Milestone
Re: Motorola Milestone
Хубава машинка и то Motorola. (woo)(yes);)
-
- Регистриран: 10 фев 2009, 21:56
Много добър телефон,поне като си го гледаме така в нета.И да дойде при нас,цената ще е...Не знам защо се съмнявате в материалите,от които е изработен и слайд механизма,при положение,че моторола имат едни от най-качествените изработки и използват качествени материали,поне при среден-висок клас телефони.
-
- Регистриран: 13 сеп 2009, 19:00
какво е това име от тази моторолка milestone означава камъните по пътя които отбелязват километрите или милите
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Абсолютно вярно. На 2-3 клипа тестващите се кефеха колко плътно се движи слайдера и как приятно щраква в крайно положение. Същото е и при DEXT, същото е и при старата ми V360, и изобщо при всички мотороли - хардуерът е много надежден. Не знам кой пуска идиотските слухове че марката не била качествена - някакъв фен на Nokia (моля ви се) се изцепи преди няколко дни...
Ами че то точно Моторола предлагат най-високото качество на пазара.Предлага се качествен както физически, така и естетически дизайн + безотказен хардуер. Като направим едно леко сравнение например със SЕ/Nokia, които масово се сглобяват с боклучави пластмасови панели, боядисани с възможно най-скапаната боя, която пада след месец-два. Същото важи и за много от моделите на нокиа. Да не говорим, че върху дисплея не се поставя закалено стъкло(както при моторола), а най-обикновена пластмасария, която се драска уникално гадно. А да не забравяме обаче, че те имали мнооого функции...затворени в кирливата щайга :D (no) Също така е нормално като хванеш SЕ/Nokia(к800i/N95) в ръка, да имаш чувството, че щракаш клавишите на калкулатор от левчето. :D Това е достатъчно показателно ако ще си говорим за качество.
Моторола = Качество!
Моторола = Стил!
Моторола = Надеждност!
Моторола = Качество!
Моторола = Стил!
Моторола = Надеждност!
-
- Регистриран: 09 апр 2008, 18:40
Така искам едно нещо да е ясно на всички.Всички, които ползват Нокиите, Айфоните, Самсунгите и останалите простотии трябва да се благодарят на МОТОРОЛА, че имат ВИБРАЦИЯ в телефоните си (Да, МОТО са измислили вибрацията).Нека се върнем на това когато Нийл Армстронг кацна на луната.По каква радиостанция каза думите които цялото човечество помни?Да, пак беше марка МОТОРОЛА.Кой измисли телефоните с капаче, хмммм МОТОРОЛА естествено.Кой прави най-качествените модеми-МОТОРОЛА. Това, че сега МОТО изостават в пазарния дял се дължи на некадърното управление на маркетинга и лошите дизайнери, които се страхуват да пуснат нови модели в Европа.В САЩ МОТО си е МОТО.Там Нокиите не ги взимат за нищо.Сега обаче шибания айфон (дето нема нищо в него) стана мнмого популярен и там и в Европа. В България Моторола бяха супер популярни преди 2-3 години, но в магазините вече почти не ги продават.Ако ги продават ще са 2-3 модела от 2007 година :((( Няма какво да си говорим просто............Дали някой знае кога е създаена Моторола-през 1928 г. в Чикаго, а кога са създадени Епъл, Нокиа и Самсунг?????????Преди 20-тина години грубо казано. http://www.motorola.com/staticfiles/Business/Corporate/US-EN/history/timeline.html
-
- Регистриран: 10 юни 2007, 13:37
кажи ми само на К800,какво толкова му скърца,търка или е зле зглобено.Ползвам го вече 2 години,като съм го изпускал доста пъти и има няколко драскотини и отзад капачето на камерата малко се е протрило.Разбира се качеството при всяка марка силно варира при нокия на 6120 дисплея се пълни с прах,докато 6300 е желязна.
Хм, Армстронг каза великите думи, но провери по каква слушалка го е направил, 100% не е Мото, а и смятам, че Руснаците постигнаха много повече в космическите си програми, не случайно в скоро време ще се ползват само руски кораби за транспорт на хора до МКС. Пропусна да кажеш за графичния дисплей, но нищо. Кой прави най - качествените модеми е спорен въпрос, дори ZTE могат да се похвалят, а спрямо Ериксон (основана през 1876) мисля, че могат напълно да се сравняват. В САЩ, самсунг вече имат по - голям пазарен дял в сравнение с Мото.
И най - вече темата е за Milestone/Droid, не за компанията Моторола, придържайте се все пак. (че иначе ще трябва да трия и моето мнение :p )
И най - вече темата е за Milestone/Droid, не за компанията Моторола, придържайте се все пак. (че иначе ще трябва да трия и моето мнение :p )
-
- Регистриран: 09 апр 2008, 18:40
Съгласен съм с теб донякъде, но аз просто исках да кажа, че Мото хич не е лоша марка и има огромен опит в телекомуникационната сфера.Какво като Самсунг са изпреварили мото в Щатите?Всяка компания си има своите добри и лоши дни на световния пазар.Още нещо Мото в последно време са се насочили повече към пазара в Щатите и Изтока, отколкото към Европа (особено Източна).Виж, че все правят CDMA телефони и разни други джаджи които не се котират на нашия пазар.Не може да се отрече, че Мото е компанията, която е направила много иновации през всички тези години.Съгласен съм обаче и че имат много проблеми, които трябва моментално да разрешат за да се издигнат отново. ПС. Нищо лошо за Ериксон, особено след обединението им със Сони през 2001 г.(те също си остават големи играчи в бизнеса). А за Дроид/Майлстоун не мога да кажа нищо лошо.Като излезе на бял свят в Европа тогава ще говорим ;)
Отново призовавам да не се отклоняваме от темата повече. :):)