E398

DefaultUser
Регистриран: 28 мар 2018, 11:04

Re: Motorola E398

Мнение от DefaultUser » 25 сеп 2005, 21:03

DefaultUser написа:
21 сеп 2005, 23:43
az go imam ve4e 6 meseca i niama problemi ne6to te tarkaliat za karti t-flash proveri v "tehnolux" tam ima a sa6to i po kompytarnite magazini tam pak e po evtino 128mb e 24 usd
otnosno diktofona - kolko e prodaljitelnostta na zapisa?

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 04 окт 2005, 14:10

DefaultUser написа:
27 май 2004, 01:07
Abe neshto poslednite motoroli sa mnogo yaki... mnogo drapnaha napred tiya amerikantsi... ako doide tva 4udo vav BG vednaga she si go vzema... e ako moga de:)))
basi skapaniq telefon 5 mb pamet nqma video zapis infra4erven port bokluk ! ! ! Sieamens i Sony Ericson sa the best ! ! ! Mtorola SUCKS

DefaultUser

Motorola E398 СОФТУЕР

Мнение от DefaultUser » 12 окт 2005, 13:18

DefaultUser написа:
21 сеп 2005, 20:26
Харесах този модели когато тръгнах да го купувам започнаха противоречията. В Германос ми казаха по-голяма част от купилите този телефон се върнали с някакви повреди. В момента Германос го нямат за продажба. никъде не можело да намеря допълнителна памет за апарата.И ако изгоряла не мога да я сменя.В Джеф имат един модел в бяло който бил съвместна разработка с MTV.Те много ми го хвалят.Намерих всъщност само апарат в един магазин. Във втория магазин в който го намерих е с карта на Глобул. В Бургас е това. Вече се колебая. Между другото ако искате пълна, подробна и най-точна информация за мобилни апарати ето този руски сайт - подробна информация, много тестове -http://www.mobile-review.com/
E398 all version here - http://mobile-files.com/forum/showthread.php?t=7965&page=1&pp=10 ETO I DRUG R372_G_0E.20.9CR -http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=gsm&Number=1944027522&page=0&view=collapsed&sb=5 Телефона си го купих.Сега поръчах книжка на български защото не мога да намеря как стават някои неща. Когато е на английски мога да запиша име само на български.Когато е на български не мога да ползвам буквените клавиши за да се предвижвам по лесно в телефонното меню Някой питаше може ли на 1 име няколко тел и е-майл. Да имам име с 4 телефона.Не съм пробвала с повече толкова ми трябваха и съм записала.Телефоните се записват в един запис но после в списъка се появява 4 последователни записа с едно и също име но под него различни телефони.Така че не може да стане грешка на кой звъниш. Телефона звъни много силно но не мога да му включа вибрации и не мога да запаметя бързо набиране на цифровите клавиши.Не е възможно да не може но аз не знам как. Камерата е много добра. Прикачената снимка към името е много хубава и ясна. На нокия 6230 i снимката е толкова малка че с много взиране и фантазия ще познаеш кой те търси. Не съм пробвала още mp3 и не съм го свързвала с компютър Продават някъде същия телефон но с 4 бутона най отгоре./в този сайт телефона е 3 бутона/.Този с 4 бутона е на Т-mobile продават го доста по евтино и според някои по-запознати е с по орязани функции и се дава като бонус на фирмите които купуват телефони, затова го продават по- евтино.Но това не знам до колко е достоверно.

DefaultUser

Re: Motorola E398 СОФТУЕР

Мнение от DefaultUser » 12 окт 2005, 13:27

DefaultUser написа:
12 окт 2005, 13:18
E398 all version here - http://mobile-files.com/forum/showthread.php?t=7965&page=1&pp=10 ETO I DRUG R372_G_0E.20.9CR -http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=gsm&Number=1944027522&page=0&view=collapsed&sb=5 Телефона си го купих.Сега поръчах книжка на български защото не мога да намеря как стават някои неща. Когато е на английски мога да запиша име само на български.Когато е на български не мога да ползвам буквените клавиши за да се предвижвам по лесно в телефонното меню Някой питаше може ли на 1 име няколко тел и е-майл. Да имам име с 4 телефона.Не съм пробвала с повече толкова ми трябваха и съм записала.Телефоните се записват в един запис но после в списъка се появява 4 последователни записа с едно и също име но под него различни телефони.Така че не може да стане грешка на кой звъниш. Телефона звъни много силно но не мога да му включа вибрации и не мога да запаметя бързо набиране на цифровите клавиши.Не е възможно да не може но аз не знам как. Камерата е много добра. Прикачената снимка към името е много хубава и ясна. На нокия 6230 i снимката е толкова малка че с много взиране и фантазия ще познаеш кой те търси. Не съм пробвала още mp3 и не съм го свързвала с компютър Продават някъде същия телефон но с 4 бутона най отгоре./в този сайт телефона е 3 бутона/.Този с 4 бутона е на Т-mobile продават го доста по евтино и според някои по-запознати е с по орязани функции и се дава като бонус на фирмите които купуват телефони, затова го продават по- евтино.Но това не знам до колко е достоверно.
imam na t-mobile i ne e viarno.za barzia nabor-zna4i nabira6 primerno 3 na ekrana,sled tova natiska6 menu i parvata opcia ot tezi koito izlizat ti e attach number-select-contacts i si izbira6 ot ukazatelia.uspeh.

DefaultUser

Re: Motorola E398 СОФТУЕР

Мнение от DefaultUser » 12 окт 2005, 15:48

DefaultUser написа:
12 окт 2005, 13:27
imam na t-mobile i ne e viarno.za barzia nabor-zna4i nabira6 primerno 3 na ekrana,sled tova natiska6 menu i parvata opcia ot tezi koito izlizat ti e attach number-select-contacts i si izbira6 ot ukazatelia.uspeh.
Благодаря но не стана атачвам номера цифрата 3 остава пред него изтривам я после иска да напиша име пак го избирам от указателя следва готово и като натисна клавиша - празно пробвах и без да трия цифрата не

DefaultUser

Re: softuera

Мнение от DefaultUser » 30 окт 2005, 15:28

DefaultUser написа:
06 фев 2005, 14:01
Абе аз не съм сигурен, дали не е по-добър избор и от Е398цата
mr-j.imam niakolko vuprosa kum teb za tezi novi versii na softa za koito spomenava6 tam za aple i motorola ti probval li si go tozi soft i kaji kade moje da mi go slojat i kolko 6te struva i dali si struva riska za koito spomenava6 4e moje da ostana bez telefon,6tom stava po burzo predvijvaneto v menuto,a puk i sa dobavili i klip4eta super kaji mi ne6to pove4e za tova kak da go napravia.

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 09 ное 2005, 16:39

DefaultUser написа:
Abe neshto poslednite motoroli sa mnogo yaki... mnogo drapnaha napred tiya amerikantsi... ako doide tva 4udo vav BG vednaga she si go vzema... e ako moga de:)))
qk e .dai te link za software za usb to pls !!!!!! 10xx ot sega

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 12 ное 2005, 10:10

DefaultUser написа:
hora mislq da si kupuvam takava Motorola do se ga imah Motorola C350 i iskam da vi pitam dali zvucite sa silni i 4isti.Az pro4etoh celiq forum za tozi telefon.Samo ne razbrah ot kade da si go kupa 6toto govorite za nqkvi bugove i temp podobni HELP pls :D

wizard1975
Регистриран: 21 окт 2005, 12:35

Мнение от wizard1975 » 12 ное 2005, 10:15

за звука-перфектен е,без преувеличение,в слушалката също.но трудно се намира.ако си от софия сигурно ще ти е по-лесно.аз обаче не съм и след дълго обикаляне накрая се принудих да си го поръчам по инет,дойде без бгменю на тмобайл,което не е най-добрия вариант.може да попиташ в германос,където напоследък са го включили в каталога си за 309 лв.ако го имат цената е много добра.

DefaultUser

Motorola E398 biva!!!

Мнение от DefaultUser » 15 ное 2005, 18:52

DefaultUser написа:
10 сеп 2004, 17:09
това нещо вече е на триста долара в Щатите, ама нали наште трябва да се нагушат яко.Иначе телефона е супер и ще ми еследващия телефон.
Абе изчетах сички постове за тоя телефон.Какви ли не интересни мнения ;) ... Само не съм съгласен че някой каза че смартфоните залязвали или нещо такова->нищо подобно!Смартфоните са бъдещето и то не със познатия ни Symbian,а с специално разработени за телефони линукс дистрибуции... Помнете ми думата ви казвам. Та за тела е супер,навих се да си го взема,макар че вече е старичък.До сега не се бях заглеждал по тел без инфрачервен порт,а Е398 сигурно има USB кабел,така че не е кой-знае к'во.

Отговори