Defy+
-
- Регистриран: 14 дек 2007, 23:02
Re: Motorola Defy+
Няма нужда така агресивно, аз в крайна сметка не рекламирам нищо, въпреки че сигурно звучи така.. Както и да е, понеже е магазин, познат за мен, прецених, че може би ще ви е интересно да хвърлите поглед върху цената. За гого-нет знам, но това е онлайн магазин, а тези булмобайл уж го имат на склад. Както и да е, аз смятам да почакам поне до следващия месец, хем да си взема хонорарите дотогава, хем и цените малко да се стабилизират. Успех на всички.
[i]ПП към Киро:[/i] защо не го купи сам от Амазон? Аз днес пробвах да закупя един дефай+ с личната си и то дебитна карта, за 239 евро с включена доставка до България по пощата, нямаше някакъв видим проблем, стигнах спокойно до стъпката, в която ми иска номер на карта за разплащане, но по разбираеми причини не продължих по-напред :P Другото, което не ми допада особено в Амазон е, че нямаш директна връзка с търговеца, от когото дефакто купуваш стоката, за разлика от ибей...
[i]ПП към Киро:[/i] защо не го купи сам от Амазон? Аз днес пробвах да закупя един дефай+ с личната си и то дебитна карта, за 239 евро с включена доставка до България по пощата, нямаше някакъв видим проблем, стигнах спокойно до стъпката, в която ми иска номер на карта за разплащане, но по разбираеми причини не продължих по-напред :P Другото, което не ми допада особено в Амазон е, че нямаш директна връзка с търговеца, от когото дефакто купуваш стоката, за разлика от ибей...
Щом не си от булмобил - ИЗВИНЯВАМ СЕ :)(beer) Тъй като имам много негативно отношение към нашите кожодери, затова реагирах така, мислех си, че ти си представител на един от тях. Тия са ми от водачите в класацията на обирджийте (angry) Винаги продават на цени, достойни за сравнението "пладнешки обир". Един пример - продават LG 2х на ПРОМОЦИЯ за 760лв. (woo), а примерно в гет.бг е 649лв. ей така без промоция :D
@П.П. Относно амазон.де - не разбирам ама грам швабски :D В китайски сайт и в немски се оправям с еднакъв успех :D а и четох много лоши отзиви на хора в интернет, относно немските пощи, с които се пращат покупките до тук. Праките идват с голямо закъснение, нарушени опаковки и повредени артикули и затова търсих човек лично да ми го донесе. И сега чакам притеснено, защото говорих с човек, който е там и трябваше тази седмица да си идва, но се обадил на моя приятел, който го намери, че прибирането му се отлага за другата седмица...така, че най-доброто предстои :D
@П.П. Относно амазон.де - не разбирам ама грам швабски :D В китайски сайт и в немски се оправям с еднакъв успех :D а и четох много лоши отзиви на хора в интернет, относно немските пощи, с които се пращат покупките до тук. Праките идват с голямо закъснение, нарушени опаковки и повредени артикули и затова търсих човек лично да ми го донесе. И сега чакам притеснено, защото говорих с човек, който е там и трябваше тази седмица да си идва, но се обадил на моя приятел, който го намери, че прибирането му се отлага за другата седмица...така, че най-доброто предстои :D
Айде народе, юруш на маслините :D гледам, че в гетбг са го пуснали на 550лв. Далавера поне 50лв. спрямо ония обирджии дето му искат 600+ ...А моя идва довечера...доживях 8) Утре ще пиша, ако някой иска инфо:)
-
Аз искам, разкажи всичко, което се сетиш и най-вече как е закупен, какво влиза в комплекта, как е опакован, от Амазон ли е пратен наистина или друга фирма, с какви документи е дошъл и т.н. Ако можеш да направиш и снимки на комплекта ще се радвам, защото и аз мисля да поръчвам от Амазон, само че ще си го получавам по пощата или може би куриер, гледах, че не са супер скъпи доставките до тук. И накрая да кажеш наистина колко пари точно ти е излязъл. Хайде и благодаря предварително!
ПП: Get.bg също са изключително големи нещастници, поне що се отнася до гаранционно обслужване на телефони. Личен опит :)
ПП: Get.bg също са изключително големи нещастници, поне що се отнася до гаранционно обслужване на телефони. Личен опит :)
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Кажи за ко иде реч :)
Такаа, сега да видя от къде да започна..До сега ревюта не съм правил, та да видим какво ще излезе. Значи базата ми за сравнение е с предишния ми тел. - ЛГ Р500 и не знам до колко ще ми е правилно сравнението...Така по ред на номерата: Първото ми впечатление беше като ми дадоха кутията, колко беше лека, даже се избъзиках, че са вътре няма телефон. Не знам какви материали са използвали ама тел-а е направо перо...Относно произхода - китайски е, не знам от къде са го взели, защото този, който го донесе не го познавам, той е приятел на мой познат, който му гарантира за мен, че ще му го платя :) Аз така и не го видях, той му го е дал. Излезе ми 240 евро. Обаче си мисля тъй като човека много седи из Германията, е в час с тамошните условия и ми е взел телефона от магазин, а не от амазона. Телефона е само с немска книжка и в комплекта има кабел, слушалки и зарядно. Вътре в инфото за тел-а пише в систем версия "водафон де", което ме навежда на мисълта, че е отключен от водафон, ама...Иначе телефона за моите разбирания хвърчи, не лагва, забива и т.н. Качих му тест квадранта и си показа, че е МВ 526, процесора е 1гхц, андроида е 2.3.4...вижда се на снимката, която прикачвам. На теста за работа ми даде 1800 точки. Имам един познат, който каза, че на неговия DEFY му е дало 1200 точки, не знам, колко е показателно това. Батерията ще видите за цяла сутрин ръчкане и настройки е на 80%. Силата на сигнала в затворено помещение показва ше -85dBm 13 asu, каквото и да значи това :D Друго за сега не се сещам. Пробвах камерата, честно казано очаквах повече. Хубави са снимките, но ги сравнявам с тези на нокията ми Н82 и определено има какво да се желае. За видео резолюцията - 640/480 не знам как ще стане на НД, ама нали разправят, че ще има ъпдейт...
снимки: http://store.picbg.net/pubpic/C0/0C/9d5a0b71ac4dc00c.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/45/43/a484b6b118494543.jpg
снимки: http://store.picbg.net/pubpic/C0/0C/9d5a0b71ac4dc00c.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/45/43/a484b6b118494543.jpg
-
Благодаря за информацията, нещо не ме кефи факта, че пиша Vodafone при тебе, но както и да е... ще видим моя като пристигне. А относно HD-то - ъпдейт няма да има, евентуално ако Моторола пуснат ъпдейт до Андроид 4, и въпреки това, вече е пуснат модела с тези характеристики и дълбоко се съмнявам да пуснат такъв ъпдейт.
-
За камерата няма какво да се чудиш,че Н82 прави по добри снимки,все пак е с "Карл Зайс" оптика...И на мен предишният ми телефон беше Н82 и относно камерата,няма 2 мнения-Нокиата снима много по-добре/снимки/.Ако не дадат ъпдейт който включва ХД,търгаму се един къстъм РОМ и готово:D
Аз може би ще изчакам да падне под 500лв и тогава ще заменя дъртия ми Дефи със "плюса".
Пиши след някой друг ден как е машината като цяло.На мойта първите 10% от батерията падат много бързо,предполагам защото не съм калибрирал батерията никога.
Ще се радваме да споделиш плюсове и минуси като имаш по обстоен поглед над дефито :)
Аз може би ще изчакам да падне под 500лв и тогава ще заменя дъртия ми Дефи със "плюса".
Пиши след някой друг ден как е машината като цяло.На мойта първите 10% от батерията падат много бързо,предполагам защото не съм калибрирал батерията никога.
Ще се радваме да споделиш плюсове и минуси като имаш по обстоен поглед над дефито :)
-
720p наистина може да се пачне, сега разучих, но за да записвал телефона гладко трябвало процесора да се овърклокне със 100MHz, тоест да стане 1100MHz. За едното 720р не съм сигурен дали си заслужава да разваляш фабричния вид на телефона. Относно камерата - каквото и да е ще бъде по-добре от моята 5230, тъй че за мен това е без значение, а и фотоапарати си имам, два броя дори (cyber)
-
Да ти кажа едва ли е така както казваш,защото има Дефита/без плюс/ които записват ХД със стоковия клок - 800МГх.Така че незнам от къде си го чел това но не е така(yes)