RAZR i
Re: Motorola RAZR i
Ако се базираме на ревюто във фоунарена, камерата не е нещо особено и има още какво да се желае относно качеството при слаба осветеност и липсата на точен фокус. Все пак Моторола нямат силни страни в тази област, освен моделът им ZN5 който беше позициониран именно като камерафон.
Камерата не е нищо особено, а при използване на светкавица снимките не биха задоволили по претенциозните :). Относно батерията, не съм имал време да правя тестове. Ползвам телефона за интернет и разговори по около 4 - 5 часа на ден, спокойно може да изкара 2 дни.
Това за камерата направо ме отказа.Очаквах го.Май камера модула е еднакъв във всички скорошни модели с 8mpx.Тоест-еднакво разочароващ.В крайна сметка,като се прави хай-енд устройство и имайки предвид яката конкуренция,ми не може да се допускат слабости в един от основните аспекти.и нека не се коментира,че видите ли,това е телефон и да не се очаква кой-знае какво.Телефоните са по 100лева.За 10x100лв.никакви лафове и оправдания не минават.Първо Сони,после Самсунг,а с ONE серията и HTC предлагат безкомпромисна мултимедия в горния клас.Що те могат,пък Мото се дърпат?!Губят се клиенти по този начин.Аз съм един,ама има доста хора по света,дето са на моят акъл!
-
- Регистриран: 17 яну 2006, 22:12
здравеите , исках да разпитам малко з а телефона понеже виждам че го имате.
в сравнение с другите двуядрени телефони как е като барзина , аз съм с галакси с3 и струва ли си да го сменя за такава моторола , причината че малко ми идва голямо галаксито.
Благодаря
в сравнение с другите двуядрени телефони как е като барзина , аз съм с галакси с3 и струва ли си да го сменя за такава моторола , причината че малко ми идва голямо галаксито.
Благодаря
http://www.youtube.com/watch?v=SILUVIwiNF0
Колега виж това видео,и сам си направи изводите. Лично аз съм ЗА (yes)
Колега виж това видео,и сам си направи изводите. Лично аз съм ЗА (yes)
Аха, ясно. Защото хората купуват телефони основно за снимки и видео. Каквото и да си мислиш, нито един телефон не може да бие професионален фотоапарат, нито пластмасовите играчки на Замзунг, нито НТС, нито Нокия (дето лъгаха като цигани с оня грозен камерафон).
Следователно трябва да сме недоволни защото Motorola решиха да сложат Intel процесор, поддържащ hyperthreading, чрез който е в оборотите и скоростта на днешните телефони (ако не ми вярваш има видеота, виж сам как Razr i изпреварва в някои задачи S3) но за сметка на това едноядрен и оттам е по енергоспестяващ(а маркетинговия трик с "еди колко си ядра" ме кефи как подлъгва хората), трябва да сме недоволни защото решиха пак да сложат кевлар на гърба и полиран алуминии, както и да сме недоволни от нанопокритието против течности и пръски.
Прав си, повечето, но не всички, мислят така и купуват НТС, Samsung или Nokia.
Motorola с Razr семейството си доказват, че не винаги най - продаваното и намърданото в устите на хората, обезателно е най - доброто от този калибър. Ако решиш да видиш отвъд димната завеса на реклами, ще видиш, че има доста подценени модели.
И въпреки всичко, се надявам Moto да останат подценени, така общността остава по стегната(да се разбира Samsung free).
Благодаря за вниманието.
Следователно трябва да сме недоволни защото Motorola решиха да сложат Intel процесор, поддържащ hyperthreading, чрез който е в оборотите и скоростта на днешните телефони (ако не ми вярваш има видеота, виж сам как Razr i изпреварва в някои задачи S3) но за сметка на това едноядрен и оттам е по енергоспестяващ(а маркетинговия трик с "еди колко си ядра" ме кефи как подлъгва хората), трябва да сме недоволни защото решиха пак да сложат кевлар на гърба и полиран алуминии, както и да сме недоволни от нанопокритието против течности и пръски.
Прав си, повечето, но не всички, мислят така и купуват НТС, Samsung или Nokia.
Motorola с Razr семейството си доказват, че не винаги най - продаваното и намърданото в устите на хората, обезателно е най - доброто от този калибър. Ако решиш да видиш отвъд димната завеса на реклами, ще видиш, че има доста подценени модели.
И въпреки всичко, се надявам Moto да останат подценени, така общността остава по стегната(да се разбира Samsung free).
Благодаря за вниманието.
Каквото и да си мислиш, Medfield на Intel не може да се мери с Exynos на Samsung, бил той с Hyper Threading или не. Прави ми впечатление, че тази технология е толкова прехвалена и хората дотолкова не са наясно с нея и говорят такива глупости, че направо се плаша. ЕДИНСТВЕНОТО, което прави тя е да превръща част (от 3 до 5%) от празните цикли в полезни. Да, Intel влязоха в мобилния сегмент много добре, но ще минат 1-2 години докато се изравнят предложенията си(по производителност и енергопотребление) с ARM-базираните такива.
Преимуществото е неизбежно, все пак е четириядрен процесора. Ако би паднал пред едноядрен, щеше да стане за смях, но въпреки всичко. Едноядрен процесор, който се справя не по зле от двуядрените и е на едно ниво в операция в менюта и мултитаскинг с възлюбения S3. На всичкото отгоре похвално издръжлива батерия. Прехвалената технология мисля, че си върши предостатъчно добре работата с едноядрения 2GHz Atom на Intel така че си задай въпроса, ако това прави едноядрения им процесор, какво ще е ако вкарат четириядрен. Паралелизирането на задачите в процесора, две виртуални/логически ядра, които споделят работата помежду си когато е възможно. Ако съдим по думите ти и тази технология беше "прехвалена" и зле "разбрана" щеше да си проличи лесно с чепато поведение и неспособност за мултитаскинг и плавна работа в менюто.
Мисля, че ти си жертва на твърдението, "колкото повече ядра - толкова по добре" или "повече видео рам в картата за по як геймплей".
Трябва да свикнете с мисълта, че Samsung не са единствените, които знаят как да правят телефони.
Мисля, че ти си жертва на твърдението, "колкото повече ядра - толкова по добре" или "повече видео рам в картата за по як геймплей".
Трябва да свикнете с мисълта, че Samsung не са единствените, които знаят как да правят телефони.
Изобщо не мисля, че ядрата и RAM-та са от значение за плавната работа на едно устройство. Просто софтуера изостава за сметка на хардуера, който се \"помпа\" безсмислено. Както казах и в предишния си пост SoC-а на Intel е страшно добър като за първи техен продукт (който дори е произведен по 32nm процес) в тази ниша, но има път да извървят, докато оптимизират енергопотреблението и производителността. Това, че Android е торба с лайна е съвсем друга история...
-
- Регистриран: 05 яну 2011, 17:04
[Quote]публикувано от stimm
Нещото, което ме дразни е начина по който се вкл. и изкл. настройките за WI-FI, mobile data и т.н. WI-FI работи добре, ползвам го ежедневно, батерията също е на ниво. От описаното по - горе, разликата е че няма радио. Фабрично отключен, клавиатура на БГ винаги можеш да си свалиш. Като не разбираш немски отвори го през google chrome ще ти преведе достатъчно ясно. А ако искаш телефон по тежка категория[/Quote]
Радио за този телефон близо повече от месец http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2016889
Нещото, което ме дразни е начина по който се вкл. и изкл. настройките за WI-FI, mobile data и т.н. WI-FI работи добре, ползвам го ежедневно, батерията също е на ниво. От описаното по - горе, разликата е че няма радио. Фабрично отключен, клавиатура на БГ винаги можеш да си свалиш. Като не разбираш немски отвори го през google chrome ще ти преведе достатъчно ясно. А ако искаш телефон по тежка категория[/Quote]
Радио за този телефон близо повече от месец http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2016889