Milestone
Re: Motorola Milestone няма проблем в хардуера!!!
Поради липса на Legend си взех моторола :). За сега мнооого ми харесва на фона на 5800 :D. На home screen-a НТС-то съм виждал едни малки уиджетчета като ключенца за включване и изключване на мрежа ВТ и т.н. тук дали ги има?
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote]За сега мнооого ми харесва [B][i]на фона на 5800[/i][/B] :D.[/Quote]
Хехехехе :D(yes) Ами честито, със здраве да си го ползваш!
Ключенцата си ги има, ама не е в мене джаджата да ти кажа къде са. Пробвай да задържиш пръст върху десктопа и от менюто [i]Add widgets[/i] нещо беше... Или пък плъзни с пръст към десния хоум-скрийн - при мен е там сложено. Можеш да си го добавиш където искаш.
HTC-то е украсено със техния Sense скин. За Milestone ще трябва да си го разкрасиш с някой custom rom. Ама за таз работа ще имам време чак другата сряда, дотогава съм зает :(
Хехехехе :D(yes) Ами честито, със здраве да си го ползваш!
Ключенцата си ги има, ама не е в мене джаджата да ти кажа къде са. Пробвай да задържиш пръст върху десктопа и от менюто [i]Add widgets[/i] нещо беше... Или пък плъзни с пръст към десния хоум-скрийн - при мен е там сложено. Можеш да си го добавиш където искаш.
HTC-то е украсено със техния Sense скин. За Milestone ще трябва да си го разкрасиш с някой custom rom. Ама за таз работа ще имам време чак другата сряда, дотогава съм зает :(
Определено Android е по-блажен откъм костумизация на интерфейса, спрямо s60v5, но само това не ми е достатъчно на мен - искам освен софтуеърни благинки за окото, да имам и повече хардуеърни благинки ;)
Честито и от мен! Ако не бях взел миналата година по това време 5800 сега може би щях да съм си взел вече Milestone-a, защото има всичко, което искам - GPS, WiFi и голям екран с qwerty, да не споменаваме и изкушаващият хардуеърен видео ускорител ;)
Честито и от мен! Ако не бях взел миналата година по това време 5800 сега може би щях да съм си взел вече Milestone-a, защото има всичко, което искам - GPS, WiFi и голям екран с qwerty, да не споменаваме и изкушаващият хардуеърен видео ускорител ;)
[Quote]Пробвай да задържиш пръст върху десктопа и от менюто Add widgets[/Quote]
Re: :)
Хм телефона уж е Milestone а в system recovery се влиза както се влиза от Droid?!?!?
Тея от виваком са ме метнали нещо... е поне мога да го побазикам малко :D
вече менюто с програмите изглежда така :) http://www.youtube.com/watch?v=LJv94wyMFsM&playnext_from=TL&videos=S8Tx6QC85p4
Тея от виваком са ме метнали нещо... е поне мога да го побазикам малко :D
вече менюто с програмите изглежда така :) http://www.youtube.com/watch?v=LJv94wyMFsM&playnext_from=TL&videos=S8Tx6QC85p4
-
Заслужава си (yes) Телефонът е страхотен 8)
-
Ти си ползвал и Droid? Защо мислиш, че са те метнали?