Motorola проявява интерес към Sagem...
Motorola проявява интерес към Sagem...
...според френския вестник Le Figaro.
От Motorola са обяснили, че се проверяват възможностите за покупка на мобилното подразделение на френския концерн Safran. С евентуалната покупка Моторола цели да засили още позициите си в Европа.
"Ние сме номер едно в Северна и Латинска Америка и сега искаме да подобрим положението си в Европа" - заяви говорителят на Motorola.
От Motorola са обяснили, че се проверяват възможностите за покупка на мобилното подразделение на френския концерн Safran. С евентуалната покупка Моторола цели да засили още позициите си в Европа.
"Ние сме номер едно в Северна и Латинска Америка и сега искаме да подобрим положението си в Европа" - заяви говорителят на Motorola.
Re: Motorola проявява интерес към Sagem...
Е,това не е лошо,поне обхвата и донякъде батерийте ще се оправят при моторола:),ама дали няма да се бъгне софта:).Е,със сигурност ще е от полза за всички.
Това за...поведението в мрежата...малко неподготвено беше)))
Иначе...да...мисля, че е много добра идеята за подобно сливане)))
Иначе...да...мисля, че е много добра идеята за подобно сливане)))
О,не не е неподготвено,защото някой от Моделите на моторола имаха проблеми с мрежата.
Поименно колега...поименно))
Е 365 особено,самият аз имах проблем с обхвата на Mpx 200 и то изпратен ми от USA.
Смениха му софта и се оправи.Имаше проблеми и с таим-порт серията.
Смениха му софта и се оправи.Имаше проблеми и с таим-порт серията.
Е365...признавам не съм ползвал..
Mpx200....не съм имал проблеми с мрежата...но да...има някои версии на фърмуера, които се държат зле откъм обхват)
Mpx200....не съм имал проблеми с мрежата...но да...има някои версии на фърмуера, които се държат зле откъм обхват)
Да,това трябва да са първичните броики от серията.Иначе бях много доволен от MPX200,
но като му сложих wm2003,батерията стана слабичка,щото се увеличи тактовата честота на процесора.Имаше проблем със звъненето в група,но то се дължеше на софтуерен гаф при WM 2002:)
но като му сложих wm2003,батерията стана слабичка,щото се увеличи тактовата честота на процесора.Имаше проблем със звъненето в група,но то се дължеше на софтуерен гаф при WM 2002:)
Ммм...странно)) с 2003 батерията се държи много по-културно))) - да..честотата е по-висока, но пауърсейва на 2003 е много по-добър. Честотата при покой се смъква 2 пъти...освен това...
За затворената група..при М-Тел...проблемът се оправя точно с 2002 ))
За затворената група..при М-Тел...проблемът се оправя точно с 2002 ))
Интересно при мен проблема се оправи като му качих 2003,дори от самата компания споменаха за това в отделни публикаций.Да,М-тел затворена група:)точно така.Между другото батерията може би отлиташе за нула време заради факта,че няма индикатор за инфра реда:),и той работи ли,работи:).