Defy
Re: Motorola Defy - клипчета
[Quote]Ударо и водо устойчив не значи, [u]че можеш да го газиш с валяк и да се гмуркаш в морето с него[/u].[/Quote]
Е той е единствен на тоя свят дето го може това
Е той е единствен на тоя свят дето го може това
Re: Motorola Defy - клипчета
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Причина: писане на латиница.
Изтрит коментар.
Причина: писане на латиница.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Re: Motorola Defy
Ето още едно интересно видео с него:
http://www.engadget.com/2010/10/07/motorola-defy-defies-water-and-lives-happily-ever-after/
http://www.engadget.com/2010/10/07/motorola-defy-defies-water-and-lives-happily-ever-after/
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Мисля, че са доста предпазливи в тези демонстрации :) След като Моторола гарантират 1 м дълбочина, значи е проектиран и са правили тестове на поне 1,5 м. Та едва ли е проблем да го залеят с 20-30 см вода.
Ако наистина отговаря на IP67, а Моторола едва ли ще излъжат, тогава телефона със сигурност ще държи на доста повече от пръски вода.
Когато дадено устройство е по стандарт примерно IP67, то отговаря на определени параметри и производителя няма право на своеволия и разлики от този стандарт.
Аз лично имам наблюдения над турстическите gps-и на Гармин, които са също IP67.
Определено можеш и да си плуваш с тях. (без разбира се да подминаваш указаната дълбочина от 1м).
Когато дадено устройство е по стандарт примерно IP67, то отговаря на определени параметри и производителя няма право на своеволия и разлики от този стандарт.
Аз лично имам наблюдения над турстическите gps-и на Гармин, които са също IP67.
Определено можеш и да си плуваш с тях. (без разбира се да подминаваш указаната дълбочина от 1м).
Чудя се дали ще излезе ъпдейт до 2.2 телефона е фантастичен, но без ъпдейт би било кофти :(
Да, моторола обявиха официално, че ще има update до 2.2
Според немските форуми, вече телефона се е сдобил с първите си драскотини...
Е, някй взе ли Моторолата? Виждам, че я има на няколко места.
Това са първоначалните, изключително много надути цени, така че след около месец ще си дойдат на мястото и предполагам ще има повече отзиви.