Aura
Re: Motorola Aura
Цената му ще бъде около 1500-2000 $ на американския пазар. За такова бижу, просто не вярвах и че ще бъде по-ниска. С тази изработка, това стъкло и всичко останало.
Вярно, че това ще е телефон за истински босове/богаташи/гъзари, а не за обикновени хора, искащи 10 000 екстри от телефона си, независимо каква тухличка грозна изглежда той (моля феновете на Нокиа да не се обиждат, факта че няколко пъти съм наричал телефоните с тази марка тухлички е чисто съвпадение) :)
Вярно, че това ще е телефон за истински босове/богаташи/гъзари, а не за обикновени хора, искащи 10 000 екстри от телефона си, независимо каква тухличка грозна изглежда той (моля феновете на Нокиа да не се обиждат, факта че няколко пъти съм наричал телефоните с тази марка тухлички е чисто съвпадение) :)
Признавам, телефона има изящен дизайн, но мисля, че малко го прехвалихме. Ако някой иска да се изфука с това колко голям богаташ е, мисля ще заложи на Vertu от 20000 лв., който според мен показва по - голяма класа.
С такъв телефон някой ще тръгне да се фука само в страна от третия свят(вкл. България) или ако е тийнейджър. Идеята ми е, че телефонът не е замислен от Motorola да бъде за третия свят, а както и моделите от 8-ма серия на Nokia - за горната част на средната класа. Това е по-скоро телефон за подарък на дъщеря, сериозна приятелка или жена(и много ще му се зарадват по мое мнение :) ).
И на мен ми харесва като дизайн, но това не е мъжки телефон.
И на мен ми харесва като дизайн, но това не е мъжки телефон.
За мен определено е унисекс и не мога в никакъв случай да го квалифицирам като изцяло женски..
Общо взето бижу, като някой скъп часовник е (Ролекс)..
Всъщност това е най-секси изглеждащият телефон на всички времена..
Общо взето бижу, като някой скъп часовник е (Ролекс)..
Всъщност това е най-секси изглеждащият телефон на всички времена..
:)
абе rolex, пожелавам на всеки panerai
абе rolex, пожелавам на всеки panerai
Не знам само аз ли го виждам или всички са сляпи.
Телефона е отвратителен. Точно както повечето творения на моторола.
Типично като за техните слаби дизайнери са си избрали една идея и са опитали са въведат само нея напук на хармонията в дизайна.
- Формата е повече от отвратителна, изключително неудобно и грозно седи на телефон тази смесица между кръг и правоъгълник. Ако искаха да стане по-добре извивката долу не трябваше да е идеален полукръг ами нещо далеч по-плитко;
- Дисплея е непропорционално голям, всъщност проблема е, че тялото е прекалено малко, това ясно може да се види на снимките, на които е в нечия ръка;
- Напук на всякаква първоначална идея, след като се отвори телефона стряскащо гадна и квадратна!? клавиатура се показва? Какво по дяволите?
- Като за капак, дисплея е прекалено изпъкнал и седи неестествено, а можеше да се елиминира.
Както в повечето телефони на моторола и тук не може да се намери нещо хармонично и нещо ново като идея. Виждаме стара идея, която можеше да се изпълни в пъти по-добре.
А напъна да го направят по-изключителен като го лимитират няма да проработи както при някой друг телефон да кажем, защото този е отвратителен.
Лично мнение.
Телефона е отвратителен. Точно както повечето творения на моторола.
Типично като за техните слаби дизайнери са си избрали една идея и са опитали са въведат само нея напук на хармонията в дизайна.
- Формата е повече от отвратителна, изключително неудобно и грозно седи на телефон тази смесица между кръг и правоъгълник. Ако искаха да стане по-добре извивката долу не трябваше да е идеален полукръг ами нещо далеч по-плитко;
- Дисплея е непропорционално голям, всъщност проблема е, че тялото е прекалено малко, това ясно може да се види на снимките, на които е в нечия ръка;
- Напук на всякаква първоначална идея, след като се отвори телефона стряскащо гадна и квадратна!? клавиатура се показва? Какво по дяволите?
- Като за капак, дисплея е прекалено изпъкнал и седи неестествено, а можеше да се елиминира.
Както в повечето телефони на моторола и тук не може да се намери нещо хармонично и нещо ново като идея. Виждаме стара идея, която можеше да се изпълни в пъти по-добре.
А напъна да го направят по-изключителен като го лимитират няма да проработи както при някой друг телефон да кажем, защото този е отвратителен.
Лично мнение.
E не е 8800 тип запалка Зипо, ти си слепият, защото не можеш да излезеш от стандартния калъп. Но какво ли ти обяснявам телефона не е правен за профани, а за ценители. Стига с тия предубеждения към Моторола като марка.
Motorola все още не е марка за голяма част от българите, а ти брато Саско си точно типичен пример за такъв. Не знам на каква възраст си, защото ако под 20 ти е простено да гледаш като кон с капаци, но ако си над 20 виж - трябва сериозно да се замислиш над това да разшириш малко мирогледа си и да преразгледаш предубедеността си към някои марки телефони в частност Моторола.
Дизайна на телефоните на Мото е един от най-красивите на пазара (да не казвам най-красивия). Ако ти примерно си се кефиш на старата тухличка Нокиа с квадратните копченца и 10000 функции, от които само 1/10 работят както трябва - значи нещо ти е сбъркано :)
Дизайна на телефоните на Мото е един от най-красивите на пазара (да не казвам най-красивия). Ако ти примерно си се кефиш на старата тухличка Нокиа с квадратните копченца и 10000 функции, от които само 1/10 работят както трябва - значи нещо ти е сбъркано :)
Уникален като изработка и материали.Като визия и на мен малко ми е странен.Смело решение,досега само Нокиа си позволяваше такъв клас.Обаче май ще има ограничения при покупката му.
Не съм предубеден, любимият ми телефон дори е моторола - а780 - изпреварил времето си. Твърденията ми са на база наблюдение върху моделите, които вадят - повти до един направени с бедна фантазия, много от тях тотално издишат.
Не че има значение, но мнението на повечето хора в мрежата е подобно на моето. Поразрови се в мрежата и ще видиш, че за краткото време откакто е анонсирана аурата е получила повече мнения че е грозна отколкото който и да е произволен и смел модел на нокиа.
Мирогледа ми е достатъчно широк, не се притеснявай за мен. Погледни телефона обективно и ще видиш, че няма нищо стойностно като дизайнерска идея (бих го сравнил с произволен модел кола на форд преди 2000г).
Не че има значение, но мнението на повечето хора в мрежата е подобно на моето. Поразрови се в мрежата и ще видиш, че за краткото време откакто е анонсирана аурата е получила повече мнения че е грозна отколкото който и да е произволен и смел модел на нокиа.
Мирогледа ми е достатъчно широк, не се притеснявай за мен. Погледни телефона обективно и ще видиш, че няма нищо стойностно като дизайнерска идея (бих го сравнил с произволен модел кола на форд преди 2000г).