи и сега, само, че в рамките на час.
В доста форуми имаш възможност да си редактираш мнение по всяко едно време, винаги (например форума на дата.бг - преди месец си изтрих мнения поствани преди 2009-та г.).

ne4o
Регистриран: 08 фев 2009, 09:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Промени по сайта

Мнение от ne4o » 30 окт 2014, 08:55

Възможността за редакция на мнение,в рамките на един час,си е достатъчно.Можеш да добавиш нещо,което си пропуснал и да се доуточниш,без да пишеш нов пост.Всички сме чели дискусии,в които трудно се ориентираш за същността на темата и спора,възникнал в нея.С изтриване на постове или редакцията им,след часове или дни,да не говорим за месеци и години,се манипулира самата тема.Нека пишейки,си даваме сметка,че носим отговорност за казаните думи.

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Re: Re: Re: Re: Промени по сайта

Мнение от nmnikolov » 31 окт 2014, 22:27

Категориите във форума изглеждат потресаващо грозни. Факт! Сменете border-ите от 3px на 1px. Не е нужно да ни бодете очите с такива дебели рамки. Отделно с това центриране и различна широчина изглеждат разположени много хаотично.

Като добавих на контейнера им ( class="ebebeb curved4" )
display: flex;
flex-flow: row wrap;
justify-content: center;

и на самите бутони за категориите сложих:
flex: 1 45%;

и се получи доста по-прилично(вижте прикачения screenshot).
Накрая само ако направите самите категории скрити и с натискане на "Категории" чрез javascipt toggle да се показват категориите ще стане екстра.

zlatistiq
Регистриран: 20 авг 2004, 23:14

Re: Промени по сайта

Мнение от zlatistiq » 01 ное 2014, 10:55

Хубави промени! Още с моя навик захождам надясно за да кликна върху форума, а там вече се оказва че е борсата. (blush)

sgs_maniak
Регистриран: 22 окт 2013, 12:18

Re: Re: Re: Промени по сайта

Мнение от sgs_maniak » 01 ное 2014, 12:00

Когато пиша от телефона при цъкване на бутона отговор (да отговоря на някой колега в тема ) във форума често ме изхвърля в

http://www.mobilebulgaria.com/404/

Пише страницата не е намерена.
Нодявам се скоро да бъде оправено.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Промени по сайта

Мнение от Вито » 13 ное 2014, 10:54

Преди получавах имейл когато някой отговори на мнението ми, сега не получавам. Не мога да преглеждам и мненията които съм писал в профила, показва ми се само 1 страница, като избера друга страница ме праща пак на 1...

konsta66
Регистриран: 16 дек 2008, 16:03

Re: Re: Re: Промени по сайта

Мнение от konsta66 » 13 ное 2014, 15:17

Моля,ако е възможно да се върне варианта последни 10/50 мнения във форума. Мисля,че беше доста полезно

Отговори