Заключване на интересни теми

drimdiard
Регистриран: 28 сеп 2007, 23:16

Re: Заключване на интересни теми

Мнение от drimdiard » 17 май 2015, 21:41

Тази тема за приложението календар я пуска един и съши потребител за пети път, даже много се забавиха със заключването.

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Мнение от Боби13 » 17 май 2015, 21:48

Великденски промоции ? Отдавна мина Великден :)

Holon
Регистриран: 06 юли 2013, 19:43

Re: Re: Заключване на интересни теми

Мнение от Holon » 17 май 2015, 22:45

Правилата на форума са много ясни.

Или се пише по същество и се говори за дадено нещо като се спазва ред и дисциплина, без обиди, закачки, и подхилквания или темата се заключва.

Модераторите не ви дават банове защото са прекалено добри с вас, затова предпочитат за заключват темите, не че се говори нещо смислено или умно.

И браво на тях, че ви заключват глупостите, по-добре темата да я няма, отколкото да въртя 200 страници обиди,колко айфона бил ограничен или колко андроид бил лагав, за да намеря едно смислено мнение и да го прочета.

Когато се научим да говорим по същество може би темите ще останат отворени.

Със здраве и евала на модераторите, че вършат черната работа и чистят след вас.

Izparitel
Регистриран: 01 май 2009, 10:00

Мнение от Izparitel » 17 май 2015, 22:52

Пусната за трети път тема - О'К. Но понякога като се разгори спор, или по други причини се заключват теми. Тя темата вина няма. Имат вина конкретни юзери които обаче продължават тяхната си в друга тема.
Поне според мен не е нормално да се заключват теми /интересни или не/ които не противоречат на правилата на форума. По-нормалното е да се взема отношение към проявите на юзерите. Безкрайно неприятно впечатление ми правят квалификации които някои размятат, заядлив или надменен тон. Знам, че с магическа пръчка няма да стане, но постепенно може да се получи да се промени атмосферата във форума и подобни изцепки да се санкционират независимо кой е автора им.

Holon
Регистриран: 06 юли 2013, 19:43

Мнение от Holon » 17 май 2015, 23:09

Форума има ясни правила и трябва да се спазва от всички.
Модераторите не искат да бъдат "лоши", защото някой индивиди който обичат да спят "реват", че са ги баннали, затова лесния и по-удачният начин е да се заключи тема.

Макар, че мисля, че трябва да се почне як бан на всеки спамил или обидил някой, макар и не в прав текст, това, че ползвам Айфон или Самсунг или Нокия, не ме прави по-малко умен или по-малко интелигентен от други.

Тук всички сме равни, и сме тук за да си помагаме, не да се джафкаме.

И все пак не забравяйте, че когато нямаше модератори който да си гледат работата преди години, всички нормални потребители просто избягаха, и остана една кочина, и за жалост не се и върнаха.

А имаме нужда от такива потребители, не циркаджии и клоуни, от тях полза никаква.

Сега е много по-добре и то с голяма помощ на хората който искат да променят нещатата към добро- вие ги знаете кой са няма да ги назовавам.

Нищо лично към никой.
Няма нищо срамно да се уважаме взайно както и да уважаме избора на всеки потребител тук, телефони бол, хора всякакви, всеки си купува каквото си иска, демокрация сме все пак...

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 17 май 2015, 23:20

Първо, добър вечер на всички!

[Quote]Искам да попитам защо уважаемите модератори заключват интересни теми по които вземат участие много от участниците в форума ? [/Quote]
Повечето теми са заключени от нас, защото или са изчерпани, или спама и обидите преобладават. Заключени са, защото ви се спестяват доста банове!
[Quote]Ако някой спами да получава бан но като цяло интересните теми е хубаво да се развиват.[/Quote]
Интересните теми и сега са си отключени, и се развиват!
[Quote]Ако се заключва всяка трета тема той форума за един месец е сдал тотално.[/Quote]
Ти за форума не бери грижа. Форума го е имало, има го и ще го има, и занапред!!!
[Quote]Писали са 10-15 човека и заключена ама защо никой не знае и никой не казва.[/Quote]
В повечето теми, когато модератора сметне, че е необходимо дава обяснение, но не е длъжен!:) Смятам, че бях достатъчно изчерпателен и тази тема, ще бъде отключена за 24 часа, след което ще допълне списъка ти!

Приятна вечер на всички!
Samsung GALAXY S22 Ultra

vanci1990
Регистриран: 28 авг 2012, 15:04

Мнение от vanci1990 » 17 май 2015, 23:20

Ами защото самите теми са си жив спам. Човече не го приемай като заяждане, но толкова теми се пуснаха за Булсатком че вече си е като откровена реклама. Телепора на Булсатком се напълни със спам, отделно че това не е някаква новост а си е съвсем стара новина, всъщност модераторите един вид простиха на пишещите, вместо бан заключване на темата, задругите теми са си заключване тъй като имаше прекалено много спам, вместо да се обсъжда темата се обсъжда нещо съвсем друго. Част от темите пък повтаряха други. Други пък са си жив спам, като тази за сим картите - тук не е борса, има си отделна борса. То и тази тема си е спам, ако беше в друг форум - калдата , winphonebg.com до сега и темата да е затрита - не заключена, ами изтрита, а потребителя който я е пуснал да е банат, не ме разбирай погрешно, но хубаво е да се уважават модераторите, защото честно казано ни толерират. Хубава вечер и нека пишем с по - малко спам.

Johnniie
Регистриран: 20 апр 2013, 16:35

Мнение от Johnniie » 18 май 2015, 07:21

Адски прави сте,че потребителите които основно бъват спам по темите трябва да бъдат пращани в почивка.И мисля,че тук е ролята на модераторите.Пределно ясно ми е,че това са работещи хора и немогат да са 24h на линия,но определено има потребители заслузаващи почивка за дълго време.Според мен заключването на една тема не е решение на проблема.Не говоря конкретно за определена тема,а за самия способ за справяне с проблема.Другото,което лично на мен ми прави много лошо впечатление е,че някои потребители се толерират и не се наказват според съответните правила на форума относо спам.Не желая да ги изброявам,достатъчно умни сте да разберете за кои става въпрос.

Спорен ден.

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Re: Re: Re: Заключване на интересни теми

Мнение от Beчния » 18 май 2015, 08:03

Може да кажете по именно кой се толерира и кой не.
Аз съм за това да има културна дискусия във форума. По принцип съм против заключване на темите стига да няма обиди. Иначе всички спамим във форума нали за това е форум да се разтоварим свободното време.

kamarko
Регистриран: 14 май 2015, 20:54

Мнение от kamarko » 18 май 2015, 09:10

[Quote]Повечето теми са заключени от нас, защото или са изчерпани, или спама и обидите преобладават. Заключени са, защото ви се спестяват доста банове![/Quote]
Съгласен съм с написаното но е по-добре да има бан за някой хора вместо да се заключват теми в които се дискутират интересни неща. Нали това е смисъла на този форум да се обсъдат интересни неща свързани с комуникациите. Като някой се държи неадекватно "БАН" това е решението.
[Quote]Интересните теми и сега са си отключени, и се развиват![/Quote]
Не мисля че Ти еднолично трябва да отговаряш по този въпрос,Ти да не си човекът форум ? Ако греша поправи ме но мисля че има и други модератори които е редно да си кажат мнението по темата. Защото поставени така нещата изглеждаш малко неадекватен.
[Quote]Ти за форума не бери грижа. Форума го е имало, има го и ще го има, и занапред!!![/Quote]
Това нещо като лично заяждане ли беше че не разбрах ? Аз не съм се заяждал с теб,така показваш колко голям дебил и профан си. Ако не си спомняш ще ти припомня че ти беше от хората които спамеха форума наред с мега..... сега си седнал еднолично да дерибействаш тук. Не си ли малко нагъл,не знам кой те направи модератор но е сгрешил много и е добре да си поправи грешката.

mod edit: Внимавай с тона!

Отговори