telefona naistina e mnogo qk.samo iskam da pitam ako nqkoj znae dali ima caller ID kakto pri sony ericsson
MPx220
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Motorola MPx220
Привет!
Е то оставаше и да няма)))
Инсталираш си Caller ID или Caller2Picture...и си готов. Има, разбира се, и други варианти.
Е то оставаше и да няма)))
Инсталираш си Caller ID или Caller2Picture...и си готов. Има, разбира се, и други варианти.
-
PROBLEM
zdraveite kupih si takuv telefon predi 2 dena i mnogo me izkefi... no 15 minuti v rucete na edin priqtel i toi uspq da iztrie ot glavnoto menu (programs) shortcut-ite kum po4ti cqloto menu i nai vajnoto do Settings i File Manager...ta za 15 minuti ot smartphona ne ostana nisto.. i taka sega ot celiq telefon v programs moje da se stigne edinstveno do Contacts, Inbox i Call history :( i do nastroikite ne moga da stigna po nikakuv na4in....dori ne moga da mu sverq 4asovnika :) ta nqkoi ot vas da ima re6ennie za tozi problem. moje bi kak da go vurna kum \"zavodskite mu nastroiki\" ili kak da preinstaliram software-a na novo(smisul dali e vuzmojno da go napravi6 ot komputera bez da ima6 dostup do menuto na telefona). Blagodarq vi za otgovora :)
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Re: PROBLEM
Единствения,който може да помогне е Спомении
Привет!
Пиши ми бележка, за да се уточним)))
Пиши ми бележка, за да се уточним)))
-
Виж дали могат да ти помогнат в all4smartphone.com А искам да ви питам, защо този телефон изчезна толкова внезапно от магазините??? Хенди нямало да го зареждат, Джеф намало да го зареждат, германос се правят на пишки и ми разправят, че току-що видиш ли, бил свършил и чакат поръчки (чакат вече цял месец... що направо и те не кажат, че няма да го продават изобщо!!!), мобилен свят - същото... да не говорим за малките магазинчета, които не са фирмени. Абе, прерових цяла София, ама никъде го няма! Пфу, де&*^%$#%ба, тамън ше събера пари и те спряли да го зареждат!!!DefaultUser написа: ↑09 юни 2005, 10:50zdraveite kupih si takuv telefon predi 2 dena i mnogo me izkefi... no 15 minuti v rucete na edin priqtel i toi uspq da iztrie ot glavnoto menu (programs) shortcut-ite kum po4ti cqloto menu i nai vajnoto do Settings i File Manager...ta za 15 minuti ot smartphona ne ostana nisto.. i taka sega ot celiq telefon v programs moje da se stigne edinstveno do Contacts, Inbox i Call history :( i do nastroikite ne moga da stigna po nikakuv na4in....dori ne moga da mu sverq 4asovnika :) ta nqkoi ot vas da ima re6ennie za tozi problem. moje bi kak da go vurna kum \"zavodskite mu nastroiki\" ili kak da preinstaliram software-a na novo(smisul dali e vuzmojno da go napravi6 ot komputera bez da ima6 dostup do menuto na telefona). Blagodarq vi za otgovora :)
-
mersi mnogo za otgovorite... opravih go s master reset :) pro4etoh go v nqkakuv forum kak stava... have fun, enjoy the summer :)DefaultUser написа: ↑09 юни 2005, 10:50zdraveite kupih si takuv telefon predi 2 dena i mnogo me izkefi... no 15 minuti v rucete na edin priqtel i toi uspq da iztrie ot glavnoto menu (programs) shortcut-ite kum po4ti cqloto menu i nai vajnoto do Settings i File Manager...ta za 15 minuti ot smartphona ne ostana nisto.. i taka sega ot celiq telefon v programs moje da se stigne edinstveno do Contacts, Inbox i Call history :( i do nastroikite ne moga da stigna po nikakuv na4in....dori ne moga da mu sverq 4asovnika :) ta nqkoi ot vas da ima re6ennie za tozi problem. moje bi kak da go vurna kum \"zavodskite mu nastroiki\" ili kak da preinstaliram software-a na novo(smisul dali e vuzmojno da go napravi6 ot komputera bez da ima6 dostup do menuto na telefona). Blagodarq vi za otgovora :)
в Германос казват, че ако го поръчаш, ще го доставят до един час....669 лв. Аз ги питах, защото и на мен ми се въртят едни мисли свързани с него...
Я кажете, имам нокиа 6630, ама много често трябва да го рестартирам и батерията кара по ден, ден и половина....знам, че камерата на мрХ 220 е зле но другите неща....
Заслужава ли си да го сменя?
Я кажете, имам нокиа 6630, ама много често трябва да го рестартирам и батерията кара по ден, ден и половина....знам, че камерата на мрХ 220 е зле но другите неща....
Заслужава ли си да го сменя?
-
Според мен си заслужава, независимо от кофти камерата... (но аз си взех цифров фотоапарат и вече не ме бъркат камери...). Само дето не мога да го намеря по магазините и да го разменя за моята 6230... (с доплащане). Има толкова много приложения, които са доста по-добри от вариянтите за симбиан... поне аз така си мисля.DefaultUser написа: ↑14 юни 2005, 18:19в Германос казват, че ако го поръчаш, ще го доставят до един час....669 лв. Аз ги питах, защото и на мен ми се въртят едни мисли свързани с него... Я кажете, имам нокиа 6630, ама много често трябва да го рестартирам и батерията кара по ден, ден и половина....знам, че камерата на мрХ 220 е зле но другите неща.... Заслужава ли си да го сменя?
-
Абсурдно е да обсъждаме апарата... трябва да се обсъди ОС... MS Smartphone 2003. Апарата е почти същия както стария Mpx200, така че по-добре да питате за проблеми със софтуера хора притежаващи го от много време. Аз лично имам такъв и съм много доволен - според мен е по-красив и компактен от новия... а и почти три пъти по-евтин... Ако някой се интересува от програми и игри, може да му дам линкове с безплатни или кракнати програмки. Относно изчезването на програмите... явно някой без да иска е направил Hard Reset... изчезват много неща... File Manager и всичко сложено допълнително... музика, игри и т.н. Затова най-добре ги инсталирай ма външната карта.