Moto X Force
Re: Re: Re: Re: Motorola Moto X Force
Здрвей,
И аз си взех Moto X Force. Пиши ми номера си на email [email protected] да поговорим относно телефона. Имам проблем с Mobile Standby battery drain.
Очаквам отговора ти!
Поздрави!
И аз си взех Moto X Force. Пиши ми номера си на email [email protected] да поговорим относно телефона. Имам проблем с Mobile Standby battery drain.
Очаквам отговора ти!
Поздрави!
Re: Re: Re: Re: Re: Motorola Moto X Force
На Google play e пусната напълно преработена версия на Камера Moto. Тествах я, по-добра е от стоковата, пълен функционал - няма я само опцията PRO. Арк файла може да се свали от 4PDA.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Motorola Moto X Force
Камера няма стабилизация, нали ? Или греша ?
Re: Motorola Moto X Force
От 23 месеца съм притежател на MOTOROLA X FORCE, но започна на различни места по екрана да се появяват точки, и по късно от тях тръгват черти към края на екрана. Още е гаранционен, а не искат да му признаят гаранцията. Бил счупен дисплея. Ще изчакам писмен отговор от сервиза, за да предприема следващи стъпки. Той дори не е изтърван, а е с нечупливия дисплей. Като нов е. Магазинера ми развива някакви невероятни теории. ДАЙТЕ СЪВЕТ МОЛЯ!
Re: Re: Motorola Moto X Force
Колко съм щастлив само, вече съм с нов дисплей и направена диагностика на телефона. Браво на фирмата от която го закупих! Много са коректни.
БЛАГОДАРЯ ВИ!
БЛАГОДАРЯ ВИ!
Re: Re: Re: Motorola Moto X Force
Нали те отрязаха за ремонт, как ги нави?