Defy+
Re: Motorola Defy+
Ми,за амазонката знам че можеш да купуваш книги,игри и обувки без проблем..Що да не може и телефон.То ако не става в процеса на пазаруване (next бутоните :D ) ще ти каже ако не си им юбав за доставката :D:D
Иначе в бея също можеш,като харесаш търговец.
Колкото до хитросите,геййййййййййй как са се изучили :D:D Ама трябва поне няяякаква минимална разлика да има в конструкцията която да се познава на око мигом.
Иначе в бея също можеш,като харесаш търговец.
Колкото до хитросите,геййййййййййй как са се изучили :D:D Ама трябва поне няяякаква минимална разлика да има в конструкцията която да се познава на око мигом.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
[Quote]появиха се информации, че някои търговци(извън БГ) оптвали да пробутват стария Defy с клокнат процесор вече на 1000 и качен Андроид 2.3...Еййй хиени мръсни :D Предполагам,че и тук ни чака нещо подобно, поне в началото... [/Quote]
:D:D:D еййй тва българина е мръсно животно еййй,когато и да го убиеш малко ще му е:D
:D:D:D еййй тва българина е мръсно животно еййй,когато и да го убиеш малко ще му е:D
[Quote]А иначе, появиха се информации, че някои търговци(извън БГ) оптвали да пробутват стария Defy с клокнат процесор вече на 1000 и качен Андроид 2.3...Еййй хиени мръсни :D Предполагам,че и тук ни чака нещо подобно, поне в началото...
[/Quote]
Е, то беше ясно, че ще има такива работи.
[Quote]Автор: agroman12
Дата: 12.10.2011 17:38
Ама трябва поне няяякаква минимална разлика да има в конструкцията която да се познава на око мигом.
[/Quote]
Defy+ има батерия с по - голям капацитет.
Винаги остава варианта, да се смени и пак да се продава стария.
[Quote]Автор: LSD
Дата: 11.10.2011 15:27
pitam za cenite i koga shte doidat a ne dali nqkoi iska da mi kazva kak da pisha[/Quote]
Явно не можеш и да четеш. Спирам до тук. Няма смисъл. :X
[/Quote]
Е, то беше ясно, че ще има такива работи.
[Quote]Автор: agroman12
Дата: 12.10.2011 17:38
Ама трябва поне няяякаква минимална разлика да има в конструкцията която да се познава на око мигом.
[/Quote]
Defy+ има батерия с по - голям капацитет.
Винаги остава варианта, да се смени и пак да се продава стария.
[Quote]Автор: LSD
Дата: 11.10.2011 15:27
pitam za cenite i koga shte doidat a ne dali nqkoi iska da mi kazva kak da pisha[/Quote]
Явно не можеш и да четеш. Спирам до тук. Няма смисъл. :X
omg ..... pitam nqkoi dali znae neshto za tezi smartfoni be. kato ne snaesh ne se pravi na interesen ami si napravi "ЗОРА" i spri da pishesh tupi komentari OMG :X(angry)(no)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Пич вземи спри LSD-то.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
Гаранция давам че е стария Дефи със клокнат процесор.Няма начин точно тук в БГ да струва само със 20-30 лв по скъпо от Амазон...
-
Айде да нападаме,излезе на пазара...(yes)
Айде де(woo) Утре идва при мен8)