Важно!
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Важно!
Здравейте, приятели!
Най-накрая сме готови! Инсталирайте Tapatalk и очаквайте новата версия на сайта (ако всичко мине наред) до края на деня..
До тогава ще спра постовете във форума, обявите и регистрациите в сайта, за да прехвърлим цялата информация. Всичко след този пост няма да бъде прехвърлено..
Минаваме на phpbb, която е изпитана в световен мащаб система и макар че няма да има толкова добра интеграция колкото това custom решение, ще може да се ползва през мобилното приложение Tapatalk и ще е много по-лесно писането :)
Естествено, в началото ще има много бъгове в сайта, но ще работим неуморимо докато ги отстраним. Форумът ще си е работи перфектно от самото начало, само ще ми трябват няколко дни докато подредя старите теми по новите категории...
Ако имате въпроси и предложения, ще можете да ми пишете до края на деня бележки тук, а след това в новия форум :)
Най-накрая сме готови! Инсталирайте Tapatalk и очаквайте новата версия на сайта (ако всичко мине наред) до края на деня..
До тогава ще спра постовете във форума, обявите и регистрациите в сайта, за да прехвърлим цялата информация. Всичко след този пост няма да бъде прехвърлено..
Минаваме на phpbb, която е изпитана в световен мащаб система и макар че няма да има толкова добра интеграция колкото това custom решение, ще може да се ползва през мобилното приложение Tapatalk и ще е много по-лесно писането :)
Естествено, в началото ще има много бъгове в сайта, но ще работим неуморимо докато ги отстраним. Форумът ще си е работи перфектно от самото начало, само ще ми трябват няколко дни докато подредя старите теми по новите категории...
Ако имате въпроси и предложения, ще можете да ми пишете до края на деня бележки тук, а след това в новия форум :)
Re: Важно!
Чудесно!!!
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Какво му е чудесното ! Много, много по-неудобно и не интуативно от предишния форум в сайта !ivo___ написа:Чудесно!!!
Изпратено от моят K920 (ROW) с помощта на Tapatalk
Моля много не спирайте форума в сайта ! Тук е много по-неудобно за ползване !mishobehar написа:Здравейте, приятели!
Минаваме на phpbb, която е изпитана в световен мащаб система и макар че няма да има толкова добра интеграция колкото това custom решение, ще може да се ползва през мобилното приложение Tapatalk и ще е много по-лесно писането
Ако имате въпроси и предложения, ще можете да ми пишете до края на деня бележки тук, а след това в новия форум
Изпратено от моят K920 (ROW) с помощта на Tapatalk
-
- Регистриран: 05 юни 2018, 17:37
Само аз ли имам проблем да се логна в Tapatalk? Изписва Network error
Много удобно приложение, позволява да се следят интересуващи те теми чрез абонамент, както и нови постове в тях чрез пуш съобщения.
Изчисти кеша на Тапата и опитай пак.Electronium написа:Само аз ли имам проблем да се логна в Tapatalk? Изписва Network error
-
- Регистриран: 05 юни 2018, 17:37
Само кеша не помогна, но ъпдейта помогна - благодаря!KuKeR написа:Изчисти кеша на Тапата и опитай пак.Electronium написа:Само аз ли имам проблем да се логна в Tapatalk? Изписва Network error
Изпратено от моят Huawei с помощта на Tapatalk
Влизането на форума чрез Тапата след 1-2 часа при мен става една след чистене на кеша на приложението, с други форуми този проблем нямам.
Последна промяна от KuKeR на 22 дек 2018, 21:17, променено общо 1 път.