Motorola RAZR i залага на процесор Intel Atom с честота 2GHz

t1ri
Регистриран: 12 фев 2011, 23:56

Re: Motorola RAZR i залага на процесор Intel Medfield с честота 2GHz

Мнение от t1ri » 19 сеп 2012, 03:24

Да ме извиняват Мото феновете ама т'ва нещо е леко,даже не леко ами бая грозновато!У дворО ми нетрЕбва тоя грозилник!Ако ще нека не кевлар и алуминий да е,ами титан и сапфирено стъкло да му сложат все ми е тая!Все пак дизайна е много субективно нещо,виждам,че на много хора им харесва!Ако зависеше от мен щях да изпъдя Моторола от Бг пазара!И без това тук,я продали,я не 400,500 "кевларени тухлички"....По смотана фирма от Моторола в момента няма,даже и НТС са по симоатични на дизайн!Упссс,олях се с "плюенето" по Моторола!

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 19 сеп 2012, 13:52

[Quote]Да ме извиняват Мото феновете ама т'ва нещо е леко,даже не леко ами бая грозновато!У дворО ми нетрЕбва тоя грозилник!Ако ще нека не кевлар и алуминий да е,ами титан и сапфирено стъкло да му сложат все ми е тая!Все пак дизайна е много субективно нещо,виждам,че на много хора им харесва!Ако зависеше от мен щях да изпъдя Моторола от Бг пазара!И без това тук,я продали,я не 400,500 "кевларени тухлички"....По смотана фирма от Моторола в момента няма,даже и НТС са по симоатични на дизайн!Упссс,олях се с "плюенето" по Моторола![/Quote]

Хахахахаахахаахахахаха:D:D:D:D
Не Моторола е врага а Епъл!!!:D:D:D
Или, както се казва:"врагът на моя враг е мой приятел":D
Samsung GALAXY S22 Ultra

E34v8
Регистриран: 02 окт 2009, 11:58

Мнение от E34v8 » 19 сеп 2012, 14:33

PowerVR-ът не е чак такъв проблем. На Нексус-а цъкам всички игри без да дропва кадри. Естествено стар GPU е.

На мен ми е най - интересна резолюцията. След като всички нови роботи в този ценови клас (345 паунда) излизат с HD екрани и се превръща в нещо като стандартна резолюция, какво е това 540 x 960 ??

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 19 сеп 2012, 17:29

Странно чувство за красиво и естетично имаш...;)
Плюс това категорично да го наричаш грозен си е определено твое мнение,което вече се убедихме е неразбираемо.А пък твоя фаворит Галакси-то за мен определено не може да се бори за първо място в дизайн и материали.Други хора също споделят това впечатление.Не че не харасвам това моделче.
:)
П.С.[Quote]По смотана фирма от Моторола в момента няма,даже и НТС са по симоатични на дизайн!Упссс,олях се с "плюенето" по Моторола![/Quote]
Леко,че ти потече пяна от устата както си се разбеснял :D

DI@K
Регистриран: 08 май 2006, 10:23

Мнение от DI@K » 21 сеп 2012, 23:43

Лично мен телефона ме радва. Поставих до 5-тата ябълка и седеше доста прилично. Кевлар, Горила стъкло..........това си е предимство.
Досега (Milestone) не бях имал телефон с Gorilla, но от няколко месеца ми се мота из джоба и НИЩО. Дори драскотинка, а редовно си прави компания с ключове, стотинки и т.н.

Отговори