Моторола отбелязва малък ръст в продажбите си на мобилни телефони
Re: Моторола отбелязва малък ръст в продажбите си на мобилни телефони
Незнам за Motorola, но аз никога не бих си купил Nokia.
Извинявам се за офф топика.
Извинявам се за офф топика.
Това е от гледна точка на това, че сме европейци. Но, както Асен писа преди няколко поста, Motorola имат силни/средно добри позиции на другите континенти и това все още ги държи на крака. Едно преструктуриране(каквото предстои) ще окаже добър ефект, ако стане както трябва. Нас това малко ще ни огрее обаче, тъй като все пак се интересуваме от висок клас телефони, а мисля, че Motorola са прекалено назад в тази част от портфолиото си за да има с какво да ни впечатлят през следващите 2-3 години независимо от промените в компанията(изключвам дизайна, разбира се). По-нататък - може би, стига да оцелеят до тогава.
-
- Регистриран: 20 авг 2007, 19:36
Нямал съм Нокиа и никога няма да имам !!
Не желая да си купувам прехвалени телефони !
Не желая да си купувам прехвалени телефони !
Те не са прехвалени , просто са качествени:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
-
Какво искаш да кажеш ,че Моторола са боклуци ли ? В книгата ми за рекламации Нокия водят класацията за най-връщаните телефони за ремонт !!! Аз не им виждам прехваленото качество !
Дам, Нокиа са доста некачествени хардуерно апарати, да не говорим, че напоследък имат големи изцепки и със софтуера (6500 класик/6300 - може би най-връщаните телефони за сервиз в Бг за тази година)..
Най-качествени телефони правят разбира се Мото и Самсунг.
Дарине,
много е съмнително да са "загубена кауза", все пак около 70% от технологиите в мобилната идустрия са техен патент..
m-r, esato,
преструктуриране цели 3 години !?
Преструктурирането вече започна: в близките два-три месеца ще престанат да инвестират в UIQ и MOTOMAGX.. Ще насочат усилията си към производство на покети с WM (апропо, офицялно се чу, че ще има 6.5 версия, която ще е предназначена за покетите без тъч-скрийн) и смартфони с Андроид..
Нещата щяха да се развият още началото на 2009-та, стига да не беше финансовата криза, която се усеща най-силно в САЩ..
Най-качествени телефони правят разбира се Мото и Самсунг.
Дарине,
много е съмнително да са "загубена кауза", все пак около 70% от технологиите в мобилната идустрия са техен патент..
m-r, esato,
преструктуриране цели 3 години !?
Преструктурирането вече започна: в близките два-три месеца ще престанат да инвестират в UIQ и MOTOMAGX.. Ще насочат усилията си към производство на покети с WM (апропо, офицялно се чу, че ще има 6.5 версия, която ще е предназначена за покетите без тъч-скрийн) и смартфони с Андроид..
Нещата щяха да се развият още началото на 2009-та, стига да не беше финансовата криза, която се усеща най-силно в САЩ..
Много ясно че от Nokia ще са най връщаните телефони след като всеки втори телефон е Nokia а 6300 го виждам навсякъде , така че е нормално да има и некачесвени което е в нормата на допустимото:)
-
Не че телефонът е кой знае какво , но просто един като си го вземе и хайде и другите след него само затова че пише NOKIA !!
Те Моторола хубаво ще се насочат към WM и Android обаче дали няма да станат марка подобна на HTC и HP и да качат цените на продуктите си което ще ги направи по - трудно достапни за масовия потребител?
6300 не е само надпис Nokia ,
той гъделичка всеки който няма пари за 8800 :)) да си го вземе като компромисен вариант за смешните 240 лева.
Лично на мен много ми харесва и като визия и като дисплей и работа:)
той гъделичка всеки който няма пари за 8800 :)) да си го вземе като компромисен вариант за смешните 240 лева.
Лично на мен много ми харесва и като визия и като дисплей и работа:)