Defy+
-
- Регистриран: 02 ное 2006, 08:44
Re: Motorola Defy+
Здравей. Ще те помоля,като разцъкаш телефона,ако не те затруднява да споделиш малко впечатления. И от къде си го закупил и за колко,ако не е тайна :)Защото и аз се каня да си го купя в скоро време... Успех и лека вечер :)
Ахахахаха 660 лв. са го пуснали тук в борсата (woo) В амазон.де ми излезе 460 лв. Е гати обирджийте. 660 пришки да ви излезнат, смешници (angry) Едните чак писали - изчерпани количества :D Кои са тия балъци, които са платили толкова :D Ей затова ще си купуваме от вън телефоните и няма един лев да видите в мизерните си магазинчета!!!
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Сериозно ли ти излезе 460 лв. ??? И как стоят нещата с гаранцията или гаранция въобще няма в този случай?
Да ве, тоолкова излиза горе-долу. Първо се бях засилил към сайта, където по-надолу някой беше пуснал за 550лв. Ама понеже бях прозвънил, къде що имам познат дали познават някой от Германия и намерихме един, който трябваше онзи ден да си идва насам, ама се отложи пътуването за другата седмица. Та на него поръчахме - 239евро беше офертата, която си харесах. Казаха ми, че няма гаранция. Имало опция за такава ама трябвало да се доплаща и аз се отказах, къде ще търся после пак някой да пътува и да го ангажирам. Ако имам късмет ще работи, ако не, колкото толкова :) А днес даже се е появила нова оферта в амазона за 210евро. Смятай, че ако нямаш човек на който да поръчаш, а вземеш от тая фирма къде пазарува от Германия вместо теб и ще ти вземе 9% комисионна, то тогава тел-а ще ти се върже 230 евро. За какво говориме?
-
Абе то е ясно,че тук в БГ търговията е много негативна спрямо търсещите,ама то на нищо не прилича...Чесно казано малко ми изглежда като измама това твоето но ще видим...Като дойде да пишеш какво е станало и как се държи новата дъфи,само да не е стария прът със клокнат процесор,нали чу затова:)
-
- Регистриран: 14 дек 2007, 23:02
открих дефай плюс случайно в един друг магазин, който по принцип пуска оферти и тук, но незнайно защо в момента нямат оферта пусната тук специално за този телефон.
http://www.bulmobile.com/page6/1025
цената е 599 без фактура, с фактура - слагате ДДС.
http://www.bulmobile.com/page6/1025
цената е 599 без фактура, с фактура - слагате ДДС.
-
То ако става въпрос тук го има за 549 лв. http://www.gogo-bg.net/motorola-defy-p-6526.html
В Европа разликата между двата DEFY e 10-20евро. Тук стария DEFY струва 450лв. Хайде сега вземи калкулатор и Сметни, колко трябва да струва тук DEFY + и помисли тая цена, която рекламираш дали не би трябвало да те засрами....
Аз първо на тия скочих, ама го нямат...От 3 седмици казват, че очакват да го получат и така си седи...Не знам колко им е читава работата...Аз още се надявам, че няма да бъда изпързалян и ще ми го донесат от Германия, пък да видим, така или иначе пари не съм давал, ако човека излезе сериозен, ще има повод за празник, ако не....ще го мисля тогава...
-
Ще чакаме да споделиш,като има развитие:)(yes)