Milestone
-
- Регистриран: 17 апр 2010, 18:49
Re: Motorola Milestone
Sage, цар си бате.
Здравейте
Някой знае ли дали след root на телефона, би имало проблем с ъпдейтите?
Могат ли да се инсталират автоматично?
Мерси предварително
Някой знае ли дали след root на телефона, би имало проблем с ъпдейтите?
Могат ли да се инсталират автоматично?
Мерси предварително
[B]MotoFrenzy (Froyo 2.2 for milestone) ![/B]
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r2k9bOfGffg[/Youtube]
http://modmymobile.com/forums/401-motorola-milestone/554590-image-motofrenzy-froyo-2-2-milestone.html
[Quote]************************************************** ****
WORKING
- Bluetooth
- GPS
- Radio (GSM,GPRS,HSPA)
- Wifi
- SDCard detection
- USB / ABD
- AC Charging (milestone specific option)
- 3D games / full display support
- Video playback (Youtube etc..)
- Wipe
- G-sensor
STILL NOT WORKING
- Camera / Video Recorder
************************************************** ****[/Quote]
(yes)
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r2k9bOfGffg[/Youtube]
http://modmymobile.com/forums/401-motorola-milestone/554590-image-motofrenzy-froyo-2-2-milestone.html
[Quote]************************************************** ****
WORKING
- Bluetooth
- GPS
- Radio (GSM,GPRS,HSPA)
- Wifi
- SDCard detection
- USB / ABD
- AC Charging (milestone specific option)
- 3D games / full display support
- Video playback (Youtube etc..)
- Wipe
- G-sensor
STILL NOT WORKING
- Camera / Video Recorder
************************************************** ****[/Quote]
(yes)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Благодаря ти за добрата новина (yes) Ще следим каксе движи работата.
-
И аз успях да се докопам до този телефон най-накрая.
Бе ко туй нещу андруид бе?От труи дена не моа си отключа тилифона. (woo) .
Ебавам се, но наистина за първи път се сблъсквам с андроид,и ми беше малко труднопървият половин час.Някой има ли идея, при свързване с комп дали може да се ползва нета от компа, като при уиндоус мобайл?Че още не съм си взел рутер...
Бе ко туй нещу андруид бе?От труи дена не моа си отключа тилифона. (woo) .
Ебавам се, но наистина за първи път се сблъсквам с андроид,и ми беше малко труднопървият половин час.Някой има ли идея, при свързване с комп дали може да се ползва нета от компа, като при уиндоус мобайл?Че още не съм си взел рутер...
-
Честито и добре дошъл в света на Андроид и Мото (beer)
Не знам за такова решение - 100% има, но не намерих нищо недвусмислено - ако ти се занимава търси, но все пак един приличен рутер е 60 лв. - какво му плащаш...
Не знам за такова решение - 100% има, но не намерих нищо недвусмислено - ако ти се занимава търси, но все пак един приличен рутер е 60 лв. - какво му плащаш...
-
- Регистриран: 23 окт 2007, 12:13
Здравейте. Много искам да си взема телефон с андроид, и от няколко дена се точех на Самсунг галакси ес заради прекрасният му дисплей и PowerVR SGX 540, но от друга страна мн неоправдано ми се вижда да дам 1000 лв за телефон, а и хардуерните клавиатури много ме привличат, някак си искам освен капацитивния екран да има нещо да си пощтракам когато ми е кеф... ако ме разбирате :)
Та въпроса ми е заслужава ли си този Майлстоун... има ли много осезаема разлика в бързината и плавността на работа, от другите модели като дизайър, нексус уан и т.н. които са с двойно повече рам?! Гледам в разни ревюта, че мултитъча не е много добре реализиран, в сравнение с моделите които изброих по горе...
Това софтуерно ли е? По-добре ли е с последвалите ъпдейти и андроид 2.1?
И последно, дали е достоверна тази информация, която прочетох днес в този саит, че в края на септември ще пуснат ъпдейт с Froyo?
Та въпроса ми е заслужава ли си този Майлстоун... има ли много осезаема разлика в бързината и плавността на работа, от другите модели като дизайър, нексус уан и т.н. които са с двойно повече рам?! Гледам в разни ревюта, че мултитъча не е много добре реализиран, в сравнение с моделите които изброих по горе...
Това софтуерно ли е? По-добре ли е с последвалите ъпдейти и андроид 2.1?
И последно, дали е достоверна тази информация, която прочетох днес в този саит, че в края на септември ще пуснат ъпдейт с Froyo?
-
Здравей, Не можеш да сравняваш Milestone с Desire.Мотото е много по-на пред в почти всяко отношение, освен рамта.По-тежките 3Д игри не са никакъв проблем за Мототролата.Виж, Галаксито е по-висок клас, но е Самсунг, ако ме разбираш ;)
И аз имах големи колебания между галакси и майлстон, но не посмях да си купя Самсунг по ред причини.Макар, че Галасито е много добро си остава Самсунг!Мнението си е лично мое, и не е задължително да го взимате под внимание.
И аз имах големи колебания между галакси и майлстон, но не посмях да си купя Самсунг по ред причини.Макар, че Галасито е много добро си остава Самсунг!Мнението си е лично мое, и не е задължително да го взимате под внимание.
Motorola Milestone-и аз бих я избрал (yes)
-
Ами Galaxy S е от по-висок клас, сравненията и дуелите из мрежата с Моторола са срещу Droid X ;)
Но 230 лв. са си чувствителна разлика, ако се абстрахираме от пристрастията към марките :)
Конкретно - не знам дали има игра, която да сече видимо на Milestone, или дори да върви видимо по-зле от който и да е друг телефон - в това отношение Мото джаджата е върха. Изработката е солидна и класна, батерията държи повече от средноочакваното за класа си.
Виж, няма FM (ефирно) радио, вградената му памет е малко (което след Froyo няма да има значение, тъй като всичко ще може да се инсталира на SD картата), не поддържа HD видео и дисплея му няма толкова ярки и живи цветове като AMOLED.
Но 230 лв. са си чувствителна разлика, ако се абстрахираме от пристрастията към марките :)
Конкретно - не знам дали има игра, която да сече видимо на Milestone, или дори да върви видимо по-зле от който и да е друг телефон - в това отношение Мото джаджата е върха. Изработката е солидна и класна, батерията държи повече от средноочакваното за класа си.
Виж, няма FM (ефирно) радио, вградената му памет е малко (което след Froyo няма да има значение, тъй като всичко ще може да се инсталира на SD картата), не поддържа HD видео и дисплея му няма толкова ярки и живи цветове като AMOLED.