E398
Re: Motorola E398
Ramstore ne znae6 li veriga magazini ne6to kato BIlla!A taq karta koqto alek group ti q prodava e dosta skupa!V kodak gi ima 128MB struva kum 45lv ako ne i po malko!
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Motorola E398-ra
Zna4i v tezi magazini prodavat vsi4ko prosto trqbva da si go pory4ash...Pone tozi magazin koito e v Karlovo zashtoto az sam ot tuka i oshte kogato si vzimah telefona jenata mi kaza 4e kakyvto tel iskam prosto trqbva da i kaja da go pory4a i do sedmica prestigaDefaultUser написа: ↑17 авг 2005, 17:12Съжалявам "изложих" се, но все пак проверих и в ДА,ДА нямат. Незнам откъде ще си поръчал, но малко се ъмнявам да си намериш и то на такава цена. Късмет, дано намериш
-
A ve hora otde da si namerq t-flash karta za motorola E398 6toto sa precakah kato go zimah i sega nqmam takava? Az sam ot Varna i tuka nema nikyde v magazini za GSM-i. Pls kajete otde da namerq 6toto mnogo mi trqbva. Pi6ete mi na e-mail: [email protected]DefaultUser написа: ↑27 май 2004, 01:07Abe neshto poslednite motoroli sa mnogo yaki... mnogo drapnaha napred tiya amerikantsi... ako doide tva 4udo vav BG vednaga she si go vzema... e ako moga de:)))
-
abe pi4ove hodete vav jeff imago za 309 lvDefaultUser написа: ↑27 май 2004, 01:07Abe neshto poslednite motoroli sa mnogo yaki... mnogo drapnaha napred tiya amerikantsi... ako doide tva 4udo vav BG vednaga she si go vzema... e ako moga de:)))
-
Абе някой ще ми каже ли как мога да си кача клипчета във формат MPEG4, защото с xilisoft не се полуичава. Препоръчайте някой конвертор. Пишете ми на e-mail-a ако знаете някой изпробван.
-
ImTOO 3GP Video Converter vyrshi perfektna rabotaDefaultUser написа: ↑12 сеп 2005, 09:00Абе някой ще ми каже ли как мога да си кача клипчета във формат MPEG4, защото с xilisoft не се полуичава. Препоръчайте някой конвертор. Пишете ми на e-mail-a ако знаете някой изпробван.
mislq da si kupuvam takaf na lizing ot Globul! ako nqkoi ot potrebitelite ili prosto user ima vpechatleniq ot tozi telefon moje li da mi dade malko informatzia na e-mail-a? plusove,minusi,takiva raboti...lesno li se raboti,sinhronizatziata kak e,pametta za mp3 ot kartata li se polzva...takiva raboti...
blagodarq!
blagodarq!
-
Еми явно GSM-a ще ходи на ремонт.
-
Харесах този модели когато тръгнах да го купувам започнаха противоречията. В Германос ми казаха по-голяма част от купилите този телефон се върнали с някакви повреди. В момента Германос го нямат за продажба. никъде не можело да намеря допълнителна памет за апарата.И ако изгоряла не мога да я сменя.В Джеф имат един модел в бяло който бил съвместна разработка с MTV.Те много ми го хвалят.Намерих всъщност само апарат в един магазин. Във втория магазин в който го намерих е с карта на Глобул. В Бургас е това. Вече се колебая. Между другото ако искате пълна, подробна и най-точна информация за мобилни апарати ето този руски сайт - подробна информация, много тестове -http://www.mobile-review.com/DefaultUser написа: ↑27 май 2004, 01:07Abe neshto poslednite motoroli sa mnogo yaki... mnogo drapnaha napred tiya amerikantsi... ako doide tva 4udo vav BG vednaga she si go vzema... e ako moga de:)))
-
az go imam ve4e 6 meseca i niama problemi ne6to te tarkaliat za karti t-flash proveri v "tehnolux" tam ima a sa6to i po kompytarnite magazini tam pak e po evtino 128mb e 24 usdDefaultUser написа: ↑21 сеп 2005, 20:26Харесах този модели когато тръгнах да го купувам започнаха противоречията. В Германос ми казаха по-голяма част от купилите този телефон се върнали с някакви повреди. В момента Германос го нямат за продажба. никъде не можело да намеря допълнителна памет за апарата.И ако изгоряла не мога да я сменя.В Джеф имат един модел в бяло който бил съвместна разработка с MTV.Те много ми го хвалят.Намерих всъщност само апарат в един магазин. Във втория магазин в който го намерих е с карта на Глобул. В Бургас е това. Вече се колебая. Между другото ако искате пълна, подробна и най-точна информация за мобилни апарати ето този руски сайт - подробна информация, много тестове -http://www.mobile-review.com/