За и против новия дизайн на сайта
За и против новия дизайн на сайта
Предлагам да добавите бутон за преминаване към стария скин/версия на сайта #old.mobilebulgaria.com, и чрез брояч да се разбере кой е по-посещаван/харесван, ако е стария, да се разкара този или да се ползва като алтернативен (примерно abv.bg си ползват и двете версии, аз лично ползвам старата).
Re: За и против новия дизайн на сайта
Аз съм "ЗА" това но .. Всъщност новият дизайн ... Ами май ми допада , нооо съм си свикнал със стария и ... Така де не е лошо да може да се избира :).
Re: Re: За и против новия дизайн на сайта
Един вид, като че ли си “въздържал се” харесва ми, но май не ми.
Вижте проблемите които съм описал в темата “Промени по сайта” на втората страница, никак не са малко.
Вижте проблемите които съм описал в темата “Промени по сайта” на втората страница, никак не са малко.
Re: Re: Re: За и против новия дизайн на сайта
Пфу видях и чак сега като се поразходих ... Леле ама наистина форума е прецакан , о искам си старите екстри , пък и с нов скин , тоест хубаво е да се добавят функции и да се обнови дизайна но не за сметка на старите и доказалите се функции , ако ги няма и аз скоро няма да ме има . За това което си предложил съм (yes) !
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Re: Re: Re: За и против новия дизайн на сайта
И в другата тема го казах : форума е съсипан. Не отчита кои мнения вече си чел. И много други неща. Все тая дали ще го оправят. Не знам защо се променя нещо добре работещо. Падащи менютааа...еквилибристики разни. Честито (woo)
Re: Re: Re: Re: За и против новия дизайн на сайта
Шаренията ми допада , но си искам функциите които си бяха уникални .
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Мене лично въобще не ми харесва новия фейс!
Да тръгнеш да търсиш определен модел телефон - трудна работа!
Да тръгнеш да търсиш определен модел телефон - трудна работа!
-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 11:20, променено общо 1 път.
-
Re: Re: За и против новия дизайн на сайта
[B][i]@npet[/i][/B], форума си е по-добре вече и съм сигурен, че все още не завършен напълно. Ще се доизчистват бъгове и недоразумения депърва. Аз съм доволен, че вече мога да местя темите, мога да налагам наказание и по ник без да се опасявам, че ще бъде променен от наказания! Сега остава да се създадат ясни правила за всички.
Новата версия е много добра, но ще се работи още по нея.
Новата версия е много добра, но ще се работи още по нея.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Темата я заключвам, защото има друга. Там ще отговоря на всички въпроси.