E batinka ti taka ako gi smqtash neshtata to za 2000$ trqbva da go prodavate tuka . Prosto kato si targovec tarikat ne kupuvash edin a kupuvash 100br. i transporta moje da ti se vurje 5-10$ na broika. + tova edrovata cena ne e tazi a ne e poveche ot 250$. A i ne obqsnqvai za pechalbata pri polojenie che i ti shte go vzemesh s garanciya kum tebe (primerno) . Taka che aide stiga spekulacii s cenite.DefaultUser написа: ↑24 яну 2005, 15:58А ся да сметнем колко излиза този телефон като цена в България - 460$ + 5$ ( застраховка, която вероятно е доста по-висока при доставка в нашите географски ширини ) + 50$ ( доставка - оптимистично като цена, но да кажем...толкова ) = 515$ = 753лв. до тук! - а гаранция? Доколкото зная - търговците работят с цел печалба...не за чест и слава...т.е. то всички хора работят, за да пчелят... та? Кое е завишено?
MPx220
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Motorola MPx220 - Спомениии
-
Re: Motorola MPx220
2fast2be2-приятелю,нещо бъркаш моделите.За триста лева не можеш да помиеишеш МрХ220DefaultUser написа: ↑24 яну 2005, 15:26a be bali go sas 800lv ne iska6 li da padne toi sega e 300lv ....ti kvo iska6 da kaje6 4e 6te stane 150lv sled 2 meseca.....mani ne laji horata da 4akat
-
New-Спомении е търговец и разбира доста повече от теб NEW,така,че се примири с товаDefaultUser написа: ↑21 апр 2005, 01:26E batinka ti taka ako gi smqtash neshtata to za 2000$ trqbva da go prodavate tuka . Prosto kato si targovec tarikat ne kupuvash edin a kupuvash 100br. i transporta moje da ti se vurje 5-10$ na broika. + tova edrovata cena ne e tazi a ne e poveche ot 250$. A i ne obqsnqvai za pechalbata pri polojenie che i ti shte go vzemesh s garanciya kum tebe (primerno) . Taka che aide stiga spekulacii s cenite.
-
SADA я виж да не бъркаш моделаDefaultUser написа: ↑25 яну 2005, 22:31abe ima6e go v germanos na 480lv neznam zashto no e fact 1 ili 2 broiki ima6e na 480lv
-
drissss-приятелю,това не е верно имаго на много места,а също и в АЛЕКГРУПDefaultUser написа: ↑26 яну 2005, 09:05Oouuu! Ti vijdal li si go v Germanos! 6toto taka i ne se pojavi tam.Tapatzite v Germanos bjaha poblikuvali snimka na MPx220 a tzenata be6e na MPx200. axaxxaxaxax. Golemi marlja4i! Za svedenie njama ot kade da si go kupite po evtino nov i s garantzija.Garantiram za ka4estvo samo v Njama Njama.Ako naistina iskate da raboti dobre samo tam.
Привет!
Имам молба - преди да пишеш нещо и да изказваш мнение - чети, моля, за какво точно иде реч! В този разговор става въпрос ТОЧНО за поръчката на единчина бройка..от някъде си! Та това обезсмисля минутите, които си прекарал пишейки...колко жалко!
Освен това - благодаря за споделените мисли...разбор...или каквото е там...но пак си се хабил...жалко...акъл и съвети не ми трябват! Особено, когато не съм ги и искал! ))
И като завъшек - пиши, МОЛЯ, на КИРИЛИЦА...благодаря!
Имам молба - преди да пишеш нещо и да изказваш мнение - чети, моля, за какво точно иде реч! В този разговор става въпрос ТОЧНО за поръчката на единчина бройка..от някъде си! Та това обезсмисля минутите, които си прекарал пишейки...колко жалко!
Освен това - благодаря за споделените мисли...разбор...или каквото е там...но пак си се хабил...жалко...акъл и съвети не ми трябват! Особено, когато не съм ги и искал! ))
И като завъшек - пиши, МОЛЯ, на КИРИЛИЦА...благодаря!
-
nqkoi navit li e na 620lv za tozi telefon ? kato nov v kojen kaluf bratov4ed mi shte se vrushta ot usa i ako ima naviti da mu kaja da donese edin sha se spesti dostavkata ot 50$ :) ako nqkoi e navit trqbva do 25-ti april pishete mi na mailaDefaultUser написа: ↑23 фев 2005, 18:00ot germanos sa vurnali partidata poradi softueren defekt! Pitah shtoto go turseh dosta vreme telefona. V kraina smetka si go vzeh ot shtatite. Ne ochakvaite cenite da padnat poveche zashtoto tova sega e evtino. Niakoi bese izbroil za razhodite po nagore....dostavkata ne e 50 - po-malko e, obache kato vzemesh predvid che triabva da se prevede oputvaneto na bulgarski!!, moje bi da se porucha specialna seriq sus bulgarski ezik primerno (ili da se razraboti za instalirane) i ot tova se oskupqva. Kogato se poqvi v mtel i germanos predpolagam che cenata shte e ~850 lv
-
Браво!!! А така!!! Аз купих MPx220 на 710 лв. ама за какво трябваше да е на тази цена? Иначе е сташен!! Всеки ден се удивявам от възможностите му. Гледали ли сте някога филм на мобилния си телефон? А ON-LINE ? Само че цената на MB трафик през GPRS на ГлоБул е убиствена. Колко е един MB информация? :)DefaultUser написа: ↑21 апр 2005, 01:26E batinka ti taka ako gi smqtash neshtata to za 2000$ trqbva da go prodavate tuka . Prosto kato si targovec tarikat ne kupuvash edin a kupuvash 100br. i transporta moje da ti se vurje 5-10$ na broika. + tova edrovata cena ne e tazi a ne e poveche ot 250$. A i ne obqsnqvai za pechalbata pri polojenie che i ti shte go vzemesh s garanciya kum tebe (primerno) . Taka che aide stiga spekulacii s cenite.
Телефона е супер няма какво лошо да се каже!!!Много е добър!!!Един от добрите модели на MOTOROLA!!!ReSpEkT
много як! не съм фен на Моторола ама този телефон ме изкефи. откъде мога да науча нещо повече за операционната система и съответно да намеря приложения за нея :)))