Motorola Droid X
Re: Droid X vs. iPhone 4 - death-grip тест
Усещаш ли, че нещо няма особен интерес към този телефон..почти единствено само ти си пишеш!? Не мога да разбера защо...това е може би един от най-добрите телефони за момента !! Вярно, той май си имаше някакви недостатъци но като цяло е добър избор ;):) !!
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Така е. Ами предполагам, че е защото все пак засега има информация само за US-версия на Droid X, и няма никакви сигнали, че ще се пуска и за останалата част от света и Европа. Освен това 90% от хората тук са заети да плюят или хвалят iPhone 4 или каквото там става около него.
Недостатъци телефона няма, има недостатъци най-новата политика на Моторола... (no)
Недостатъци телефона няма, има недостатъци най-новата политика на Моторола... (no)
има интерес, има :D
Така е, има. Освен Галакси С и айФоун, на челно място бих поставил и Дроид Х, ама като дори не мога да го видя на живо, камо ли да го пробвам, как да изразя мнение или да се събуди безкраен интерес у мен?
-
Re: Motorola Droid X - старт
Рекламен клип на Verizon за хот-спот функцията на Сянката:
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WzPUYcfQMwA[/Youtube]
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WzPUYcfQMwA[/Youtube]
Re: Motorola Droid X - демо видео клипове
Здравей . Имаш ли Droid X? Планирам да си закупя такъв от Щатите но не знам дали ще работи в България. Знаеш ли нещо по въпроса? Ти в Бъглария ли го ползваш и от къде е закупен? :) Мерси за инфото предварително!
-
Ще работи само в CDMA/EVDO мрежи - в САЩ. В България мрежата е GSM/UMTS/HSPA. Това е особеност и разлика в хардуера (електрониката) на радио модула. Следим за някакви сигнали от Моторола за евентуален вариант и за европейските мрежи - засега нищо, доколкото знам.
Аз не ги разбирам от Моторола, защо ограничават пазара на телефоните си ? Мисля, че този Droid X би имал голям успех навсякъде, а те не го пускат .... :S
-
На този въпрос и аз нямам отговор. Същото може да попитаме и за Milestone XT720 първо пуснат само в Корея през февруари като Motoroi и чак сега се появи в Англия и Франция. Като си спомня преди две години се надявах и на единствения им модел с 2 SIM - VE75... който си остана в Китай.
Благодаря за информацията, беше много полезна! Много се надявам Моторола да пуснат и GSM вариант на Дройд Х. Пуснах запитване до тях дали изобщо планират това, та ще пиша какво са ми отговорили. Дали някой няма да ги изпревари обаче... Samsung, HTC? Явно ще се чака.
Весел ден =)
Весел ден =)