ATRIX
-
- Регистриран: 05 яну 2007, 23:35
Re: Motorola ATRIX
Мерси за съвета,но става ли само да ми кажеш, ако знаеш де, дали може да се отключи Atrix?Иначе за това с iPhone 4 ако го продам после колко ще ми излезе?Смисъл той Атрикс сигурно ще е към 1000лв...
Андроид се отключва лесно :) По принцип американските мотороли не са кодирани, в германия масово си ги поручват директно от америка и няма проблеми с отключване и заключване. Но не знам как е положението с канадските... А на айфон 4 под 1000лв няма да му вземеш, освен ако не му нанесеш драскотини или някакви други дефекти, т.е. тр да е в прилично състояние :)
http://brosbg.com/Motorola-Atrix-gsm-930 Ето продава се вече ама цената е големичка ... (angry)
Няма нищо странно. Допреди 3 години един нов Nokia N82 с 300MHz procesor струваше 1300лв а сега се оплаквате, че тъкмо излязъл на пазара телефон и то един от първите двуядрени процесори, скенер на отпечатъцу и много други.
Малко търпение - друго не се иска :)
Малко търпение - друго не се иска :)
От месец позлвам този страхотен телефон , отключих го и го root-нах с Gingerblur, страхотна сглобка на един страхотен хакер.Взех от gingerbread почти всичко , както и поддръжката на хардуерно ускорение при разглеждане и зумване на галерия и бразър.Сравнен с LG optimus x2 е много по малък и това ме радва, а и 512 мегабайта в повече рам.На Quadrant теста преди рутването правече 2400 точки , след това с новия ром направи 2934 !!! За сега не отчитам минуси на телефончето , а в наскорошно ревю в прочетох че дисплея на Nexus S от по близка инспекция изглеждал по пикселиризан ?!?!?! Голям слях ме обзе след като ден преди това го сравнявах с същия в магазина от много много близо... Пикселизацията на Нексуса бе очевадна в сравнение с Моторолата.Между другото вкарва со седмица за продан в БГ на цена 1000 лева
1000 лв. звучи добре :) От Англия ли?
Трудно ти се разбира написаното...
Според мен телефонът е супер, единствения проблем ми се вижда цената:S
Двойна ли е светкавицата?
Така изглежда ако съдим по снимката в галерията.