Motorola Droid RAZR HD вече и с официална премиера
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Motorola Droid RAZR HD вече и с официална премиера
Много приятна изненада, че са успели да поберат 4.7'' екран без да увеличат размерите на корпуса, дори е по-тесен с 1mm (yes) Дебелината е увеличена с 1mm, но има 2530 mAh батерия и липсва изпъкналата част при камерата на XT910. Поддържа всички възможни честоти за LTE 700/800/1700/1800/2600 за разлика от повечето модели с LTE до момента.
Също много ми харесва RAZR M, чиито размери съвпадат с тези на бъдещия iPhone 5, а в същото време предлага 4.3'' екран срещу 4'' екран на iPhone-а. Явно идеята на самия модел е точно такава, защото повечето Android модели с по-компактни размери са нисък клас, докато на RAZR M характеристиките са същите като на RAZR HD, единствено батерията е намалена от 2530 mAh на 2000 mAh, което си е напълно достатъчно.
Най-вероятно на пазара в БГ ще ги видим от Виваком, останалите едва ли ще си направят труда да ги внасят, както стана и с RAZR XT910.
Също много ми харесва RAZR M, чиито размери съвпадат с тези на бъдещия iPhone 5, а в същото време предлага 4.3'' екран срещу 4'' екран на iPhone-а. Явно идеята на самия модел е точно такава, защото повечето Android модели с по-компактни размери са нисък клас, докато на RAZR M характеристиките са същите като на RAZR HD, единствено батерията е намалена от 2530 mAh на 2000 mAh, което си е напълно достатъчно.
Най-вероятно на пазара в БГ ще ги видим от Виваком, останалите едва ли ще си направят труда да ги внасят, както стана и с RAZR XT910.
Re: Motorola Droid RAZR HD вече и с официална премиера
Пак няма да коментирам стилът, а само тази грешка
[Quote]а [B][u]проджбите[/u][/B] му ще започнат преди празниците[/Quote]
Надявам се тези редакции да влизат и в rss емисията както и имейл бюлетина.
[Quote]а [B][u]проджбите[/u][/B] му ще започнат преди празниците[/Quote]
Надявам се тези редакции да влизат и в rss емисията както и имейл бюлетина.
Да, знаех си... Не купя ли RAZR Maxx до кря на август, нещо по-ново ще ме спре да чакам още :D
-
[Quote]Да, знаех си... Не купя ли RAZR Maxx до кря на август, нещо по-ново ще ме спре да чакам още :D[/Quote]
RAZR HD определено си струва чакането (yes) Въпросът е, дали някой ще се сети да го внесе в България.
RAZR HD определено си струва чакането (yes) Въпросът е, дали някой ще се сети да го внесе в България.
:D На мен като варненец ми е по - близко да отида до букурещ, от колкото до софия, а в румъния съм сигурен, че ще го има. Също съм сигурен, че идеята ми не е оригинална и доста хора правят като мен.
Motorola са майстори на малките размери (плюс огромни дисплеи) и големите батерии, не знам как го правят, но явно другите не могат.
Много добри телефони представиха. (yes)
Много добри телефони представиха. (yes)
-
[Quote]:D На мен като варненец ми е по - близко да отида до букурещ, от колкото до софия, а в румъния съм сигурен, че ще го има. Също съм сигурен, че идеята ми не е оригинална и доста хора правят като мен.[/Quote]
Да, разбира се :D На който не му се разхожда до съседките, има и вариант за поръчка от amazon.de, в момента там гледам Motorola RAZR XT910 на по-ниска цена (дори и след като прибавим 10 евро за доставка), отколкото ако човек си го вземе от Виваком с договор :D
Да, разбира се :D На който не му се разхожда до съседките, има и вариант за поръчка от amazon.de, в момента там гледам Motorola RAZR XT910 на по-ниска цена (дори и след като прибавим 10 евро за доставка), отколкото ако човек си го вземе от Виваком с договор :D
Бръсначите идват...
Отново Motorola изкачат с невероятно устройство на иначе така силно конкурентния пазар ! Чакаме го с нетърпение !!! (yes)
Hello,Moto :)