Milestone
Re: Motorola Milestone
Според мен лага се дължи на мултитаскинга , вероятно в телефона са били заредени повечко приложения наведнъж , но това не е никакво извинение за лагването.
И когато говорим за мултитаскинг на телефон , определено неговорим за безгранична многозадачност , тъй като тя е невъзможна поради хардуерната бариера . Телефона
има 256мб ram и от motorrola e трябвало да се съобразят с това и понякакъв начин
да ограничат броят на активните приложения. Доколкото се сещам в n900 имаше подобно ограничени за 3 или 4 работещи приложения. За жалост ми се струва че много от компанийте неизпипват софтуера добре и после техните потребители си патят от това , и именно заради това потребителите харесват OS на iphone , защото е
добре оптимизиран и стабилен ;)
И когато говорим за мултитаскинг на телефон , определено неговорим за безгранична многозадачност , тъй като тя е невъзможна поради хардуерната бариера . Телефона
има 256мб ram и от motorrola e трябвало да се съобразят с това и понякакъв начин
да ограничат броят на активните приложения. Доколкото се сещам в n900 имаше подобно ограничени за 3 или 4 работещи приложения. За жалост ми се струва че много от компанийте неизпипват софтуера добре и после техните потребители си патят от това , и именно заради това потребителите харесват OS на iphone , защото е
добре оптимизиран и стабилен ;)
Айде сага някой от хората малко по-навътре по въоросите на този телефона да каже, какво става със софтуера наличен в момента за Андроид? Ще работи ли на тази резолюция или..?
Добре де, в темата срещу айфон имаше мнения, които поставяха прeдимството на app store под въпрос, а сега няма кой да отговори дали приложенията от маркета изобщо ще работят на droid.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote]И да, лагове има. Почти на всички клипчета[/Quote]
Добре, значи задачата ти съвсем се улеснява - покажи поне един, за да видим наистина кога се е проявил и защо.
Добре, значи задачата ти съвсем се улеснява - покажи поне един, за да видим наистина кога се е проявил и защо.
Началният екран. Смяната между няколкото е по-мудна и трназицията не е направена както трябва. Не пречи, но е факт. Хайде, стига толкова. Не искам да съм част от този спор. Телефонът ми харесва.
това че iphone 3gs не лагва са градски легенди. както всеки телефон и той има такива проблеми и едно просто търсене в google на iphone 3gs lags го показва
-
Възможно е, но в началото при зареждане на ОС както каза и thorpune има известен период в който бекграунд процеси доинициализират средата. В поне два клипа тестващия многократно сменяше екрана - връщаше се в начален екран и пак отваряше менюто - всичко си вървеше доста бързо.
-
Това е хубав въпрос, но той касае в по-общ план самата ОС Android 2.0 и по-скоро разработчиците, които трябва да поддържат съществуващите резолюции.
Аз също четох, че някои стари приложения дори крашвали на 2.0.
Аз също четох, че някои стари приложения дори крашвали на 2.0.
-
- Регистриран: 05 яну 2007, 23:35
Здравейте! С много мъки и подпитвания успях да се докопам до американската версия от Verizon Droid.Значи имам един проблем само.Някой ще може ли да ми каже как мога да го направа от CDMA връзка в GSM тъй като питах Мтел и Глобул и казаха,че такава връзка ще имат чак може би 2014 най-рано!Та някой ако може да каже как мога да го разкодирам защото не се доверявам на българските "майстори" кой знае кво могат да му направат или да м увземат някая част.Предпочитам сам.Моля ви!Ще съм ви много благодарен.А и да нзаете,че телефончето е много силно в дизайна,екрана му е огромен!Но проблема е,че е на Verizon!Айде да ми кажете ей! :D 4ао 4ао
-
Еее... какво да ти кажа? Droid не става за обикновена GSM мрежа като нашите в България. За Европа версията на модела е Milestone, той поддържа GSM.