C 350
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: Motorola C 350
Хаха :) Навремето когато исках да си взема Siemens M55 той и Motorola C450 ми бяха вариант Б ;)
и моя 1-ви беше ц 350 хахах ама се прецака вече.. иначе дизайна беше най добрия за времето си
-
- Регистриран: 09 апр 2008, 18:40
Дам, на мене ми беше 2-ри телефон.Много як дизайн, много му се кефих, обаче впоследствие се оказа много прецакан телефон, а аз така добре се отнасях с него! Може би самата бройка нещо не е била като хората (а си го купих от Германос с гаранция :)) Много пъти блокираше, изключваше се, особено когато исках да вдигна и всичко блокираше и тел-а продължаваше да си звъни, докато не му изкарам батерията и след рестарт се оправяше. Колкото и мизерии да ми е правил имаше здрав корпус и си беше култов модел за времето ;):P
C550 беше първият телефон на брат ми - същият дизайн, но вече с VGA камера, която правише изключително добри снимки за времето си! (yes)
За здравина да не говорим - не знам , но едно време правиха телефоните изключително здрави, не като сега!!! ;)
За здравина да не говорим - не знам , но едно време правиха телефоните изключително здрави, не като сега!!! ;)
Motorola C 350
1-вuя ми и най-здрав телефон!!!
По времето на този модел бях на вълна Siemens (M55) ;)
Бях го подарил на брат ми за един рожден ден. Толкова много го хареса, че се наложи да го сменим после за c550, който беше с VGA камера (за времето си беше екстра!) и супер силен полифоничен звук, за здравината да не говорим - няма нищо да хлопа, супер стабилен телефон, в сравнение с моят Сиеменс, който веднъж го бях изтървал и му видях всичките части как е устроен отвътре! (woo)