Milestone
Re: Motorola Milestone
http://focus.ti.com/general/docs/wtbu/wtbuproductcontent.tsp?templateId=6123&navigationId=12643&contentId=14649
[Quote]With the advanced multimedia capabilities of the OMAP3430 a multi-standard DVD-quality, and up to 720p-quality camcorder can be added to a phone for the first time.[/Quote]
Относно HD-то направо си го поддържа :) в една статия бях чел, че в ъпдейта до 2.2 на дроид май ще има и нещо за камерата... дано земат да го активират 720p camcorder :)
Дисплея от сравненията които съм гледал на пряка слънчева светлина няма конкурент... може да не е с най-ярките цветове, но бялото си е бяло черното черно няма никакви разминавания.
@rocket-shoe
Може да не е с 512рам, но по нищо неотстъпва от "по-високия клас" телефони :)
лично аз небих дал близо 400лв горница само заради тези 512мб рам...
[Quote]With the advanced multimedia capabilities of the OMAP3430 a multi-standard DVD-quality, and up to 720p-quality camcorder can be added to a phone for the first time.[/Quote]
Относно HD-то направо си го поддържа :) в една статия бях чел, че в ъпдейта до 2.2 на дроид май ще има и нещо за камерата... дано земат да го активират 720p camcorder :)
Дисплея от сравненията които съм гледал на пряка слънчева светлина няма конкурент... може да не е с най-ярките цветове, но бялото си е бяло черното черно няма никакви разминавания.
@rocket-shoe
Може да не е с 512рам, но по нищо неотстъпва от "по-високия клас" телефони :)
лично аз небих дал близо 400лв горница само заради тези 512мб рам...
-
- Регистриран: 23 окт 2007, 12:13
Благодаря за отговорите. Може ли да ме светнете и по останалата част от пътанките ми :)
...Гледам в разни ревюта, че мултитъча не е много добре реализиран, в сравнение с моделите които изброих по горе...
Това софтуерно ли е? По-добре ли е с последвалите ъпдейти и андроид 2.1?
...Гледам в разни ревюта, че мултитъча не е много добре реализиран, в сравнение с моделите които изброих по горе...
Това софтуерно ли е? По-добре ли е с последвалите ъпдейти и андроид 2.1?
тфа за мултитъча е пълна простотия работи си идеално (yes)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Motorola Milestone [i][B]няма проблем с мултитъча[/B][/i].
Има малък проблем при тестовете за прецизност там с линиите - не ми се търси сега. Но това би имало значение само ако обектът върху екрана е много малък, а пръстите ти са много дебели и сухи (загрубели).
Има малък проблем при тестовете за прецизност там с линиите - не ми се търси сега. Но това би имало значение само ако обектът върху екрана е много малък, а пръстите ти са много дебели и сухи (загрубели).
Здравейте отново от мен
Вече мога да се похваля , че и аз съмв клуба на ММ :)
Случи се благодарение на доста случайности, но... така било писано и съм благодарен за това.
Първи впечатления: След като съм ползвал ОМНИЯ 1 - За бога какво съм чакал толкова много че да не си взема ММ до сега.
Телефонът е уникално бърз, много ярък екран, страхотен Wifi Приемник. Хваща малко по-добре от Самсунга.
Youtube- направо ЛЕТИ а качеството на клиповете е несравнимо с досегашния ми телефон.
Тъй като това ми е първия андроид, менюто ми е доста объркано, но... със всичко се свиква.
Сега започва разучаването и въпросите.
1. СКАЙП - някой беше писал да пробвам с Фринг, но там не виждам Скайп- дайте ми моля ви съвет.
2 Относно руутването - има ли място където в София мога да отида и да си платя да ми руутнат телефона , без да го скапят.
3 След Руут получават ли се автоматичните ъпдейти.
4. Има ли начин да се инсталира читав Джи Пи Ес без да се руутва телефона
Благодаря предварително на знаещите , че споделят опит и доскоро !
Вече мога да се похваля , че и аз съмв клуба на ММ :)
Случи се благодарение на доста случайности, но... така било писано и съм благодарен за това.
Първи впечатления: След като съм ползвал ОМНИЯ 1 - За бога какво съм чакал толкова много че да не си взема ММ до сега.
Телефонът е уникално бърз, много ярък екран, страхотен Wifi Приемник. Хваща малко по-добре от Самсунга.
Youtube- направо ЛЕТИ а качеството на клиповете е несравнимо с досегашния ми телефон.
Тъй като това ми е първия андроид, менюто ми е доста объркано, но... със всичко се свиква.
Сега започва разучаването и въпросите.
1. СКАЙП - някой беше писал да пробвам с Фринг, но там не виждам Скайп- дайте ми моля ви съвет.
2 Относно руутването - има ли място където в София мога да отида и да си платя да ми руутнат телефона , без да го скапят.
3 След Руут получават ли се автоматичните ъпдейти.
4. Има ли начин да се инсталира читав Джи Пи Ес без да се руутва телефона
Благодаря предварително на знаещите , че споделят опит и доскоро !
1. nimbuzz
2. дай го насам :D
3. не ако си с "costum rom", като цяло се препоръчва връщане на заводския софт и тогава да се премине към официален ъпдейт
4. Инсталираш Sygic mobile maps 10 не ти трябва root за него.
2. дай го насам :D
3. не ако си с "costum rom", като цяло се препоръчва връщане на заводския софт и тогава да се премине към официален ъпдейт
4. Инсталираш Sygic mobile maps 10 не ти трябва root за него.
hap4eto и SAGE са велики
Мерси за бързите отговори :)
Само да попитам тази навигация SYGIC от маркета ли е или да я търся от друго място. Извинявам се предварително за предстоящите тъпи въпроси, но Андроида за мен е малко по-познат от китайския език :):):)
Поздрави
КОСАКА
Мерси за бързите отговори :)
Само да попитам тази навигация SYGIC от маркета ли е или да я търся от друго място. Извинявам се предварително за предстоящите тъпи въпроси, но Андроида за мен е малко по-познат от китайския език :):):)
Поздрави
КОСАКА
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Аз още не съм си инсталирал друга навигация освен вградената на Google. Кажи с 2 думи какви са ти впечатленията от Sygic. Тук нещо я критикуват за по-малките улички в градове извън София:
http://www.androidbg.com/forum/topic1071-sygic-mobile-maps-10-v806.html
http://www.androidbg.com/forum/topic1071-sygic-mobile-maps-10-v806.html
в маркета я има, но е платена...
http://www.androidbg.com/forum/topic2028-sygic-mobile-maps-10-v812-novata-karta-na-blgariya-i-drugi-ekstri.html
@Sage аз не съм я тествал в други по малки градове, но като цяло съм доволен от нея и си я даржа защото имам 4гб карти за нея :) като излезе скапания гармин тогава ще го сложа заради бг-картата :)
http://www.androidbg.com/forum/topic2028-sygic-mobile-maps-10-v812-novata-karta-na-blgariya-i-drugi-ekstri.html
@Sage аз не съм я тествал в други по малки градове, но като цяло съм доволен от нея и си я даржа защото имам 4гб карти за нея :) като излезе скапания гармин тогава ще го сложа заради бг-картата :)
-
- Регистриран: 17 апр 2010, 18:49
Я и аз да се включа в питанките.Кажете моля ви, как си решихте проблема с плейването на видео?Един филм със субтитри не можах да изгледам.Ползвах една програма за конвертиране в МР4 и вграждане на субтитри."Format Factory" е програмата, но субтитрите ми излизат на маймуница на телефона.На компа всичко си е наред...