Defy
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Re: Motorola Defy
Само да кажа за информация на всички,този модел го няма във Виваком в наличност,днес питах одавна бил изчерпан и не се знае дали ще има скоро,това за Бургас,за другите градиве незнам как е.
И в Русе го нямаха в наличност, но казаха, че ако го искам ще го поръчат и до ден ще е в наличност. Не го поръчах и въпреки това е бил в наличност след два дена.
[Quote]А някой знае ли защо фирмите не са оставили имейл или скайп за връзка?[/Quote]
Кои фирми?
Кои фирми?
ами вероятно тези от дългия списък които го предлагат телефона, но гугъл помага, името на фирмата в търсачката и току виж излязла, ако не намеря адрес и телефон за връзка ги прескачам
Аз от фирма без уебсайт не бих си купил телефон, още повече като съм чел и мнения тук във форума. Някакси нямам доверие на фирма с офис колкото една стаичка и съм на 100% сигурен, че в 99% от фирмите в сайта телефоните са стари или разкодирвани.
А защо не си го вземеш от амазон?
274 евро е. Доставката е още 10 евро. Гаранция в цялото ЕУ. И ти излиза 30-40лв по-малко от 600лв :)
http://www.amazon.de/Motorola-Smartphone-Touchscreen-wassergesch%C3%BCtzt-staubdicht/dp/B00429ZAUK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1303127090&sr=8-1
274 евро е. Доставката е още 10 евро. Гаранция в цялото ЕУ. И ти излиза 30-40лв по-малко от 600лв :)
http://www.amazon.de/Motorola-Smartphone-Touchscreen-wassergesch%C3%BCtzt-staubdicht/dp/B00429ZAUK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1303127090&sr=8-1
Ми мене примерно ме интересува тая фирма Mobil - не че нещо специално, но преди съм си взимал оттам телефон и вече близо 3години е ок и си работи.
На тях и на останалите имате ли мейл или скайп?
На тях и на останалите имате ли мейл или скайп?
Има ли някакви проблеми с wifi-то. Ако може да споделите мнение, аз си го поръчах, много кефи телефона, слушалката да ли ще се развали или не не ми дреме ще се оправи, интересува ме сърфиране в нета и игри :D
някой има ли проблем с моторолата(микрофона) става въпрос за тази година,дали го решиха проблема,ако някой е запознат моля да пише че мисля да си го взимам!Предварително благодаря
:D
:D
Отивай и погледни MSN номера на кутията,ако завършва на R8 95% е от дефектните, ако ли не 5%, че е от тях. Дори и да се развали носиш го директно ня Омниаком и ще т ши го оправят.
MB525
MB525