Defy+
Re: Motorola Defy+
Телефончето е прекрасно,поработи малко с него,почети по специализираните форуми и след известно време ще му сложиш друг ром(не официален,не боли толкова и ще имаш Бг-меню:D) тогава ще преоткриеш тела и наново ще си го харесаш даже по вече от преди;)
Телефона поддържа ли JAVA?
Подържа разбира се самите му приложения се базират на нея но ако идеята е да качваш такива писани за обикновени телефони няма да станат
nqkoi znae li kolko e SAR (digital) za motorola defy+ ?
(za defy e 1.52)
(za defy e 1.52)
da da namerih go
1.09/0.58 na defy+
1.52/1.53 na defy
vie si pravete izvoda(za tezi koito neznaqt kakvo e tova-obla4vaneto na telefona)
1.09/0.58 na defy+
1.52/1.53 na defy
vie si pravete izvoda(za tezi koito neznaqt kakvo e tova-obla4vaneto na telefona)
обаче има добра чувствителност към сигнала на оператора и ако си в добро покритие кристално качество на звука при разговор. За мен по този телефон е удоволствие да се говори
не ме разбирай погрешно!Имам телефона от 10 дена и съм изключително доволен от него!Всичко си му е супер,само дето няма бг,но това не е проблем,даже му сложиг ГПС(Sigic),която е на бг и бг клавиятура,това ми е напълно достатъчно!Филмите вървят гладко и се виждат повече от добре (МX VIDEO PLAYER)!Обхватът ми е идеален и wifi също!Микрофона е на много високо ниво,слушалката ми е намалена на половина защото е също много силна!Единствените му недостатъци са 2 -батерията му не държи повече от 2 дена(около 2 филма,50 минути поне разговори wifi около 2 часа,блутут около 30 минути),вярно че съм го зареждал 4-5 пъти и не е влязла в капацитета си.И вторият му недостатък е малката карта,но това вече го поправих!За друго не се сещам ако някой има въпрос и мога да му помогна да пита(yes)
Е има ли смартфон,който да издържа повече от 2 дена?
еми имам колеги със смартфони,най-различни модели и батерийте им държат по 3-4 дена!Разбира се без wifi,блутут,нет,джи пи ес и т.н.,само с разговори
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
моя кара по 5 дена с 20 мин разговори за тези дни спряно вифи,3Г и с минимално рови4кане