хм,апарата нямал меню на бг..проблем ли е да се сложи и къде може да стане това
E398
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: T-Mobile
-
Ами май няма релииз на българско меню..., поне никъде не съм чел, но при всички положения ще трябва да направиш ъпдейт на софта, като има и включен руски, за да може да се разбира с кирлилицата... Междудругото не се надявай Е398 да държи много, при мен макс 2 дни и то със зор, ама ползвам MP3 плейъра на ден около 3-4 часа и говоря доста. Но не очаквай да много повече с пестенетоDefaultUser написа: ↑08 фев 2005, 13:11хм,апарата нямал меню на бг..проблем ли е да се сложи и къде може да стане това
Споко...има БГ за Е398 )))
-
Re: T-Mobile -NEEE
tumnosiniq metalik e izdanie na T-mobile. Zaebi kakvo sa ti kazali v get.bg, drug tumnosin metalik NQMA!DefaultUser написа: ↑07 фев 2005, 11:45значи звънях г гет.бг и получих уверения че телефона си идва пълен комплект с картата софтуера и дата кабела,освен това ми казаха че е с 3 бутона а не с 4 ,логото си е моторолско а модела е тъмносиния металик
-
може ли да се сложи бг в дома6ни условия или в сервиз..въпроса ми е да го поръчвам ли тоя телефон 4е още се триумя
-
добре де нали на т-мобайл би трябвало да е с 4 бутона а не с 3 или се лъжа,освен това би трябвало да има логото муDefaultUser написа: ↑08 фев 2005, 14:59tumnosiniq metalik e izdanie na T-mobile. Zaebi kakvo sa ti kazali v get.bg, drug tumnosin metalik NQMA!
Виждал съм тъмносин металик без надпис на Т-мобайл, с надпис Е398, но си беше с 4 бутона, като четвъртия си беше бърз бутон за Ти-зон...
така, че общо взето...гледай да не е с 4 бутона
Виж в Условията на Гет.БГ, но мисля че имаш право да не закупиш стоката независимо дали куриерът ти е на вратата, ако не отговаря на заявената от теб...
така, че общо взето...гледай да не е с 4 бутона
Виж в Условията на Гет.БГ, но мисля че имаш право да не закупиш стоката независимо дали куриерът ти е на вратата, ако не отговаря на заявената от теб...
-
значи уверенията им са че не е на тмобайл -няма лого и е с 3 бутона,но повече ме притеснява това че няма меню на бг докато навсякъде където съм питал тези телефони имат,сега звъннах и в о конект там имат и синия и черния вариант за 389 лв ..дайте съвет кво да правя че се чудяDefaultUser написа: ↑08 фев 2005, 15:16Виждал съм тъмносин металик без надпис на Т-мобайл, с надпис Е398, но си беше с 4 бутона, като четвъртия си беше бърз бутон за Ти-зон... така, че общо взето...гледай да не е с 4 бутона Виж в Условията на Гет.БГ, но мисля че имаш право да не закупиш стоката независимо дали куриерът ти е на вратата, ако не отговаря на заявената от теб...
-
pi4 otidi na patriarha pod frenskata gimnazia,ot neinata strana v o-conect 4erna originalna ne t-mobile versia za 380lv i po nadolo sa6tata v zetafon za 335lv.onzi den si a vzeh ot tam nikakavi t-mobile versi s tri butona 4erna super e kato v saita na motorolaDefaultUser написа: ↑08 фев 2005, 15:27значи уверенията им са че не е на тмобайл -няма лого и е с 3 бутона,но повече ме притеснява това че няма меню на бг докато навсякъде където съм питал тези телефони имат,сега звъннах и в о конект там имат и синия и черния вариант за 389 лв ..дайте съвет кво да правя че се чудя
-
то хубаво да отида но съм от варна,а във варна даже този телефон не може се намери по магазинитеDefaultUser написа: ↑08 фев 2005, 15:36pi4 otidi na patriarha pod frenskata gimnazia,ot neinata strana v o-conect 4erna originalna ne t-mobile versia za 380lv i po nadolo sa6tata v zetafon za 335lv.onzi den si a vzeh ot tam nikakavi t-mobile versi s tri butona 4erna super e kato v saita na motorola