MOTOZINE ZN5
Re: Motorola MOTOZINE ZN5
Съгласен съм. Имам телефона от октомври и не съм особено възхитен. Клавиатурата не е добра. Има едно гадно разминаване между кристалчетата и означението и когато гледаш телефона много се греши.Купих си го за спомен от един проект и защото съм фен на Моторола. Сега съжалявам , че не си взех Нокиа Е71, която ме беше грабнала много.Както и да е.Все пак няма много хора с този телефон и като го извадя привлича вниманието.Едва сега се намират някакви приложения.Прехвалената камера не винаги прави добри снимки, а клиповете са отвратителни.Разгледай добре пазара. На тази цена Гигабайт, че и други по-добри телефони има. С 3g, GPS.....
Добромире да те питам -ти как подкара TV-out- a? Аз се мъча и нищо не се получава.Вкарвам кабела към телефона включвам TV out, после към телевизора -трите букси и нищо... Нещо на телевизора ли трябва да правя настройки?
Ами нали на връзки си включил тв-аут? На един от телевизорите, за да върви звука аудио кабела го изключвам. Телевизора е в режим на включване на външно устройство-видео.
-
- Регистриран: 10 фев 2009, 21:56
Здравейте,аз също го притежавам от няколко месеца.Клавиетурата наистина не е от най-удобните.Не става за игране на игрички,но при писане мисля , че няма голям проблем.Аз изобщо не съжелявам , че си го купих.Приложенията не са много.но и много от приложенията за други модели с такъв дисплей си тръгват.Камерата прави много добри снимки,но във всякакви условия разбира се,но за сметка на това е много бърза.Най-лоши стават снимките,когато снимате нешо от близко в тъмна стая.Тогава светкавицата твърде силно осветява обекта и се получава лоша снимка,но до колкото знам това е проблем със софтуера,така че е решим.За клиповете и дума не може да става , цифрите сами говорят за себе си.Но друг плюс е прекрасният звук...При положение,че не ползвам ГПС и 3г . това е перфектния телефон за мен,поне докато Омниа ХД не стана 400 лева :Д
Колега, покажи ми някое приложение за същия екран, което тръгва, ако обичаш.Може ли телефона ти да изпраща смс-и на кирилица?
-
- Регистриран: 10 фев 2009, 21:56
Ами инсталирах си доста игри от пакета на shingo за z6 и всичките ми работят.Не знам какви приложения се опитваш да подкараш,но Операта също си работи.Телефона ми не може да изпраща смс-и на кирилица,но мисля , че ако си сложа българския Language Pack,би трябвало да стане,дори да не стане това не ме интересува , първо защото пиша малко смс-и и второ , защото не държа да са на кирилица. :)
Аз също съм си качил доста приложения-nimbuzz, You tube, Umundo, Google Maps, Wapedia, vradio....Бих желал обаче да имам и някакъв универсален плеър.Имам отдавна операта 4.2.
но има и втори процесор ... само за обработка на снимките от камерата ако успеят да го използват и някак си за снимането на видео
този телефон го има вече в Европа в България обаче официално още не е пристигнал
-
- Регистриран: 15 юли 2006, 11:50
Напротив, има го официално у нас още от миналата година. Предлага се от ВИП-Трейдинг, респективно Хепи Фото& Мобайл. За справка провери сайта на Моторола- там официалните представители са: Мтел, Глобул, Германос и ВИП Трейдинг.