Moto G
Re: Motorola Moto G
Аз вчера го поръчах от amazon.co.uk - 8 гб версия е 135 паунда. Около 320 лв. излиза, сега остава само да чакам (coffee)
Не знам дали сте обърнали внимание, но телефона се продава само с дата кабел, който го е поръчал да не се изненада неприятно.Ще трябва да си подготви зарядно.
Ако не бях си взел LG G2 сигурно и аз щях да го взема от Амазон, 320лв са ебати цената за нов телефонс такива характеристики.
Ако не бях си взел LG G2 сигурно и аз щях да го взема от Амазон, 320лв са ебати цената за нов телефонс такива характеристики.
ka4o pi4a Братле колко ще ти излезе реално телефона докато го вземеш в ръцете си тук в България колко е доставката - плащаш ли някакво ДДС, мита, такси... ?
От Англия мито няма нали още са асоцииран член на Еврото, доставката е 2-5 лева на килограм обикновенна поща иначе към 20 излиза експреса. Повече от 350 лева с гаранция 2 години за този телефон няма да дам тук в България. Всички са кожодери ма*** му!(no)
Цената може да е супер, но не и телефона.
БЪГ: Докато се зарежда е като умрял, почти не реагира екрана на докосвания.
Иначе като цяло се държи добре АКО не си инсталирал нищо... като си сложих аппс и акаунтите леко се смарангяса преживяването.
Имам HTC First, телефон с аналогични характеристики (процесора е 2 ядра на 1.4GHz срещу 4 ядра на 1.2GHz при мото г, андроида е 4.1.2 срешу 4.3, другото е еднакво) и никога не съм имал тея проблеми с него.
Моторола са поредните идиоти дето НЕ могат да направят смислен и работещ телефон с Андроид.
Жалка история и не ми обяснявайте, че то видиш ли за тея пари ... или го можеш и го правиш или не се хващаш.
БЪГ: Докато се зарежда е като умрял, почти не реагира екрана на докосвания.
Иначе като цяло се държи добре АКО не си инсталирал нищо... като си сложих аппс и акаунтите леко се смарангяса преживяването.
Имам HTC First, телефон с аналогични характеристики (процесора е 2 ядра на 1.4GHz срещу 4 ядра на 1.2GHz при мото г, андроида е 4.1.2 срешу 4.3, другото е еднакво) и никога не съм имал тея проблеми с него.
Моторола са поредните идиоти дето НЕ могат да направят смислен и работещ телефон с Андроид.
Жалка история и не ми обяснявайте, че то видиш ли за тея пари ... или го можеш и го правиш или не се хващаш.
[Quote]Моторола са поредните идиоти дето НЕ могат да направят смислен и работещ телефон с Андроид.[/Quote]Не е коректно да правиш такива обобщения. Аз съм с RAZR HD и фабричен 4.1.2 - т.е. точно проблемния с този модел, който лагвал и т.н. Вече понаблъсках телефона с доста приложения и почти не виждам признаци на забавяне и засичане.
Лично аз не бих си купил Moto G, защото за мен е ясно, че той адресира точно масата не-напълно-ориентирани към марка потребители в средния и дори ниския клас. Виж, Moto X е друга работа, но и към него имам доста резерви.
Лично аз не бих си купил Moto G, защото за мен е ясно, че той адресира точно масата не-напълно-ориентирани към марка потребители в средния и дори ниския клас. Виж, Moto X е друга работа, но и към него имам доста резерви.
Доставката директно от amazon.co.uk e 10 паунда. Без да се занимавате с посредници. 320 телефон + 20 доставка = 340 лв. с 2 години гаранция. Е кажете ми как да дам 500 лв. на бизнесмените в БГ ? Ще пристигне при мен след 10-на дни. Ще напиша впечатления след няколко дни ползване. Ако някой може да предложи смартфон, който се предлага с 2 г. гаранция в Европа, има идентични или по-добри характеристики и струва 320 лв. нека го предложи :D
прав си, малко бях ядосан.
мото х е с олед дисплей, не ме кефят никак тези дисплеи.
след 2 дни с телефона, реших да си го оставя - достатъчно бърз и отзивчив е, ще има и ъпдейти скоро.
мото х е с олед дисплей, не ме кефят никак тези дисплеи.
след 2 дни с телефона, реших да си го оставя - достатъчно бърз и отзивчив е, ще има и ъпдейти скоро.
[Quote]Не е коректно да правиш такива обобщения..[/Quote]
не било коректно... вчера телефона така е бил забил, че е престанал да е телефон;
моторола са идиоти.
не било коректно... вчера телефона така е бил забил, че е престанал да е телефон;
моторола са идиоти.
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 19:02
А ако не бързате, от тук http://www.tesco.com/direct/tesco-mobile-motorola-moto-g-8gb-black/454-8906.prd телефончето е 99паунда - доставката е до англия, но посредници бол . Отключването става срещу 2 паунда в ибей ! Количествата обаче доста бързо свършват поради популярността на промоцията в Англия .