Здравейте
Ако имате мнение за модела моля споделете
Мото G53
Re: Мото G53
Много добър телефон. Взех си го този месец от emag - 5G, 128 GB памет, 4 GB RAM и eSIM, за 210 лв. По нищо не отстъпва на предишния ми Xiaomi 10t lite, който с договор от оператор преди 3г, взех за 400 лв. Има слот за втора карта nano SIM и карта памет, които за първи път използвам заедно. Досега махах SD картата, за да ползвам втори SIM.
Взех си го главно затова, че поддържа VoLTE и VoWIFI в мрежата на А1. Работи бързо, не засича, камерата според мен е много добра. Като цяло, доволен съм.
Взех си го главно затова, че поддържа VoLTE и VoWIFI в мрежата на А1. Работи бързо, не засича, камерата според мен е много добра. Като цяло, доволен съм.
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
Моят го взех септември за 299 лв пак от Емаг и го ползвах в Узбекистан заради Есим с Airalo
На този модел телефон мога ли да му сменя отнякъде в Настройките, регионални настройки на друга държава, Например Франция, Великобритания или САЩ. Целта ми е да получа някои нови актуализации, които за България все още ги няма. Преди правех така със стария си телефон Xiaomi.
Не, не може да се сменя региона при Моторола от настройките както е при Шаоми. Актуализациите идват по регионалния софтуер на телефона, но пък може много лесно да се флашне с друг.