Milestone

perverzniat
Регистриран: 17 апр 2010, 18:49

Re: Motorola Milestone

Мнение от perverzniat » 21 юли 2010, 19:42

Sage, цар си бате.

azotos
Регистриран: 10 яну 2008, 20:45

Мнение от azotos » 21 юли 2010, 22:41

Здравейте

Някой знае ли дали след root на телефона, би имало проблем с ъпдейтите?
Могат ли да се инсталират автоматично?

Мерси предварително

hap4eto
Регистриран: 15 дек 2008, 14:40

Мнение от hap4eto » 27 юли 2010, 15:00

[B]MotoFrenzy (Froyo 2.2 for milestone) ![/B]

[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r2k9bOfGffg[/Youtube]

http://modmymobile.com/forums/401-motorola-milestone/554590-image-motofrenzy-froyo-2-2-milestone.html

[Quote]************************************************** ****
WORKING
- Bluetooth
- GPS
- Radio (GSM,GPRS,HSPA)
- Wifi
- SDCard detection
- USB / ABD
- AC Charging (milestone specific option)
- 3D games / full display support
- Video playback (Youtube etc..)
- Wipe
- G-sensor

STILL NOT WORKING
- Camera / Video Recorder
************************************************** ****[/Quote]

(yes)

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 27 юли 2010, 15:16

Благодаря ти за добрата новина (yes) Ще следим каксе движи работата.

perverzniat

Мнение от perverzniat » 31 юли 2010, 09:33

И аз успях да се докопам до този телефон най-накрая.
Бе ко туй нещу андруид бе?От труи дена не моа си отключа тилифона. (woo) .
Ебавам се, но наистина за първи път се сблъсквам с андроид,и ми беше малко труднопървият половин час.Някой има ли идея, при свързване с комп дали може да се ползва нета от компа, като при уиндоус мобайл?Че още не съм си взел рутер...

РПГ - Sage

Мнение от РПГ - Sage » 31 юли 2010, 10:50

Честито и добре дошъл в света на Андроид и Мото (beer)
Не знам за такова решение - 100% има, но не намерих нищо недвусмислено - ако ти се занимава търси, но все пак един приличен рутер е 60 лв. - какво му плащаш...

rocket-shoe
Регистриран: 23 окт 2007, 12:13

Мнение от rocket-shoe » 03 авг 2010, 22:13

Здравейте. Много искам да си взема телефон с андроид, и от няколко дена се точех на Самсунг галакси ес заради прекрасният му дисплей и PowerVR SGX 540, но от друга страна мн неоправдано ми се вижда да дам 1000 лв за телефон, а и хардуерните клавиатури много ме привличат, някак си искам освен капацитивния екран да има нещо да си пощтракам когато ми е кеф... ако ме разбирате :)
Та въпроса ми е заслужава ли си този Майлстоун... има ли много осезаема разлика в бързината и плавността на работа, от другите модели като дизайър, нексус уан и т.н. които са с двойно повече рам?! Гледам в разни ревюта, че мултитъча не е много добре реализиран, в сравнение с моделите които изброих по горе...
Това софтуерно ли е? По-добре ли е с последвалите ъпдейти и андроид 2.1?
И последно, дали е достоверна тази информация, която прочетох днес в този саит, че в края на септември ще пуснат ъпдейт с Froyo?

perverzniat

Мнение от perverzniat » 03 авг 2010, 23:15

Здравей, Не можеш да сравняваш Milestone с Desire.Мотото е много по-на пред в почти всяко отношение, освен рамта.По-тежките 3Д игри не са никакъв проблем за Мототролата.Виж, Галаксито е по-висок клас, но е Самсунг, ако ме разбираш ;)
И аз имах големи колебания между галакси и майлстон, но не посмях да си купя Самсунг по ред причини.Макар, че Галасито е много добро си остава Самсунг!Мнението си е лично мое, и не е задължително да го взимате под внимание.

seagate
Регистриран: 28 мар 2010, 13:00

Мнение от seagate » 03 авг 2010, 23:59

Motorola Milestone-и аз бих я избрал (yes)

РПГ - Sage

Мнение от РПГ - Sage » 04 авг 2010, 00:42

Ами Galaxy S е от по-висок клас, сравненията и дуелите из мрежата с Моторола са срещу Droid X ;)
Но 230 лв. са си чувствителна разлика, ако се абстрахираме от пристрастията към марките :)
Конкретно - не знам дали има игра, която да сече видимо на Milestone, или дори да върви видимо по-зле от който и да е друг телефон - в това отношение Мото джаджата е върха. Изработката е солидна и класна, батерията държи повече от средноочакваното за класа си.
Виж, няма FM (ефирно) радио, вградената му памет е малко (което след Froyo няма да има значение, тъй като всичко ще може да се инсталира на SD картата), не поддържа HD видео и дисплея му няма толкова ярки и живи цветове като AMOLED.

Отговори