Milestone
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: Motorola Milestone в Европа
Да, тази оферта е от четвъртък :)
Но пък виж какво се появи сега в борсата:
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/index.php?mobile_id=1921&obiavi_type=1
Винаги се намира някой напорист ентусиаст дето продава "нови" телефони още преди да са се появили.
Но пък виж какво се появи сега в борсата:
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/index.php?mobile_id=1921&obiavi_type=1
Винаги се намира някой напорист ентусиаст дето продава "нови" телефони още преди да са се появили.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Има разлика между двете. Вип трейдинг е вносител, а не представител... Представител означава офис на фирмата със специален пратеник от централата, маркетинг екип, продажби и т.н. Вносителя си е вносител, само внася без ангажименти.
-
- Регистриран: 10 фев 2009, 21:56
Имам едно въпросче.Да кажем,че отида в Германия и там подпиша договор и си купя някакъв телефон на супер ниска цена и след това се прибера в България.Какво следва,възможно ли е изобщо?
Немците ще те посетят :D
Сключваш там договор , но ще поискат постоянен адрес в Германия ...май не се доверяваха на сухо , за да продават телефони :) Преди имаше доста такива измами в ЕС от български граждани ... :X
Добре , че ме подсети ... имам там роднини , постоянни жители. Да им пратя ли 1 евро да ми купят моторолата и всеки месец да им пращам абонаментната такса от 40 евро
:|
Сключваш там договор , но ще поискат постоянен адрес в Германия ...май не се доверяваха на сухо , за да продават телефони :) Преди имаше доста такива измами в ЕС от български граждани ... :X
Добре , че ме подсети ... имам там роднини , постоянни жители. Да им пратя ли 1 евро да ми купят моторолата и всеки месец да им пращам абонаментната такса от 40 евро
:|
Така е. За да сключиш договор ти трябва свидетелство за постоянно пребиваване, роднините ти могат да ти купят телефона, но трябва да намериш начин да им пращаш парите, по банков път е много скъпо. Телефонът в Германия без договор вече е 409 евро. Пада по-бързо от това, което очаквах, което си е добре.
[Quote]Телефонът в Германия без договор вече е 409 евро.[/Quote]
Сигурна ли е информацията?Дай линк с точна и конкретна информация,щото точно тези дни имам мои хора там та да си го взимам:)
Сигурна ли е информацията?Дай линк с точна и конкретна информация,щото точно тези дни имам мои хора там та да си го взимам:)
Re: Motorola Milestone
За първоначална цена НЕ. Дано да падне бързо под 1000 и може да се замисля за покупка..
там най-вероятно е с qwertz подредба на клавиатурата
от expansys излиза точно 1000 лв с доставката и си има нормална qwerty клавиатура
от expansys излиза точно 1000 лв с доставката и си има нормална qwerty клавиатура
Ето ти линка от търсачката за цени. http://www.billiger.de/show/produkt/94090262-Motorola-Milestone-schwarz.htm Пазараувал съм от там и е истинска. Подредбата на клавиатурата за немско говорящ, като мен е подходяща. Но и за другите не би била проблем
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: Motorola Milestone
Явно е такава договорката. Да оберем маниаците, пък после като излязат много оферти и ние ще свалим малко...