Реклами със съмнително съдържание от новорегистрирани потребители във форума- внимавайте.
Реклами със съмнително съдържание от новорегистрирани потребители във форума- внимавайте.
Какви майки, ти само като видиш жена и се свиваш на кълбо, 2 думи на кръст не можеш да кажеш, камо ли да ***ш.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Реклами със съмнително съдържание от новорегистрирани потребители във форума- внимавайте.
То че събираш събираш, отдавна знаем че шпионираш клиентите си. Ама продължаваш да си толкова тъп че да се издаваш левашки.Колко пъти казвам на санитарите да заключват стаята с компютъра те пак са забравили...
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 22 май 2016, 08:20
Re: Re: Re: Реклами със съмнително съдържание от новорегистрирани потребители във форума- внимавайте.
ЕТО ГО ПОРЕДНИЯ НЕДОИЗНОСЕН ИНДИВИД СРАМ ЗА МАЙКА СИ.
[Quote]То че събираш събираш, отдавна знаем че шпионираш клиентите си. [/Quote] НАЛИ ВИЕ СТЕ МИ КЛИЕНТИТЕ , ЗНАМ ЗА ВАС ПОВЕЧЕ ОТ ВАС САМИТЕ.
[Quote]Ама продължаваш да си толкова тъп че да се издаваш левашки.[/Quote] НЕ СЕ ИЗДАВАМ А ВИ ГО КАЗВАМ В ОЧИТЕ ШПИОНИРАМ ВИ ПРЪЦАМ ВИ СЕ ПРИСМИВАМ ИХИДНО.:D:D:D:D:D(whistle)
[Quote]То че събираш събираш, отдавна знаем че шпионираш клиентите си. [/Quote] НАЛИ ВИЕ СТЕ МИ КЛИЕНТИТЕ , ЗНАМ ЗА ВАС ПОВЕЧЕ ОТ ВАС САМИТЕ.
[Quote]Ама продължаваш да си толкова тъп че да се издаваш левашки.[/Quote] НЕ СЕ ИЗДАВАМ А ВИ ГО КАЗВАМ В ОЧИТЕ ШПИОНИРАМ ВИ ПРЪЦАМ ВИ СЕ ПРИСМИВАМ ИХИДНО.:D:D:D:D:D(whistle)
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Реклами със съмнително съдържание от новорегистрирани потребители във форума- внимавайте.
А това Шизо какво работи ?
Re: Re: Re: Re: Реклами със съмнително съдържание от новорегистрирани потребители във форума- внимавайте.
[Quote]А това Шизо какво работи ?[/Quote]
В безпарко комерс лимитед и търси как по нелегален начин да изкара некой кирлив лев ,че да има за кукли от някой сексшоп
В безпарко комерс лимитед и търси как по нелегален начин да изкара некой кирлив лев ,че да има за кукли от някой сексшоп
Кукли от мъжки пол...той това харесва.
-
- Регистриран: 22 май 2016, 08:20