Nexus 6
-
- Регистриран: 05 яну 2010, 19:56
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Motorola Nexus 6
Благодаря. Иначе може би сте прав колега, тази година на гугъл не им се получи. Просто за тази цена очаквах много повече. Вярно има 3 GB RAM и Snapdragon 805, но всичко приключва до там. Дисплея е доста по лош от колкото на Note 4 (270 nits really ?!):| А също така решиха да махнат LED notification-a ?! Единственото което е по хубавот от останалите телефони със подобни характеристики са 2 неща: стерео говорителите ( който на М8 са много по добри) и чистия Андроид (който дори не върви толкова добре)...
Относно батерията на N5 мога да кажа, че ме изкарва един ден въпреки, че спадъм към heavy users. Може би се дължи на новата функция Battery Saver на Lollipop.
Относно батерията на N5 мога да кажа, че ме изкарва един ден въпреки, че спадъм към heavy users. Може би се дължи на новата функция Battery Saver на Lollipop.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Motorola Nexus 6
Ами ако не ти е нужно 4G, можеш да минеш на 3G или 2G. Ще усетиш огромна разлика. Поне така казват по форумите. Аз ползвам само Wi-Fi и затова съм го оставил на 2G. Ако ползваш google+ трябва да го спираш от приложенията ръчно, щото дори и да излеш от него, то продължава да точи рам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Motorola Nexus 6
Промяната в силата на звука при N5 носи ли някакви последствия върху качеството? Какво изпозлваш в твоя случай?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Motorola Nexus 6
Зависи колко го увеличаваш. По дефолт е на 88%. Моя съм го направил 94%, а до 95% е безопасно. При мен на макс звук ми бучи при някои песни, но като цяло е добре. Разликата спрямо оригиналните настройки е осезаема. Иначе номера става като се промени една стойност в mixer paths.xml, но за да стигнеш до него и да го редактираш ти трябва руут и root explorer.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Motorola Nexus 6
Да, просто се чудех дали ползваш готовия zip или само оправяш настройката. Благодаря ти за информацията, ще пробвам.
Re: Re: Motorola Nexus 6
Някой от трите оператора предлагат ли го?:)
-
- Регистриран: 21 яну 2008, 09:01
Re: Re: Re: Motorola Nexus 6
сега видях, че емаг го дават. Даже е и намален:
http://www.emag.bg/mobilen-telefon-motorola-nexus-6-32gb-4g-bjal-nexus-6-white/pd/DFBPBMBBM/
http://www.emag.bg/mobilen-telefon-motorola-nexus-6-32gb-4g-bjal-nexus-6-white/pd/DFBPBMBBM/
Re: Re: Re: Motorola Nexus 6
Съмнявам се. Motorola не са особено известни у нас и в повечето пъти се асоциират с "боклуци" тъй като не особено много хора ги ползват.
Щото нали знаеш, щом в България повечето ползват "еди кой си телефон (*ахъм - samsung - ахъм*) 'начи е най - добрият.
Щото нали знаеш, щом в България повечето ползват "еди кой си телефон (*ахъм - samsung - ахъм*) 'начи е най - добрият.
Re: Re: Re: Re: Motorola Nexus 6
И аз му следя цената у нас. По принцип дебна отнякъде да ми падне Moto Maxx XT1225 но изглежда скоро няма да дочакам надежден търговец или поносима цена, особено с този раздут долар... Като гледам лятото може да ми писне и ако не са изкарали нищо ново, мога да взема и аз 6-цата.
[Quote]Съмнявам се. Motorola не са особено известни у нас и в повечето пъти се асоциират с "боклуци"[/Quote]Няма да забравя преди 6 или 7 години из улиците на София чух част от разговор как Motorola много се скапвали, а най-добрите били Sony Ericsson. Точно по това време бяха нашумели няколко SE модела с разпадащите се джойстици и цепещи се клавиатури... България е много извън час относно марката Motorola. И затова са виновни търговците. Като ги питаш - "Никой не търси Моторола". Еми как да търси, като вие от години сте я бойкотирали и хората просто нямат идея какво предлага марката. Слушат и гледат само за Samsung и Nokia.
[Quote]Съмнявам се. Motorola не са особено известни у нас и в повечето пъти се асоциират с "боклуци"[/Quote]Няма да забравя преди 6 или 7 години из улиците на София чух част от разговор как Motorola много се скапвали, а най-добрите били Sony Ericsson. Точно по това време бяха нашумели няколко SE модела с разпадащите се джойстици и цепещи се клавиатури... България е много извън час относно марката Motorola. И затова са виновни търговците. Като ги питаш - "Никой не търси Моторола". Еми как да търси, като вие от години сте я бойкотирали и хората просто нямат идея какво предлага марката. Слушат и гледат само за Samsung и Nokia.
Re: Re: Re: Re: Re: Motorola Nexus 6
Защо цената му е толкова висока и не мисли да пада? Най-евтино го намерих за 1149лв в гет.бг и емаг.
Предишните Nexus-и не бяха толкова скъпи, а цената им падаше бързо след пускането им в продажба.
Предишните Nexus-и не бяха толкова скъпи, а цената им падаше бързо след пускането им в продажба.
Samsung GALAXY S22 Ultra