Nexus 6
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Motorola Nexus 6
Моторола винаги се изхвърлят в началото.
Fire is Faith
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Motorola Nexus 6
И затова само ги купуват и продават :D Иначе аз силно се надявам Гугъл да се върне към LG за следващия нексус (или дай боже Сони) че с тая цена и тоя фалстарт :X
Re: Re: Motorola Nexus 6
[Quote]Ванка добавете и Motorola Moto Maxx в раздела!Скоро ще го има и у нас! [/Quote]Може ли да подхвърлиш някакви детайли по тази невероятна новина? Вече има тема, може да пишеш там направо :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Motorola Nexus 6
Това, което най-много ме издразни в това недорасло пишлеме, е че кара Хонда. Вярно, че доколкото мярнах таблото и волана - е Civic 2005, и все пак ме издразни...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Motorola Nexus 6
[i]извън темата: [/i]
В Америка, можеш да си позволиш и Мустанг Шелби за около 30 000 $ - нов! Втора ръка може и за 20 $. Ако взимаш минимума от 2-3 000 $, това не е проблем, защото всичко там е на кредит. Може и аз да не съм разбрал, какво искаше да кажеш, но мен ме издразни факта, че там да си вземеш флагмански смартфон, е като да си вземеш хляб от магазина - тук...(woo)
==============================================================
[i]по темата: [/i]
Защо все още никой оператор не го предлага този звяр? Защото е на Motorola ли?
В Америка, можеш да си позволиш и Мустанг Шелби за около 30 000 $ - нов! Втора ръка може и за 20 $. Ако взимаш минимума от 2-3 000 $, това не е проблем, защото всичко там е на кредит. Може и аз да не съм разбрал, какво искаше да кажеш, но мен ме издразни факта, че там да си вземеш флагмански смартфон, е като да си вземеш хляб от магазина - тук...(woo)
==============================================================
[i]по темата: [/i]
Защо все още никой оператор не го предлага този звяр? Защото е на Motorola ли?
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Motorola Nexus 6
Може би следващия Нексус ако е произведен от LG ще се продава и от операторите .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Motorola Nexus 6
А дано. И този път да не фаблет (5,2 максимум). И батерията да е като хората ( поне 3000mAh )
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Motorola Nexus 6
Абсолютно съм съгласен за 6" и фаблета, иначе досега да съм си го взел. Но за забележките, които се подмятат, че бил фалстарт и издънка на Nexus-ите и така нататък - имате грешка. Единствения кусур на този е камерата, и то не чак толкова голям, колкото го изкарват някои. Все пак си купуваш смартфон, а не DSLR фотоапарат.
[Quote]И батерията да е като хората ( поне 3000mAh )[/Quote]Е на този нали е 3220 mAh...?
[Quote]И батерията да е като хората ( поне 3000mAh )[/Quote]Е на този нали е 3220 mAh...?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Motorola Nexus 6
Така е, 3220mAh е, но пак не стигат. Поне от това се оплакват всички по форуми и по ревюта, а за цена $650, слаба батерия е недопустимо, освен това чистия андроид колкото и да бърз и лек, не е оптимизиран както преработките на LG, HTC, Samsung и Sony. Освен това лично на мен избора на amoled дисплей не ми допадна много ( в тубата има бая клипове за дисплеи с отбелязани икони в дъното поради изгаряне на пиксели).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Motorola Nexus 6
Никой ли не си го е взел да се похвали? Три месеца не е писано в тази тема. Толкова ли е лош модела?
Гледам обаче, че държи цена ( http://get.bg/gsm-i-telefoni/gsm-telefoni/motorola-gsm-nexus-6-smartfon.html )...
Гледам обаче, че държи цена ( http://get.bg/gsm-i-telefoni/gsm-telefoni/motorola-gsm-nexus-6-smartfon.html )...
Samsung GALAXY S22 Ultra