Важно!
Re: Важно!
Малко трябва да се коригират изискванията за профилна снимка (защото от сегашните просто ми се повръща) , да се сложи бутон "Отговор" на всяко мнение в тема и снимките в мненията да са не само вмъкнати в постовете, но и като прикачени файлове (един вид да са като миниатюра и с натискане на снимката да се покаже в пълен размер).
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Зор особен за снимките нямам. Рядко ще влизам през браузъра...
Точно от него ти отговарям. Ето ти го и на снимка.
И ако не го цитираш, по кое се разбира, че му отговаряш точно на него? Все трябва да се сложи някаква индикация, за репликиране към съответния потребител.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Напротив, имаше в старата версия. Когато отговаряш на някой конкретно без да го цитираш, отгоре, над мнението се виждаше RE: Петкан примерно (човека на който отговаряш). Ако всеки път цитираш мнението на човека на който искаш да отговориш, ще стане един мазньоч. Да, в повечето форуми това липсва и става само с цитат.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Не е задължително да се ползва tapashit
Е нали като цитираш някого му изписва и името,както във всички форуми!
какво толкова не разбирате не знам.
какво толкова не разбирате не знам.
А защо трябва да е задължително да го цитираш не разбрах? В старата версия не беше нужно да цитираш някой като му отговаряш, за да знае, че се отнася към него. То това не е проблем принципно - въпрос на навици.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Уж ти отговорих а нещо ми изчезна мнението,явно има още трески за дялане и не ми се обяснява вече.