Mislq, 4e razbrah kakuw e problema - testowete koito praweh bqha sus sim carti na m-tel, swyrzani w korporativna grupa. Kogato ednata karta e w MPx200, a drugata w kakuwto i da e drug telefon, kogato se opitwam da zwunq na MPx200, telefona ne reagira i sled towa ot nikude drugade ne moga da ustanowq whodqsto powikwane. Prosto dawa swobodno, a MPx200 ne dawa indikaciq za whodqsto powikwane (oswen ako ne q dopre6 do monitor ili tonkolona :-) Ta misalta mi e, dali ima nqkakwa funkciq za nastrojka na zatworena grupa, kakto ima pri nokiite naprimer?DefaultUser написа: ↑30 дек 2004, 09:11I az imam takav telefon, no takiva problemi dosega ne sum imal. Spored mene telefona ti ne6to ne e v red. Nai-dobre da go smeni6. Uspeh
MPx200 (V700)
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Motorola MPx200 (V700) HELP!!!
-
Re: Motorola MPx200 (V700)
Mi kak niama da mu padne cenata.Maika ti se ebe za toia telefon.I za tva te.Te ne vijdash li che padnaha i cenite na prostitutkite za tva mu padna cenata.Shtoto maikati mnoo se ebe i to veche niama tel za taia rabota
-
S na maikati putkata.
-
pone edna kamerka da i beha slojil ina4e ot kam funkcionalnost e mnogo dobar i dizaina ne e lo6 ama tova 4e nema kamera e golema gre6ka!!!!DefaultUser написа: ↑09 фев 2004, 21:13Dnes sled dosta muki podkarahme MMS na tozi telefon Problema e che, ako se vuvede IP adres v nastroiki na gprs connection stava mazalo....blagodarenie na 0881010 MMS / ogromni blagodarnosti kum damskiat im sustav / pri tozi model rabotiat veche ;) Eto i tochnite nastroiki Programs>Settings>Data connections>manu>edit>GPRS connections>new /nai dobre da pishete ime na acaunta mms gprs/ : connects to MMS Connection Access point: mms-gprs.mtel.bg user i pass: mtel Primary DNS:213.226.7.34 Secondary DNS:213.226.7.35 IP: PRAZNO !!! done>done>done>done>done ;) more> accessories>MMS setup>profile>new / krushtavate go kakto iskate, no mtel mms e dobre / profile> mmsc: http://mmsc/ data connections:mms gprs/ ili kakto ste krustili gprs vruzkata/ Gateway:Wap 1.0 IP: 10.150.0.22 Port: 9201 Encoding:Binary uspeh i ne zabraviaite da instalirate mms klienta ot diska kum komplekta ;)
-
tova s korporativnite karti syshtestvuva li naistina kato problem? az sym s takava globulska karta i se chudq dali da ne si kupq tozi telefonDefaultUser написа: ↑31 дек 2004, 14:31Mislq, 4e razbrah kakuw e problema - testowete koito praweh bqha sus sim carti na m-tel, swyrzani w korporativna grupa. Kogato ednata karta e w MPx200, a drugata w kakuwto i da e drug telefon, kogato se opitwam da zwunq na MPx200, telefona ne reagira i sled towa ot nikude drugade ne moga da ustanowq whodqsto powikwane. Prosto dawa swobodno, a MPx200 ne dawa indikaciq za whodqsto powikwane (oswen ako ne q dopre6 do monitor ili tonkolona :-) Ta misalta mi e, dali ima nqkakwa funkciq za nastrojka na zatworena grupa, kakto ima pri nokiite naprimer?
-
zdraveite izkah da te pitam kak opravi tozi problem s grupata ,nabirat li te veche ili oshte nemoje da se opravi tova i dali ako se instalira noviat softuer 2003 shte se opravi tozi problem zashtoto i az sam s sashtia aparat na 2 dni e i tezi ot grupata nemogat da mi zvanqtDefaultUser написа: ↑31 дек 2004, 14:31Mislq, 4e razbrah kakuw e problema - testowete koito praweh bqha sus sim carti na m-tel, swyrzani w korporativna grupa. Kogato ednata karta e w MPx200, a drugata w kakuwto i da e drug telefon, kogato se opitwam da zwunq na MPx200, telefona ne reagira i sled towa ot nikude drugade ne moga da ustanowq whodqsto powikwane. Prosto dawa swobodno, a MPx200 ne dawa indikaciq za whodqsto powikwane (oswen ako ne q dopre6 do monitor ili tonkolona :-) Ta misalta mi e, dali ima nqkakwa funkciq za nastrojka na zatworena grupa, kakto ima pri nokiite naprimer?
-
mnogo molq ako nqkoi znae kak da opravim tozi problem s nabiraneto ot grupata da pishe zashtoto ,blagodarq vi predvaritelnoDefaultUser написа: ↑31 дек 2004, 14:31Mislq, 4e razbrah kakuw e problema - testowete koito praweh bqha sus sim carti na m-tel, swyrzani w korporativna grupa. Kogato ednata karta e w MPx200, a drugata w kakuwto i da e drug telefon, kogato se opitwam da zwunq na MPx200, telefona ne reagira i sled towa ot nikude drugade ne moga da ustanowq whodqsto powikwane. Prosto dawa swobodno, a MPx200 ne dawa indikaciq za whodqsto powikwane (oswen ako ne q dopre6 do monitor ili tonkolona :-) Ta misalta mi e, dali ima nqkakwa funkciq za nastrojka na zatworena grupa, kakto ima pri nokiite naprimer?
-
izkam da te pomolq ako znaesh kak moje da se opravi tozi problem sas zvaneneto ot grupata s motorola mpx200 da mi pishesh ,nikoi ot grupata nemoje da mi se obadi ,a kato mi zvanqt dava svobodno a telefona ne reagira,i dali ako instaliram noviat windols 2003 za nego shte se opravi tozi problem .BLAGODARQ TI PREDVARITELNODefaultUser написа: ↑09 фев 2004, 21:13Dnes sled dosta muki podkarahme MMS na tozi telefon Problema e che, ako se vuvede IP adres v nastroiki na gprs connection stava mazalo....blagodarenie na 0881010 MMS / ogromni blagodarnosti kum damskiat im sustav / pri tozi model rabotiat veche ;) Eto i tochnite nastroiki Programs>Settings>Data connections>manu>edit>GPRS connections>new /nai dobre da pishete ime na acaunta mms gprs/ : connects to MMS Connection Access point: mms-gprs.mtel.bg user i pass: mtel Primary DNS:213.226.7.34 Secondary DNS:213.226.7.35 IP: PRAZNO !!! done>done>done>done>done ;) more> accessories>MMS setup>profile>new / krushtavate go kakto iskate, no mtel mms e dobre / profile> mmsc: http://mmsc/ data connections:mms gprs/ ili kakto ste krustili gprs vruzkata/ Gateway:Wap 1.0 IP: 10.150.0.22 Port: 9201 Encoding:Binary uspeh i ne zabraviaite da instalirate mms klienta ot diska kum komplekta ;)
-
Ne, oste ne sum go oprawil towa, samo obqsnih na horata ot grupata da si izklu4wat zatworenata grupa kogato mi zwunqt. Ne mislq, oba4e 4e towa e re6enie na problema. Siguren sum, 4e ima nqkakuw software, kojto oprawq tozi bug. Ot Mobiltel bqha super ozada4eni kato im go demonstrirah, i po4naha da 4upqt prusti. Naj-lo6oto, oba4e e, 4e kogato nqkoj ot grupata ti se obadi, ti blokira whodqstite obqjdaniq i posle nikoj ne moje da ti zwunne, nezawisimo dali e ot grupata ili izwun neq, dokato ne si restartira6 telefona, ili ne nabere6 nqkogo. Malko si poigrah s telefona i zabelqzah, 4e kogato ti zwunqt ot grupata i si sloji6 telefona do monitor se wijdat qsni smusteniq, to4no sustite, koito se polu4awat, kogato ti zwunqt i hora izwun grupata. Towa ozna4awa, 4e aparata priema powikwaneto, no prosto ne go indikira. Eto zasto towa me nawejda na misalta, 4e se instalira nqkakwa dopulnitelna programa, koqto da uprawlqwa zatworena grupa abonati. Nqkoj ako znae takawa programa da se obadi, molq! Az sega ste pi6a mail do support-a na motorola, dano mi oburnat wnimanie.DefaultUser написа: ↑13 яну 2005, 19:20mnogo molq ako nqkoi znae kak da opravim tozi problem s nabiraneto ot grupata da pishe zashtoto ,blagodarq vi predvaritelno
-
Otgowor na moj e-mail po problema ot mobiltel: ---------------------------------------------- Tova ne e normalna rabota na telefona. Naj-dobre e da mu smenqt software. ---------------------------------------------- Okazwa se 4e sa dosta tezi telefoni, na koito software-a im e bugav. Nqkoi ima li ideq ot kude moje da se iztegli windows mobile 2003 i dali e bezopasno towa da se prawi w doma6ni uslowiq?DefaultUser написа: ↑13 яну 2005, 19:49Ne, oste ne sum go oprawil towa, samo obqsnih na horata ot grupata da si izklu4wat zatworenata grupa kogato mi zwunqt. Ne mislq, oba4e 4e towa e re6enie na problema. Siguren sum, 4e ima nqkakuw software, kojto oprawq tozi bug. Ot Mobiltel bqha super ozada4eni kato im go demonstrirah, i po4naha da 4upqt prusti. Naj-lo6oto, oba4e e, 4e kogato nqkoj ot grupata ti se obadi, ti blokira whodqstite obqjdaniq i posle nikoj ne moje da ti zwunne, nezawisimo dali e ot grupata ili izwun neq, dokato ne si restartira6 telefona, ili ne nabere6 nqkogo. Malko si poigrah s telefona i zabelqzah, 4e kogato ti zwunqt ot grupata i si sloji6 telefona do monitor se wijdat qsni smusteniq, to4no sustite, koito se polu4awat, kogato ti zwunqt i hora izwun grupata. Towa ozna4awa, 4e aparata priema powikwaneto, no prosto ne go indikira. Eto zasto towa me nawejda na misalta, 4e se instalira nqkakwa dopulnitelna programa, koqto da uprawlqwa zatworena grupa abonati. Nqkoj ako znae takawa programa da se obadi, molq! Az sega ste pi6a mail do support-a na motorola, dano mi oburnat wnimanie.