Milestone
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: :)
Днес-утре ще го root-на, тази сутрин доста поспах, имах тежка седмица.
При мен пък нещо не е добре фокуса на снимките. Видеото е супер.
При мен пък нещо не е добре фокуса на снимките. Видеото е супер.
Re: :)
мда интересно изглежда :) но ще си карам на обикновените тапети :) имаш ли на идея как да активирам гласовото търсене за гоогле търсачката? като това което е на снимката на nexus one?
sage кажи после как е минал руут-а :) и евентуално едно how to :)
sage кажи после как е минал руут-а :) и евентуално едно how to :)
Re: Motorola Milestone
г(Г)адос(т)... то ако wi-fi то и г(дж)пс-а му не(_)работа(я)т като хората е без(с)мислена цялата инвестиция... (В)се пак(,) би ли го пробвал като имаш време на друга wi-fi точка(,) да кажеш дали и там е така (,) че вече почвам да се колебая дали да си взимам milestone-a (,)a как му се бях нахъсал...
В момента пиша от телефона... явно си чел недочел нещо старо... което е писано апаратите от виваком работят перфектно gps, wi-fi и нямат проблема който беше коментиран преди с разговорите!
zdraveite edin bruz vapros kak da si prehvurlia nomerata ot milestone-a na sim kartata ot marketa li triabva da drupna niakakvo dopulnitelno prilojenie ili? blagodaria
контакти->меню->импорт/ехпорт.
Tova go znam no problemat e che ot tam mojesh da export- nes samo ot sim kartata kum telefona no ne i obratnoto....a men me interesuva kak da si kacha nov nomer i na sim kartatat.... pri i phone imashe sushtia problem i pusnaha prilojenie s koeto neshtat se opraviha.....:)