Споделете мнението си за мобилния конгрес и може да спечелите смартфон
Re: Спечелете смартфон LG с юбилейното издание на мобилния конгрес в Барселона
Смартфони за куп пари ,а нямат едно FM радио. :)
В сравнение с предишните години - нищо ново под слънцето.
Само характеристики и никакви ползи.
Само характеристики и никакви ползи.
-
- Регистриран: 24 фев 2016, 02:04
Re: Re: Спечелете смартфон LG с юбилейното издание на мобилния конгрес в Барселона
LG G5 просто страхотен
Очаквах 3D Touch отговор от Самсунг.
LG G5 бъдещето на мобилните телефони сега (woo)
-
- Регистриран: 21 яну 2008, 09:01
Re: Re: Спечелете смартфон LG с юбилейното издание на мобилния конгрес в Барселона
Добри телефони видях!
:)
:)
-
- Регистриран: 24 фев 2016, 16:17
Супер впечатлен от китайските компании на MWC, това което дават телефони като mi5 и S8 за такива цени е просто нереално! Останах много разочарован от Sony, защото нещо, което обозначават като hi end среден клас да започват цените за най-базовият модел от 300евро е недопустимо, а и не предлагат кой знае какво... Останах пък приятно очарован от LG G5 и приятели разбира се, от доста време се говори за project ara,но до ден днешен няма информация,а и много се забавиха, докато lg на пук на всичко направиха подобен вид, телефон при който ти решаващ дали ти трябва професионална снимка или мощна батерия или пък убийствен звук. Ужасно съм очарован от LG и Xiaomi страхотно и гръмко появяване на MWC, според мен двете компании ще постигнат жесток успех през 2016, смятам че LG с този модел ще се завърне на топ местата и ще си възвърне загубите. За Samsung нямам какво толкова да кажа, всяка година един и същ вид, еднакви характеристики,е променят тук там нещо, че да не е баш същият, но пък за цена двойна на предшественика. Като цяло тази година на MWC излязоха убийци по всички критерии! Доволен съм и омаян от някои от моделите (LG g5,Mi5)!
Очакванията ми бяха за иновации в много аспекти и от това което виждам, оставам приятно очарована! :) Техниката в действителност търпи развитие в положителна насока!
LG G5 е интересен телефон с интересна концепция, която е особено необходима в наши дни. Дано само не е поредната изоставена иновация - дано я развият и повече производители да се насочат към модулните системи.
-
- Регистриран: 13 яну 2007, 17:58
Добре, че ги има китайските производители, та да предложат евтини телефони с прилични характеристики.
Xiaomi Mi Mix 3