Milestone
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: Motorola Milestone
Не. [B]Moto Phone Portal[/B] - идва си инсталирано. Пускаш го и имаш целия телефон вдигнат на сайт през Wi-Fi рутера си. Гледай, сваляй, качвай, пускай SMS, видео, настройвай... (yes)8)
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RnHB_bH-HrY[/Youtube]
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RnHB_bH-HrY[/Youtube]
Приятел,вземи Desire няма да съжаляваш!;)
Може и да съжалява, ако е геймър и обича да играе игри на телефона си, защото Desire струва с близо стотина лева отгоре на Milestone и има по-ниска производителност при 3Д игрите :) А и няма QWERTY хардуеърна клавиатура, която е голям плюс ако плейкаш игрички от старите, mame, psx, snes, sega и т.н :)
[youtube]-NKtA5uKmiQ[/youtube]
[youtube]-NKtA5uKmiQ[/youtube]
Тука си прав.(yes)
:D а да не ти казвам на 1ghz с jit как фучи :D
-
- Регистриран: 23 окт 2007, 12:13
Vzeh si milestone ot vivatel. Task mashinka e unikalna ne moga da spra da q bazikam. Sega vi pisha ot neq
сложи си от маркета bulgarian keyboard ;) или напиши само sashomasho
-
- Регистриран: 23 окт 2007, 12:13
Имам няколко въпроса...
Като влезя в някое приложение (напр. браузъра) как да изляза после от него? Има ли изход? или просто с цъквам къщичката? Щот така не знам затваря ли се или просто се минимизира? И ако може бихте ли ми препорчали добър файлов менъджър, или таск менъджър. И каква е тази програма launcher pro? какво прави?
п.п. Какво е това което излиза като задържа къщичката? Програмите които вървят в момента или които съм отварял последно? малко не ми е ясно...
Като влезя в някое приложение (напр. браузъра) как да изляза после от него? Има ли изход? или просто с цъквам къщичката? Щот така не знам затваря ли се или просто се минимизира? И ако може бихте ли ми препорчали добър файлов менъджър, или таск менъджър. И каква е тази програма launcher pro? какво прави?
п.п. Какво е това което излиза като задържа къщичката? Програмите които вървят в момента или които съм отварял последно? малко не ми е ясно...
Здравейте банда
понеже сме двама новите, мисля и аз да си задам въпросите, за да може по-бързо да навлизаме в нещата и ще съм много благодарен на този който помогне с отговорите.
За съветниците от София мога да предложа и бира за подкуп , само не ме казвайте на полицията.
та на въпросите
1. Настройките за интернет (GPRS) от глобул - дали са автоматични или са ръчни?
2. от къде мога да си менажирам дали искам да се вързва дадена програма с GPRS или с WI FI?
За сега е това
Мерси за помощта!
понеже сме двама новите, мисля и аз да си задам въпросите, за да може по-бързо да навлизаме в нещата и ще съм много благодарен на този който помогне с отговорите.
За съветниците от София мога да предложа и бира за подкуп , само не ме казвайте на полицията.
та на въпросите
1. Настройките за интернет (GPRS) от глобул - дали са автоматични или са ръчни?
2. от къде мога да си менажирам дали искам да се вързва дадена програма с GPRS или с WI FI?
За сега е това
Мерси за помощта!
1. от приложение може да излезеш с бутона back който ти е на телефона или да го минимизираш с home-а бутона се тая... операционата система ги пази извесно време в background режим и когато и дотрябва ресурс ги убива сама, идеята да ги даржи там е, че ако искаш пак да го пуснеш няма да ползва толкова ресурс за да го зарежда наново :) затова таск килърите са безмислени донякъде все едно като караш в сф на всеки светофар да си гасиш колата и да си мислиш, че си намаляваш разхода :D
като задържиш къщичката тоест home бутона това са ти като history на последните ползвани приложения които най-вероятно са в backgraund-a и са готови за бърз старт.
2. файлов менъджър Astro или ES, аз ползвам Astro-то и съм доволен :)
3. таск менъджър пробвай advanced task manager или advanced task killer идеята е с тях да убиваш зависнали програми...
4. launcher pro e заместител на стандартния ти "home" изглед става като на Froyo и какъвто беше преди на Nexus One и е доста по-бърз от стандартния на моторолата ! много съм доволен от него :)
@KOKOMANIA
1. напиши и трябва да си готов
APN Name: Globul
APN: globul
username: globul
2. от самата програма ако има ! ако не от където и пуснеш от там ще смуче :)
като задържиш къщичката тоест home бутона това са ти като history на последните ползвани приложения които най-вероятно са в backgraund-a и са готови за бърз старт.
2. файлов менъджър Astro или ES, аз ползвам Astro-то и съм доволен :)
3. таск менъджър пробвай advanced task manager или advanced task killer идеята е с тях да убиваш зависнали програми...
4. launcher pro e заместител на стандартния ти "home" изглед става като на Froyo и какъвто беше преди на Nexus One и е доста по-бърз от стандартния на моторолата ! много съм доволен от него :)
@KOKOMANIA
1. напиши и трябва да си готов
APN Name: Globul
APN: globul
username: globul
2. от самата програма ако има ! ако не от където и пуснеш от там ще смуче :)