MOTOZINE ZN5
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: Motorola MOTOZINE ZN5
[Quote]Има ли на пазара по добър телефон с [i][B]5 пиксела[/B][/i][/Quote]
Мисля, че най-първите камерафони имаха QVGA матрица. Всъщност първият е естествено [B]Sharp[/B]:
http://k-tai.impress.co.jp/cda/article/showcase_top/3913.html
Пък и 5 пиксела не стигат за матрица - на кръст ли да са подредени?... (whistle)
Мисля, че най-първите камерафони имаха QVGA матрица. Всъщност първият е естествено [B]Sharp[/B]:
http://k-tai.impress.co.jp/cda/article/showcase_top/3913.html
Пък и 5 пиксела не стигат за матрица - на кръст ли да са подредени?... (whistle)
-
- Регистриран: 10 фев 2009, 21:56
Може би н82 от нокиа,но като цялостна изработка предпочитам зн5-ката :) Корпуса е адски стабилен,изтървал съм го няколко пъти и единствено има леки драскотинки,има и 1-2 по дисплея и това за близо 1 година ползване.Като мп3 плеър също се представя страхотно,батерията е силна,дисплея е много хубав,Камерата е изключетлно направена,може би знаете как като пуснете камерата и при движението има забавяне(пример при СЕ е така при всички модели,които съм пробвал дори и от Ц серията),тук няма такова нещо,всичко свързано с камерата е изключително бързо.
е струва ли си да си взема такъв телефон?
-
- Регистриран: 04 окт 2008, 17:49
Свършиха моторолките в онлайн магазините ужас откаде ще поръчваме:)(woo)
Някой има ли идея защо Моторола не разпознават емотиконите при смс, както Нокиа например? Има ли някакви икони въобще? Конкретно за ZN5, че аз не откривам такова нещо. :)
Ами не съм виждал Мото с емотиконки в съобщенията, явно не са се сетили да ги добавят.
-
- Регистриран: 01 яну 2007, 17:33
Имам телефона от близо 8 месеца ,но след 3 месец започна да снима размазано .Макрото снима страхотно ,но панорамния режим е размазан.От какво може да е ? пс не е изпускан:(