Върнете старата визия на сайта !
Re: Върнете старата визия на сайта !
Последна промяна от Диян на 29 дек 2018, 21:44, променено общо 1 път.
Сега видях.
За бърз отговор май ги няма
Е па няма ,така са го измислили,но ако знаеш как може да си ги вкараш ръчно,както аз например това намигване
Пък ако натиснеш отдолу пълен редактор и преглед пак се появяват,сега го установих
Пък ако натиснеш отдолу пълен редактор и преглед пак се появяват,сега го установих
Когато давам 11то или 21во мнение или въобще такова, което трябва да се появи на следваща страница във форума, то често не се отбелязва и трябва да го напиша втори или дори трети път. Мобилния сайт.
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
Още един глас за старата визия.Тук виждам само , че горе в ляво са подредени тел. по рейтинг.
-
- Регистриран: 26 дек 2018, 16:44
Върнете старата визия на Саита нещо което работи добре несепипа защото се получава това което се създали вие сложно глупаво и тежко приложение . Върнете Старата визия или дамите опция за избор между старата и новата визия
От както се промени сайта, форума е призрачен град. Лично аз не бях влизал от месец и нещо и хич не ми липсва с този дизайн. Сайта е същата мизерия както в 1-вия ден. Супер огромни новини и лоша подредба. Жалко, ставаха и добри обсъждания на темите тука.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Според мен - Някой , на някого плати за да се стопира сайта !
Нещо подобно със фалита на Нокия !
Нещо подобно със фалита на Нокия !
Така е по добре,изчезнаха троловете