Aura
Re: Motorola Aura
Не мога да го харесам това нещо ако ще и пистолет да ми опрат до главата. Съжалявам богаташите и снобарите, които чувствайки се длъжни да демонстрират стил и състояние ще трябва да си го купят.
Просто нямам думи. Видях го в Технополис и съм повече от впечатлен. Просто нокии и вертута магат само да си мечтаят като пораснат да станат като този телефон :) Все едно е докаран от бъдещето. Манияшки май беше точната дума.
-
- Регистриран: 10 фев 2009, 21:56
Какъв е смисъла да спорите дали е хубав или не?Всеки човек харесва различни видове телефони.Не съм го виждал на живо,но по снимките наистина ми изглежда перфектно направен,пък и като имам предвид качеството на обикновените телефони на моторола.Сериите Верту и 8*** също изглеждат доста добре,но всички са със сходен дизайн,а при този модел виждаме нещо много необичайно.Идеята е стара,но е много добре обновена.Браво на Моторола.Но според мен вместо да инвестират в направата на 1 такъв телефон,при положение,че има икономическа криза,би било по-добре да инвестират тези пари в направата на 8 мегапикселов телефон например,за да са долу-горе на ниво със другите опоненти.Но пък може да са решили да скочат направо на 12 мегапиксела.Нищо не се знае,но ще видим в най-скоро време.
На 36 направо щели да скачат. Нямало да се занимават с дреболии. Дори щели да си почиват до излизането на Уиндоус 13
-
- Регистриран: 10 фев 2009, 21:56
Просто си изказвам мнението,господите.При положение , че нямаш такова е по-добре да си мълчиш.И защо да изкарват 8 мегапиксела,когато другите марки са изкарали 8 мега пиксела преди повече от година и вече имат няколко модела с 12 мегапиксела?Едва ли масовия човек ще предпочете да си купи 8 мегапиксела,при положение ,че може да си купи 12.Ако имаш друго мнение може да го споделиш,а не да се правиш на интересен и да се заяждаш.
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
Здравейте на всички.
Имам Нокиа 8800 Арте, но скоро време искам да си го продам. Има ли някой който ползва Моторола Аура и какво мислите? Разговорите естестено са най-важните и естествено качеството на телефона. Или пък да продължа по 8800 серията?
Имам Нокиа 8800 Арте, но скоро време искам да си го продам. Има ли някой който ползва Моторола Аура и какво мислите? Разговорите естестено са най-важните и естествено качеството на телефона. Или пък да продължа по 8800 серията?