Milestone
Re: Motorola Milestone
Motorola Europe: [Quote]We're pleased to announce that Milestone will receive a free upgrade to Android 2.2
(FroYo) in Europe with an initial roll-out
beginning at the end of this year. For
other software updates please check our software update site:
https://supportforums.motorola.com/community/manager/softwareupgrades[/Quote]
(yes)
(FroYo) in Europe with an initial roll-out
beginning at the end of this year. For
other software updates please check our software update site:
https://supportforums.motorola.com/community/manager/softwareupgrades[/Quote]
(yes)
Колеги , погайте плс
Купих си зарядно за кола - OXO , с такова съм бил за другите си телефони и всичко е на 6. Оказа се, че за Моторолата не работи много успешно . Какво имам предвид- като включа GPS-а и зарядното не смогва да зареди батерията. Видях , че на оригиналното зарядно на щепсела пише , че е 800mAh , а на това за колата - само 500. Дали това е проблема.
Предложиха ми и зарядно за НОКИЯ , на което пишеше 550, но реших да не рискувам и да питам тези от вас които са минали вече по пътя и имат по-пресни впечатления.
Препоръчайте ми марка и модел, а може и магазин , от който сте си купили зарядното моля!
Купих си зарядно за кола - OXO , с такова съм бил за другите си телефони и всичко е на 6. Оказа се, че за Моторолата не работи много успешно . Какво имам предвид- като включа GPS-а и зарядното не смогва да зареди батерията. Видях , че на оригиналното зарядно на щепсела пише , че е 800mAh , а на това за колата - само 500. Дали това е проблема.
Предложиха ми и зарядно за НОКИЯ , на което пишеше 550, но реших да не рискувам и да питам тези от вас които са минали вече по пътя и имат по-пресни впечатления.
Препоръчайте ми марка и модел, а може и магазин , от който сте си купили зарядното моля!
ще се зареди, но ще стане по-бавно
Въпросът е, че след като е бил на зарядното за 2 часа и съм бил с GPS, батерията падна с 20%, вместо да се зарежда- а това не е нормално.
Имал съм Омния преди това и там си зарежда- макар и бавно- за 3 часа на GPS си зареди 50%, а тук за 2 часа падна с 20.
Имал съм Омния преди това и там си зарежда- макар и бавно- за 3 часа на GPS си зареди 50%, а тук за 2 часа падна с 20.
http://www.hama.de/portal/articleId*179294/action*2563
технополис 12-13лв. май беше ;)
технополис 12-13лв. май беше ;)
Много благодаря за отговора, днес мисля да се обзаведа най-после с читаво зарядно
Сега имам още един въпрос.
- В сайта на Скайп видях , че са пуснали версия за ДРОИД за абонати на Веризон.
Това значи ли , че скайп ще си работи и на Майлстоун? Някой има ли идея от къде и как може да се инсталира тая пущина :)
Мерси отново за помощта на екипа на знаещите :):):)(beer)
Сега имам още един въпрос.
- В сайта на Скайп видях , че са пуснали версия за ДРОИД за абонати на Веризон.
Това значи ли , че скайп ще си работи и на Майлстоун? Някой има ли идея от къде и как може да се инсталира тая пущина :)
Мерси отново за помощта на екипа на знаещите :):):)(beer)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Тази версия е само за 3G/EVDO мрежа, конкретно само за Verizon мрежата. Софтуерът ще откаже връзка дори при активно Wi-Fi в телефона.
Нещата в този сайт са толкова кухи(whistle)
Вероятно в унисон с мозъчната дейност и култура на отделни индивиди.
Как може да получава рейтинг 4 и нещо си по отношение дизайн,функционалност,изработка?!?!?!(cyber)
Вероятно в унисон с мозъчната дейност и култура на отделни индивиди.
Как може да получава рейтинг 4 и нещо си по отношение дизайн,функционалност,изработка?!?!?!(cyber)
Защо изобщо гледаш рейта....Няма смисъл. Пък да ти кажа заради твоя пост, днес за 1ви път погледнах секцията рейтинг :) и май ще е за последен...
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Nimbuz и готово.