FONE F3
Re: Motorola FONE F3
imam telefona ot 1 4as i ve4e znam si4ko vsa6nost nay4ix go za 5 min tova 4e ima tapi 6impanzeta ne moga da napraq ni6to po vaprosa a izdrajlivosta na bateriqta sa6nost e edna golqma extra koqto pove4eto ne ocenqvat te porsto iskat terminator za da si igraqt mislq 4e imam 1 ostanal moga da go podara na nqkoi
ne sa vinovni motorola a tapite bg targovci brat mi go prati ot angliq zel go e za 9 paunda u6 kodiran no nqma ni6to takova 9 paunda sa 25 leva v bg 4isto nov govorq
апарата е добър-има всичко за работен телефон,съобщенията се трият
-
- Регистриран: 25 дек 2007, 20:05
Az tyrsih no ne mojah da namerq iz neta kodove. Ima li drug lesen nachin ili sys IMEI - a na telefona.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Motorola FONE F3
Прекалено е скъп за функциите си : http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1163
Имах възможност още когато излезе до га поръчкам и не ми хареса менюто. 1:1 калкулатор. От няколко дни се замислям да взема такъв за заради батерията и това че е много тънък, но цените много сериозно отказват. Всяка цена над 40 лв за нов е абсурдна (angry)
Имах възможност още когато излезе до га поръчкам и не ми хареса менюто. 1:1 калкулатор. От няколко дни се замислям да взема такъв за заради батерията и това че е много тънък, но цените много сериозно отказват. Всяка цена над 40 лв за нов е абсурдна (angry)
-
- Регистриран: 09 апр 2008, 18:40
Аз мисля, че този телефон отдавна не е по магазините и статусът му е Discontinued. Обаче преди 1 година мислех и аз да си го взимам, но цената му беше 60лв. и не ми се даваха толкова пари и се отказах. Иначе е много тънък (най-тънката Моторола) и много стилен с гласови менюта (все едно говори робот ):D Определено е готин, но сигурно трудно се намира, но в БГ няма адекватна цена. ПС. Няма дори калкулатор, само часовник, дата и будилник :)