FONE F3
Re: Motorola FONE F3
za kolko pari i kade moje da se kupi tozi tel?
Ми телефона не е лош,ама е адски дразнещо да знаеш,че тоя телефон в Германия струва около 15-20 евро,дори не съм сигурен дали не беше по-ниско,а в България по 120-40 лева...
На мен ми излезе 15лв. ;))) ползван само седмица.
Teлефончето в германия небрандовано е 35евро. Перфектен е за тая цена, а моторола не са виновни, че наще търговци искат яко да се нагушат с тия цени от по 140лв...
Тоя телефон не струва и 1лев ;))). Аз платих 15 но са много. Не ми е ясно как може да искат 140лв. Трябваха ми 2 часа за да разбера "уникалното" меню. Имах чувството че си играя с елка на която батерията умира. Ще си поиграя още малко за да разбера как се пише смс ;((.
телефона е направо жалък купих го за 85 лева и не мога да разбера как да изтрия входящите смс няма такава опция в менюто не става дори за работен телефон.за мене това просто е един незавършен телефон реалната му цена е не повече от 10 лева по функции отстъпва дори на мобифоните
Обади се на 02/8362135, там ще ти го разкодират, за цена трябва да питаш.
az shte ti go razkodiram sreshtu 20-25lv-icq:296961962
ne sam vijdal po -tap telefon..i mi govori na ungarski..eba ti i i izdankata na motorola
Телефона ми изглежда доста добре. Ще се сдобия с такъв след 2 седмици и по информацията в сайта на Моторола си мисля че е перфектният обикновен телефон. 7 часа разговори, 8 часа в режим на готовност... идеално за vivatel together!
Кой каза че не можели да се пращат SMS-и!? Това ми звучи просто смешно.
Кой каза че не можели да се пращат SMS-и!? Това ми звучи просто смешно.