Defy

loseyourselff
Регистриран: 05 яну 2011, 17:04

Re: Motorola Defy

Мнение от loseyourselff » 10 фев 2011, 17:03

честито на всички притежатели на мотото един въпрос колко държи батерията на тази иновативна машинка

rutsy
Регистриран: 04 юни 2007, 17:25

Мнение от rutsy » 10 фев 2011, 20:58

И аз щях да съм щастлив собственик на Мото Дефи но един приятел във Виваком ме посъветва да изчакам следваща партида:( :S Проблема със слушалката не е приятен,(angry).

rutsy
Регистриран: 04 юни 2007, 17:25

Мнение от rutsy » 19 фев 2011, 21:32

Да ама не издържах;)

cvetan93
Регистриран: 22 мар 2010, 22:06

Мнение от cvetan93 » 21 фев 2011, 18:32

Само аз ли почуствах леко телефона бавничък докато го ръчках във ВИВАКОМ(тогава и нещо малко бях притеснен докато имаше до мен една от консултантките на ВИВАКОМ,чак пък и не знаех кое да му видя на телефона и да разгледам :D )

euroteam
Регистриран: 17 сеп 2008, 11:18

Мнение от euroteam » 21 фев 2011, 21:09

Приятели, дойде ли вече нова партида от телефона или трябва още да чакаме!??...

ozakma
Регистриран: 31 авг 2004, 18:41

Мнение от ozakma » 22 фев 2011, 19:11

Ето един сравнително пълен преглед на всички познати и възпроизводими грешки в софтуера на Motorola !!!!!!!!

Първо: В много случаи които не са споменати тук помага понякога дори и нормално рестартиране / рестартиране на Defy, което елиминира проблема като магия. Ако проблемът винаги или често се получава, моля идете в сервиз.

Оператори

* При някои СИМ-карти от М-тел и Глобал, има постоянно рестартиране.
Решение: Defy начални часове без СИМ-карта. Ако рестартираше, след това най-вероятно SIM картата е виновена и да се замени с друга .
* Някои потребители съобщават, че от време на време Defy има резервирани в мрежата и приема е възможен. На екрана ще се появи с червен кръст (аварийно) / червения щит (не приемане).
Решение : рестартиране.

Телефон прилагане

* Понякога посланието на последната продължителност на разговора се показва повече от 10-20 секунди.
Решение / ЗАОБИКАЛЯНЕ: Defy рестарта.
* Сега и тогава, когато отидете на "последния наричан" контакт, редът или снимки на контактите са нанесени неправилно.
Решение / ЗАОБИКАЛЯНЕ: Кликнете върху клавиатурата, и тогава зарежда нов списък и е точен.
* Понякога зает номер е само "зает" със съобщение, но не е зает.
Решение: не.
* Задайте номер за бързо набиране работи само до следващото рестартиране, MOTOBLUR има предвид, че е създаден за обекта. След рестартиране всички вписвания се заличават.
Решение: MOTOBLUR Създаване на сметка.
* Ако Defy е в самолетен в режим на изключване и отново (рестартирате), идва след като самолетен режим, не поиска ПИН код.
Решение 1: Самолетн режим преди изключване на захранването.
Решение 2: Нов фърмуер светкавица. От версия 2.34

Проблеми с батерията

* Процесорът спира! Понякога в рамките на часове и батерията е празна Това става и при пълно натоварване на Defy и от силови кабели Google вече обяви: Брой 11 126 - андроид - спира процесорът и работи непрекъснато във фонов режим
Решение: Defy рестарта след изключване на зарядното устройство.

* Клиентът DLNA понякога ще зависи на 100%, очевидно, когато връзката е била неуспешена. Следователно е гадно батерията за кратко време да е празна.
Решение: Рестартирайте.

WLAN / WiFi

* Понякога възниква грешка, че наистина ще видите безжична връзка в лентата на състоянието, но това не може да се използва.
Решение: WLAN чрез джаджа / управление на мощността от време на време отново.
* Понякога 3G-давам възможност на безжичена иконата да остане, независимо от състоянието. Използва се още за безжична връзка.
Решение: WLAN от време на време отново.

Радио заявление

* Радиото заключва понякога, когато искате да стартирате за втори път.
Решение / ЗАОБИКАЛЯНЕ: Рестартирайте.
* Радиото не се изключва като цяло.
Решение: Рестартирайте.

Екран за заключване

* На различни интервали това се случва, че а екрана се заключва автоматично с увреждания.
Решение: Рестартирайте

Покажи осветление

* Автоматичният контрол на яркостта не винаги работи правилно. Същото явление показва, осветеността от 4 натисни.
Решение: Дисплея и отново изисква рестартиране

Exchange / Sync

* Адреси не се синхронизират без обзаведена сметка MOTOBLUR също.
Решение: MOTOBLUR сметка

SMS приложение

* С дължина от 640 знака (4 SMS) автоматично на MMS е изпратено.
Заобиколите: Алтернативно използване SMS програма, например GO SMS или Handcent SMS
* Постъплението може да бъде само за едно съобщение, а не комплект постоянно.
Решение: Алтернативно използване SMS програма, например GO SMS или Handcent SMS

Галерия

* За някои потребители изведнъж снимки / видео изчезват от картата SD, причината е все още неизвестена. Проблемът засяга не само Defy,
вижте тук: HTTPS: / / supportforums.motorola.com/thread/36278
Решение: Няма, Обаче има администратор с клиента DLNA на Motorola
* Целеви Тагове се губят по един или няколко. Отскачам.
Решение: няма.

Социален Widgets, Facebook, Twitter, новини, прогноза за времето

* За много потребители на джаджи не става. Осъвременяването е незаконно.
Решение: Създаване на нов акаунт сътветно със заплащане.

euroteam
Регистриран: 17 сеп 2008, 11:18

Мнение от euroteam » 22 фев 2011, 21:14

Абе много страшно звучи, проблема се подсилва и от гугъл-превода, а и аз като лаик нищо не разбрах! В крайна сметка какъв умен телефон да си взема!? Дефи-то ми беше най-симпатичен и здрав!???

A80
Регистриран: 15 яну 2011, 23:22

Мнение от A80 » 24 фев 2011, 00:50

Версията за БГ (Примерно на Виваком) с MotoBlur ли е ?

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 24 фев 2011, 09:11

да, навсякъде е с него. някои от функциите на интерфейса за синхронизиране на данни обаче не могат да се използват, защото искат поддръжка от оператор.

A80
Регистриран: 15 яну 2011, 23:22

Мнение от A80 » 24 фев 2011, 12:29

Бях чел в http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=853 някакви коментари че на някои от потребителите не е с MotoBlur, но не обърнах внимение от кои страни бяха. Щастливци :D

Отговори