Търся програма за спиране на стартиращете приложения
Търся програма за спиране на стартиращете приложения
Моля препоръчайте ми една добра програма за спиране на стартиращите приложения, като: фейсбук, месинджър, браузъри и др. глупости, които заемат излишно рамта ми, няма значение дали ще е безплатна или не, просто не искам като си включа телефона един куп глупости да са се стартирали без аз да искам.
Re: Търся програма за спиране на стартиращете приложения
Мисля че качествен резултат от това ти желание може да се постигне само с руут. Ако имаш, Greenify (безплатната версия) ти върши повече от добра работа.
Re: Re: Търся програма за спиране на стартиращете приложения
Greenify е добър избор в повечето случаи, но определено зависи от това кой и как е правил ROM-а ти, ако изпозлваш custom. Аз определено получавам по-бърз, по-плавен, по-стабилен телефон с видимо по-издражлива батерия без Greenify. Ако обаче търсиш повече свободна RAM, значи ще ти свърши идеална работа, да.
оооо елементарно е , Рутваш телефона и спираш всичко което прецениш , че не ти е нужно . Но знай , че има много зависими една от друга програми .. Примерно не можеш да ползваш Ю туб приложението ако нямаш работещи Услуги на Гугъл ... и е такива куп подводни камъни има .. (angry):D
Re: Re: Търся програма за спиране на стартиращете приложения
All-In-One Toolbox Pro
Има такива програми, но по принцип е йо-йо ефект. Ти ги спираш, но процесите искащи тези програми да работят отново ги стартират отново и отново всеки път щом ги спреш.
Един от начините да спрат завинаги е да ги деинсталираш въпросните приложения, а друг вариант е да root-неш устройството и с Titanium Backup да ги "замразиш" и когато ти потрябват да ги ползваш да ги "размразиш" (пак с Titanium).
Трети вариант е да си купиш ново устройство с поне 2GB (или повече) RAM и ще си решиш проблема за близките две години поне.
Един от начините да спрат завинаги е да ги деинсталираш въпросните приложения, а друг вариант е да root-неш устройството и с Titanium Backup да ги "замразиш" и когато ти потрябват да ги ползваш да ги "размразиш" (пак с Titanium).
Трети вариант е да си купиш ново устройство с поне 2GB (или повече) RAM и ще си решиш проблема за близките две години поне.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Autostarts https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elsdoerfer.android.autostarts
Абсолютният контрол върху всичко в Андроида.
Ако Greenify е сравним с пушка, то Autostarts e топ :)
Абсолютният контрол върху всичко в Андроида.
Ако Greenify е сравним с пушка, то Autostarts e топ :)
Инсталирах greenify и съм повече от доволен напълно отговорихте на искането ми, Благодаря! :)
С какъв телефон си? На 5.1 имаш вграден Smart Manager, който прави точно това... Външно приложение не ти трябва.
Не знам дали не е само за Самсунг, но се съмнявам, не съм се замислял досега
Не знам дали не е само за Самсунг, но се съмнявам, не съм се замислял досега